Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Rasma @ 2009 03 31, 15:13)
Ne, reikia vatos diskelį sudrėkinti ir tada užsidėti ant užmerktų akių kaip kompresiukus mirksiukas.gif

vieną tokią ampulytę esu bandžius. gal nuo vieno karto nieko ir neturėjo būti, tai nieko ir nebuvo biggrin.gif nepajaučiau jokio poveikio..
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 31, 20:10)
O pas jus tas citrinų-nasturtų šampūnas ar kitas buvo?

ne pas JUS ax.gif mirksiukas.gif o pas TAVE mirksiukas.gif
taigi.. pas mane buvo normaliems plaukams (atrodo su abrokosais g.gif .. zodziu orandzines spalvos)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 31, 20:41)
ne pas JUS  ax.gif  mirksiukas.gif  o pas TAVE  mirksiukas.gif
taigi.. pas mane buvo normaliems plaukams (atrodo su abrokosais  g.gif .. zodziu orandzines spalvos)

Nu jo, praktiškai jau pažįstamos mirksiukas.gif
tai gal vis dėlto ryšiuosi bandyti tą citrinų-nasturtų, nes naudojusių geri atsiliepimai ax.gif išbandyti jau nespėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 31, 15:13)
Ne, reikia vatos diskelį sudrėkinti ir tada užsidėti ant užmerktų akių kaip kompresiukus mirksiukas.gif

Aišku dėkui 4u.gif , galvojau, kad čia tie Dr.H lašiukai akims, kur kažkada kažkas gyrė ax.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 31, 16:15)
Elytė sakė naudoti ir molį ir rejuvenating  ax.gif  ir sakė 2 kartai per savaitę būtini  rolleyes.gif
tiesą pasakius nežinau kas čia per kablys pas mane, labai tikiuos, kad ir naudosiu tas priemones  ax.gif bet noriu sutvarkyti veiduką, kol tas noras nepabėga, tai laikysiuos visų duotų Elytės rekomendacijų  4u.gif

Na, aš irgi naudoju Dr.H molį, paskui seka rejuvenating kaukė, bet tik kartą per savaitę ir jau beveik metai kaip to neapleidžiu. Man thumbup.gif
Svarbiausia neapleisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 31, 20:56)
Na, aš irgi naudoju Dr.H molį, paskui seka rejuvenating kaukė, bet tik kartą per savaitę ir jau beveik metai kaip to neapleidžiu. Man  thumbup.gif
Svarbiausia neapleisti 4u.gif

drinks_cheers.gif gal neapleisiu...
tai vat aš ir svarstau, jei po molio tą drėkinančią panaudosiu, o ne rejuvenating g.gif rolleyes.gif o pabaigus drėkinančią, jau čia labai tolimoj atetitį biggrin.gif tai prie rejuvenating pareisiu, arba ne biggrin.gif nes visgi odai reik padėt pereit pas ta hauschkos filosofiją rolleyes.gif
žodžiu, parvežė man drėkinančios mėginuką, lendu į vonią bandyt, tikiuosi apsispręsiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit ar galit padet gaut ta maza rinkinuka riebiai odai perleist? Baisiai knieti isbandyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 31 kovo 2009 - 21:17
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 31, 22:09)
Merginos, gal kuri turit ar galit padet gaut ta maza rinkinuka riebiai odai perleist? Baisiai knieti isbandyt  doh.gif

astute0210 iki balandzio 3 d. priima uzsakymus is hauschkos ir bus siunciamasi is vokietijos, tai galite uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
agnuta aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 31, 12:00)
tikrai, kai tik ta balandzio 3 d. arteja iskart kipisas kila, ar to reikia, o gal to ar ano  lotuliukas.gif
balandzio 3d. jau paskutine diena, kada galima atsiusti uzsakyma  g.gif
vis tik leksiu vel i Stepono g., bandysiu kita krempudros atspalvi. pati pudra patiko  thumbup.gif  oda susidraugavo.
as kazkaip buvau supratusi, kad Astute tik dabar kuri ilgesni laika nedarys uzsakymo, o gal klystu  g.gif

Astute, atsiliepk, ir issklaidyk musu abejones. gal bus lengviau apsisprest, ko ir kiek uzsisakyti  lotuliukas.gif

Sveikutes visos smile.gif

Po poros meneseliu (kai baigsis egzai) manau galeciau vel uzsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 01, 10:46)
Po poros meneseliu (kai baigsis egzai) manau galeciau vel uzsakyti  mirksiukas.gif

niu kaip faina bigsmile.gif

tai konstatuoju biggrin.gif
moisturizing mask patiko, pakuotės informaciniame lapelyje rašoma, kad reiktų bent du kartus per mėnesį pasilepinti ja ax.gif naudojasi ne taip skalsiai kaip rejuvenating, jos daugiau reikia. bet kaip ten ją naudot vietoj dieninio kremo, tai neįsivaizduoju schmoll.gif labai riebi ant veido smile.gif

o skystas bronzatas labai įspūdį paliko bigsmile.gif bet gavau madara mėnulio gėlės 6 miniukus, jie ir tokį saulės nubučiuotą veidą tarsi palieka, man žiūriu atstoja ir dieninį kremą, tai pirma miniukus išbaigsiu, ir jei jau astute0210 palieka dar viltį, tai su bronzatu palauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 01, 11:17)
bet gavau madara mėnulio gėlės 6 miniukus, jie ir tokį saulės nubučiuotą veidą tarsi palieka, man žiūriu atstoja ir dieninį kremą, tai pirma miniukus išbaigsiu, ir jei jau astute0210 palieka dar viltį, tai su bronzatu palauksiu biggrin.gif

is kur pavyko gauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 01, 11:46)
Sveikutes visos  smile.gif

Po poros meneseliu (kai baigsis egzai) manau galeciau vel uzsakyti  mirksiukas.gif

Super drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 01, 12:21)
is kur pavyko gauti? bigsmile.gif

Ir man tas pats rūpi rolleyes.gif
Atsakyti