Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 31, 00:39)
o ta bronzata galima maisyti tik su hauschkos kokiu nors kremu? ax.gif o jei su kitos firmos? blush2.gif nes hauschkoj savo odelei jokio kremo neradau g.gif

tikrai tinka ir su kitais kremais maišyti smile.gif Aš su Madara makaluoju rolleyes.gif

o šampūną bent jau tą nasturtų tai tikrai sunaudosit, pilti lauk nereikės schmoll.gif
bet aš antrą kartą jau jo nepirksiu, nes kaina nemaža, o poveikis neišskirtinis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 31 kovo 2009 - 12:18
LAbas, galima siek tiek informacijos apie HAuschkos losjona akims? (toks ampulese, po viena parduoda net...)
Ar veiksmingas, nuo ko.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 31, 13:39)
LAbas, galima siek tiek informacijos apie HAuschkos losjona akims? (toks ampulese, po viena parduoda net...)
Ar veiksmingas, nuo ko....  4u.gif

Aš taip pat jas žiūrėjau, tačiau kiek supratau jos tiesiog pavargusiems paakiams atgaivinti, neturi jos kažkokių ten anti-age funkcijų.
Atsakyti
Žinau kad apie tai jau buvo daug kartų diskutuota, bet aš dar paklausiu blush2.gif 4u.gif
Bronzinė pudra turi kokių blizgučių savyje? Ar ji visiškai matinė? Kaip dengiasi?
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 31, 14:12)
Aš taip pat jas žiūrėjau, tačiau kiek supratau jos tiesiog pavargusiems paakiams atgaivinti, neturi jos kažkokių ten anti-age funkcijų.

idomu kokia sudetis. nes man ir nereikia anti-age, butent pavargusioms akims ir domina...
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 30, 20:53)
Kuo arčiau ta baladžio 3, tuo man labaiu jau siutas ima biggrin.gif skaitinėju, dėliojuos ir tt.  doh.gif

Kam gi reikalingos tos keliso kaukės, čia tik veido apkrovimas gausis ax.gif Kartą per savaitę palepinkit viena iš išsirinktų kaukių ir viskas. O kurią imti jau Jūsų reikalas, t.y. pagal poreikius 4u.gif
Skystas bronzatas nemaskuoja, tiesiog pagyvina veiduką, jeigu, pavyzdžiui, būna pablyškęs ar pan.

QUOTE(Eve-line @ 2009 03 31, 14:19)
idomu kokia sudetis. nes man ir nereikia anti-age, butent pavargusioms akims ir domina...

Ingredients:
Aqua, Euphrasia Officinalis, Foeniculum Vulgare, Alcohol, Anthyllis Vulneraria, Chamomilla Recutita, Camellia Sinensis, Rosa Damascena.
Šaltinis: čia
Papildyta:
P.S. Čia juos reikia į akį lašinti? Nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 31, 15:10)
P.S. Čia juos reikia į akį lašinti? Nesuprantu doh.gif

Ne, reikia vatos diskelį sudrėkinti ir tada užsidėti ant užmerktų akių kaip kompresiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 31, 14:27)
Žinau kad apie tai jau buvo daug  kartų diskutuota, bet aš dar paklausiu  blush2.gif  4u.gif 
Bronzinė pudra turi kokių blizgučių savyje? Ar ji visiškai matinė? Kaip dengiasi?

atsakysiu smile.gif neturi blizgučių, matinė. Dengiasi gerai, reikia aišku kažkiek įgudimo kad gražiai vienodai pasipudruotum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 31, 15:10)
Kam gi reikalingos tos keliso kaukės, čia tik veido apkrovimas gausis ax.gif Kartą per savaitę palepinkit viena iš išsirinktų kaukių ir viskas. O kurią imti jau Jūsų reikalas, t.y. pagal poreikius 4u.gif
Skystas bronzatas nemaskuoja, tiesiog pagyvina veiduką, jeigu, pavyzdžiui, būna pablyškęs ar pan.

Elytė sakė naudoti ir molį ir rejuvenating ax.gif ir sakė 2 kartai per savaitę būtini rolleyes.gif
tiesą pasakius nežinau kas čia per kablys pas mane, labai tikiuos, kad ir naudosiu tas priemones ax.gif bet noriu sutvarkyti veiduką, kol tas noras nepabėga, tai laikysiuos visų duotų Elytės rekomendacijų 4u.gif
šiandien parveža moisturizing mask mėginuką biggrin.gif tai iki 3d apsispręsiu jau kurios reik kaukės biggrin.gif gaila, bet rožių light kremo mėginuko stepone nebuvo sad.gif

Ačiū astute0210, šiandien pasibandžiau bronzatą thumbup.gif patiko smile.gif be akinių (kai nedažiebiu) oda man pačiai labai patiko biggrin.gif užsidėjus akinius.... po pusmečio patiks labiau biggrin.gif
Atsakyti
O kuom skiriasi skystas ir presuotas bronzatas? Ar presuotas taip pat turi gydomąjį poveikį? Niekaip neapsisprendžiu, kurį geriau imti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 30, 21:53)
Kuo arčiau ta baladžio 3, tuo man labaiu jau siutas ima biggrin.gif skaitinėju, dėliojuos ir tt.  doh.gif

Man irgi tas pats, nes daug noriu, o ne viską išbandžiau ax.gif nors ką bandžiau, tai viskas labai tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 30, 22:34)
plaukai kaip neplauti atrode..  doh.gif  ir ne man vienai taip buvo - ir tam kam atidaviau ta sampuna  blush2.gif

O pas jus tas citrinų-nasturtų šampūnas ar kitas buvo?
Atsakyti