Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(pepkė @ 2009 03 30, 22:15)
o kuo konkreciau netiko? ax.gif  4u.gif

plaukai kaip neplauti atrode.. doh.gif ir ne man vienai taip buvo - ir tam kam atidaviau ta sampuna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 30, 22:34)
plaukai kaip neplauti atrode..  doh.gif  ir ne man vienai taip buvo - ir tam kam atidaviau ta sampuna  blush2.gif

o siaube doh.gif , tikuosi man nuo nasturtu ir citrinu taip nebus, kazkaip iki siol tfu tfu tfu, ne vieno naturalaus neturejau kuris baisiai netiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 30, 20:53)
ir dar dėl bronzato klustelsiu  rolleyes.gif turbūt turint dėmeliu, randelių ir kitų smagumų, kol veidelis nėra gražus neverta jo naudot, ar jis kaip tik palygina (suprantu, kad nemaskuoja) bet sudaro kokią tai optinę apgaulę? biggrin.gif
nu i klausimų  doh.gif  blush2.gif  4u.gif

optinė sveikos ir švytinčios odos apgaulė, dar plius jis yra sveikatinantis, gydantis odą 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 30, 21:10)
kažin kaip su jų galiojimu  rolleyes.gif o daugiau užsakymų galima tikėtis, ar jau kvit?  blush2.gif nes astutė sakėsi paskutinį daranti  rolleyes.gif

man ir tas pats rūpi drinks_cheers.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 30, 21:34)
plaukai kaip neplauti atrode..  doh.gif

man irgi tas pats buvo: plaukai sulipę, sukritę doh.gif
Atsakyti
Sakykit, Hauschka turi tik viena seseliu palete ar daugiau? unsure.gif
Atsakyti
o ta bronzata galima maisyti tik su hauschkos kokiu nors kremu? ax.gif o jei su kitos firmos? blush2.gif nes hauschkoj savo odelei jokio kremo neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 03 30, 22:36)
o siaube doh.gif , tikuosi man nuo nasturtu ir citrinu taip nebus, kazkaip iki siol tfu tfu tfu, ne vieno naturalaus neturejau kuris baisiai netiktu smile.gif

man tai buvo irgi pirmas nevykes sampunas biggrin.gif visi kiti kuriuos naudojau, tai palyginus labai geri

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 31, 00:39)
o ta bronzata galima maisyti tik su hauschkos kokiu nors kremu? ax.gif o jei su kitos firmos? blush2.gif nes hauschkoj savo odelei jokio kremo neradau g.gif

galima su bet kokiu kremu maisyt ar aliejum net.. as megstu ir gryna uzsitept.. aisku ne visam veidui, o tik pvz kur vasara labiausiai idega.. ir nedaug tepu..
Atsakyti

man sitas jei ne pats geriausias is bandytu naturaliu sampunu, tai bent jau vienas is geriausiu tai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 30, 22:10)
kažin kaip su jų galiojimu  rolleyes.gif o daugiau užsakymų galima tikėtis, ar jau kvit?  blush2.gif nes austutė sakėsi paskutinį daranti  rolleyes.gif

Oi kaip negerai tada...aš jau užvakar išsiunčiau užsakymuką savo...irgi dėliojau dėliojau...nežinojau, kad čia paskutinis...o gal ne...nuo ko čia priklauso? Nuo Astutės? Gal Astute persigalvos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 31, 08:53)
galima su bet kokiu kremu maisyt ar aliejum net.. as megstu ir gryna uzsitept.. aisku ne visam veidui, o tik pvz kur vasara labiausiai idega.. ir nedaug tepu..

oi kaip faina tada bigsmile.gif bet astutes atsiustame sarase man atrodo jo nera...nebent jis ten uzvadintas Facial bronzer, negi cia tas skystasis g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 31, 11:44)
oi kaip faina tada bigsmile.gif bet astutes atsiustame sarase man atrodo jo nera...nebent jis ten uzvadintas Facial bronzer, negi cia tas skystasis g.gif

aha man atrodo tam sarase jis taip vadinasi.. g.gif
Atsakyti
tikrai, kai tik ta balandzio 3 d. arteja iskart kipisas kila, ar to reikia, o gal to ar ano lotuliukas.gif
balandzio 3d. jau paskutine diena, kada galima atsiusti uzsakyma g.gif
vis tik leksiu vel i Stepono g., bandysiu kita krempudros atspalvi. pati pudra patiko thumbup.gif oda susidraugavo.
as kazkaip buvau supratusi, kad Astute tik dabar kuri ilgesni laika nedarys uzsakymo, o gal klystu g.gif

Astute, atsiliepk, ir issklaidyk musu abejones. gal bus lengviau apsisprest, ko ir kiek uzsisakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 30, 20:14)
Apie tai kad būna šampūno mėginių ir nepagalvojau  g.gif  gal vis dėlto reiktų išbandyti prieš perkant didelę pakuotę  ax.gif

Kad mėginukų esu mačius tik šampūno sausiems plaukams ax.gif

Neturėtų smile.gif O kiti du šampūnai (sausiems ir normaliems) labai pretenzingi, nes reikia didelio kiekio ir kruopščiai įtrinti po visą galvos odą, nes neduok Dieve kažkur nepaklius, tai tikrai kaip neplauti atrodys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 31 kovo 2009 - 11:35