Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Melajja @ 2009 03 29, 22:14)
Sakykit ar yra bandziusiu Rhythmic Night Conditioner ? Hauschkos psl. perskaiciau (jei gerai supratau), kad panaudojus sia priemone is kart matomas efektas, tai idomu ar tikrai jauciasi panaudojus koks tegiamas efektas?  ax.gif

Aš dabar kaip tik kursą pabaigsiu jau šią savaitę, tai net liūdna verysad.gif
Mano odai labai patiko thumbup.gif Būtinai kartosiu ateityje thumbup.gif (ka=kur Dr.Hauschkos puslapyje skaičiau, kad reikia daryti tiek kursų metuose, kiek dešimčių metų yra..pvz. jei metų 20 - dukart, jei 30 - triskart). Nežinau kokio efekto tikisi ir sulaukia kitos, bet mano oda, paskaistėjo, labai atsigavo..tos ampulytės mane labai "gaivino", oda tokia švelni, lygi, sveikos spalvos (nors ir blyški, bet ne papilkėjusi nuo nuovargio ir žiemos).
Atsakyti
o sakykit, ar stepone yra daugumos hauschkos priemoniu miniukai? ax.gif ar vos vienos kitos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 30, 12:57)
o sakykit, ar stepone yra daugumos hauschkos priemoniu miniukai? ax.gif ar vos vienos kitos? ax.gif

Kiek aš mačiau, tai beveik visų priemonių g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 30, 13:57)

QUOTE(Rasma @ 2009 03 30, 14:02)
Kiek aš mačiau, tai beveik visų priemonių g.gif

buna meginuku ivairiu rusiu, bet kad daznai ispirkta buna.. as va norejau nusipirkt kremu meginuku, bet nei vieno nebuvo doh.gif
o viena kart sampuno norejau meginuko biggrin.gif tai nebuvo, bet ten dirbantis vyriskis man dave sampuno is buteliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 30, 16:50)
buna meginuku ivairiu rusiu, bet kad daznai ispirkta buna.. as va norejau nusipirkt kremu meginuku, bet nei vieno nebuvo  doh.gif
o viena kart sampuno norejau meginuko  biggrin.gif  tai nebuvo, bet ten dirbantis vyriskis man dave sampuno is buteliuko  biggrin.gif

Apie tai kad būna šampūno mėginių ir nepagalvojau g.gif gal vis dėlto reiktų išbandyti prieš perkant didelę pakuotę ax.gif
Atsakyti
patarčiau pirma pasibandyti, kad nereikėtų paskui graužtis smile.gif Man hauschka šampūnas visiškai netiko sad.gif
Atsakyti
Kuo arčiau ta baladžio 3, tuo man labaiu jau siutas ima biggrin.gif skaitinėju, dėliojuos ir tt. doh.gif
Po molio dėdavau rejuvenating mask, o jei ją keisčiau mostuirizing mask? unsure.gif
ar geriau moisturizing atskirai kada kitą dieną rolleyes.gif tai tada jau užsikaukiavimas gaunasi biggrin.gif
o dar pasikartosiu ar mostuirizing mask siūlo 6sav naudoti vietoj dieninio kermo, tesingai supratus unsure.gif
ir dar dėl bronzato klustelsiu rolleyes.gif turbūt turint dėmeliu, randelių ir kitų smagumų, kol veidelis nėra gražus neverta jo naudot, ar jis kaip tik palygina (suprantu, kad nemaskuoja) bet sudaro kokią tai optinę apgaulę? biggrin.gif
nu i klausimų doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 30, 20:53)
Kuo arčiau ta baladžio 3, tuo man labaiu jau siutas ima biggrin.gif skaitinėju, dėliojuos ir tt.  doh.gif

Aš sudedu, išimu, įdedu kitus produktus, vėl išimu doh.gif lotuliukas.gif
Nusiųsiu ko noriu ir žinau, kad po to galvosiu: o gal tą reikėjo paimti, o kodėl šito nepaėmiau doh.gif biggrin.gif

Apie Moisturising kaukę aš irgi skaičiusi, kad labai plonu sluoksniu 6 sav. tepti vietoj drėkinamojo kremo, bet čia jau esant labai išsausėjusiai odai. Kitais atvejais - naudoti 1-2 k/sav.

Ir čia taip rašo: http://www.essential...zing-p_2062.htm
Oo dar akcentuoja, kad tepti ir kaip kaukę plonai, ir kad tinka labai pereinant prie Dr.Hauschkos komsetikos vartojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 30, 20:59)
Aš sudedu, išimu, įdedu kitus produktus, vėl išimu doh.gif  lotuliukas.gif
Nusiųsiu ko noriu ir žinau, kad po to galvosiu:  o gal tą reikėjo paimti, o kodėl šito nepaėmiau doh.gif  biggrin.gif

Apie Moisturising kaukę aš irgi skaičiusi, kad labai plonu sluoksniu 6 sav. tepti vietoj drėkinamojo kremo, bet čia jau esant labai išsausėjusiai odai. Kitais atvejais - naudoti 1-2 k/sav.

Ir čia taip rašo: http://www.essential...zing-p_2062.htm
Oo dar akcentuoja, kad tepti ir kaip kaukę plonai, ir kad tinka labai pereinant prie Dr.Hauschkos komsetikos vartojimo smile.gif

drinks_cheers.gif va va, trinu, prirašau, įdedu, išimu doh.gif niekada man taip nėra buvę ir dar dėl kosmetikos doh.gif

kažin kaip su jų galiojimu rolleyes.gif o daugiau užsakymų galima tikėtis, ar jau kvit? blush2.gif nes austutė sakėsi paskutinį daranti rolleyes.gif

einu knygą geriau paskaityt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 30, 21:45)
patarčiau pirma pasibandyti, kad nereikėtų paskui graužtis  smile.gif Man hauschka šampūnas visiškai netiko sad.gif

man irgi netiko Hauschkos sampunas (tas kur normaliems plaukams)..
Atsakyti
Vadinasi vyrui pasiguodžiau, kad vienu metu trijų kaukių gi nenaudosiu biggrin.gif
tai sako, tigi vieną kaktai, kitą vienam žandui ir kitam žandui dar vieną - reikia visų trijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 30, 22:13)
man irgi netiko Hauschkos sampunas (tas kur normaliems plaukams)..

o kuo konkreciau netiko? ax.gif 4u.gif
Atsakyti