Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 29, 19:55)

Aš iš vis pieno negeriu nuo vaikystės, na ir ką blush2.gif

Tai ilgai gyvensit lotuliukas.gif Koį 110 metų biggrin.gif
Atsakyti

nieko smile.gif tik perskaiciau straipsni, ka tie zmones rekomenduoja tai prisiminiau piena ax.gif

nebetesiam offtopic 4u.gif
Atsakyti
Man tai puikus smile.gif Ilgainiui naudojant nebe taip reibaluojasi. Gerai išplauna net aliejų, plaukai blizga, švelnūs net be balzamo smile.gif

dėkui 4u.gif jau įtraukiau į pirkinių sąrašą thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, kas naudojot Dr. Hauschka bronzatą, ar jis neblizga ant veido, koks tas 'įdegusios' odos įspūdis, išvaizda? Kiek suprantu, tai jo lašelį reik su kasdieniu kremu pamaišyt ir tada pasitepti g.gif
Išbandžiau Toned Day Cream mėginuką: pradžioje man tas kremas pasirodė labai tamsus ir kol tepiausi - riebus, taip neplonai tepėsi doh.gif Bet kai susigėrė, ėjau į žmones, odelė švelni, spalva lyg labai baisiai ir nepakito g.gif
Atsakyti
Sakykit ar yra bandziusiu Rhythmic Night Conditioner ? Hauschkos psl. perskaiciau (jei gerai supratau), kad panaudojus sia priemone is kart matomas efektas, tai idomu ar tikrai jauciasi panaudojus koks tegiamas efektas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 29, 21:23)
Sakykit, kas naudojot Dr. Hauschka bronzatą, ar jis neblizga ant veido, koks tas 'įdegusios' odos įspūdis, išvaizda? Kiek suprantu, tai jo lašelį reik su kasdieniu kremu pamaišyt ir tada pasitepti g.gif
Išbandžiau Toned Day Cream mėginuką: pradžioje man tas kremas pasirodė labai tamsus ir kol tepiausi - riebus, taip neplonai tepėsi doh.gif Bet kai susigėrė, ėjau į žmones, odelė švelni, spalva lyg labai baisiai ir nepakito g.gif

Blizga truputi, reikia sausos pudros ant virsaus (As ji maisau su kremu) man toned day cream nepatiko, bronzatas zymiai lengviau graziau dengiasi
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 29, 21:23)

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 29, 23:42)
Blizga truputi, reikia sausos pudros ant virsaus (As ji maisau su kremu) man toned day cream nepatiko, bronzatas zymiai lengviau graziau dengiasi

as nenaudoju ant virsaus sausos pudros, nes nematau poreikio, man neblizga ax.gif isspaudziamas kiekis priklauso nuo to, kokio efekto norisi, as kai sviesiaode, tai man uztenka ir to vieno laselio (vieno paspaudimo, bet ir tai sakyciau ne iki galo), tuomet oda atrodo tokia sveika, siek tiek "idegusi", nemoku net apibudint biggrin.gif
Atsakyti
man irgi neblizga oda nuo skysto bronzanto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 29, 13:33)
Pagal PSO: iki 44 m. - jaunas amžius, nuo 44 iki 59 m. - vidutinis amžius, nuo 60 iki 74 m. - pagyvenęs, nuo 75 iki 90 m. - senatvė, daugiau kaip 90 m. - ilgaamžiškumas

čia tai panašu į tiesą smile.gif Tokia, sakyčiau, taktiška klasifikacija ir vyresnio amžiaus žmonių neįžeistų wink.gif

Rasma, bronzantas tikrai neblizga 4u.gif Aš jį tepdavau po kremo. Tada išspausdavau bronzanto į delną, paskirstydavau jį ir įtapšnodavau į odą. Tai geriau man matėsi efektas nei maišant su kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 29, 17:02)
Gal yra naudojųsių citrinų ir nasturtų šampūną - čia kitoje temoje jį rekomendavo besiriebaluojantiems plaukams? Labai reikėtų atsiliepimų  4u.gif
Papildyta:

man asmeniškai nesumažėjo plaukų riebalavimasis visiškai unsure.gif
be balzamo negalėjau jo naudoti nes plaukai tokie kaip susivėlę likdavo - nors gal čia nuo plauko priklauso rolleyes.gif

Atsakyti
Pakartosiu klausimą ir šitoj temoj smile.gif
Ar gerai suprantu, kad ypač sausai odai rekomenduoja moisturizing mask 6 savaites naudoti kaip dieninį kremą? unsure.gif skaitau čia 4u.gif
gal kas naudojot šią kaukę ir galit pakomentuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 30 kovo 2009 - 10:46
QUOTE(Melajja @ 2009 03 29, 22:14)
Sakykit ar yra bandziusiu Rhythmic Night Conditioner ? Hauschkos psl. perskaiciau (jei gerai supratau), kad panaudojus sia priemone is kart matomas efektas, tai idomu ar tikrai jauciasi panaudojus koks tegiamas efektas?  ax.gif

Man labai efektyvi priemone ir rezultatas tikrai matosi po kurso ampuliu (naudoju du kartus metuose, pavasari ir rudeni) rytoj vel pradesiu,- taip laukiu biggrin.gif
Atsakyti