Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Rasma @ 2009 03 29, 07:55)
Ketvirta dešimtis eina mega_shok.gif , tuoj įpusės topsecret.gif Ko ne 'brandus amžius'? biggrin.gif

neeee, kokie 45 m. - va čia jau brandus amžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 29, 12:02)
neeee, kokie 45 m. - va čia jau brandus amžius  biggrin.gif

Žiūrint iš Dr. Hauschka 'kosmetikos' pusės, kažin ar 'premature' jau tokiu laiku cool.gif Jau turbūt Intensive Treatment 05 priklausytų: moterims, kurioms jau prasideda menopauzė. Šiais laikais, jau daug moterų nesulaukia ir 40, klimaksas anksčiau užklumpa verysad.gif Nežinau kaip Dr.Hauschka, bet dažnai, kai kalbama apie "premature" amžių ir pirmuosius 'ženklus', tai kalbama apie moterį iki 40-ies smile.gif
'Senti' pradedame, jei labai pasiseka maždaug nuo 35-rių, o jei pasiseka mažiau, tai jau ir nuo 30-ies cool.gif , nelygu koks gyvenimo būdas, mitybos įpročiai ir pan., ir t.t.
Čia kaltas lietuvių kalbos nelankstumas..aš pvz. nežinau kaip pavadinti save kaip kitaip, nei suaugusia biggrin.gif g.gif Pagal kai kuriuos psichologus aš dabar "ankstyvoje brandoje" doh.gif lotuliukas.gif
Pagal PSO: iki 44 m. - jaunas amžius, nuo 44 iki 59 m. - vidutinis amžius, nuo 60 iki 74 m. - pagyvenęs, nuo 75 iki 90 m. - senatvė, daugiau kaip 90 m. - ilgaamžiškumas
Atsakyti
Gal yra naudojųsių citrinų ir nasturtų šampūną - čia kitoje temoje jį rekomendavo besiriebaluojantiems plaukams? Labai reikėtų atsiliepimų 4u.gif
Papildyta:
Ir dar labai domina purškiama apsauga nuo saulės 15 spf, ar kas naudojo jį veidui? Nes kažkaip atskirai išskirtos kosmetikos veidui su spf neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 29, 14:33)
Pagal PSO: iki 44 m. - jaunas amžius, nuo 44 iki 59 m. - vidutinis amžius, nuo 60 iki 74 m. - pagyvenęs, nuo 75 iki 90 m. - senatvė, daugiau kaip 90 m. - ilgaamžiškumas

man patinka toks klasifikavimas biggrin.gif
kai kurie sako jau nuo 21 senstama mega_shok.gif o kai kurie jau ir nuo rauskliu priemones naudoja tokiam amziuje mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 29 kovo 2009 - 16:42
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 29, 16:41)
kai kurie sako jau nuo 21 senstama mega_shok.gif o kai kurie jau ir nuo rauskliu priemones naudoja tokiam amziuje mega_shok.gif

Nuo tiek tai jau tikrai per anksti doh.gif , bet jau nuo 35-ių manau, jau tikrai galima pradėti dairytis, kažką išbandyti g.gif (natūrali kosmetika nemanau, kad duoda drastišką efektą. Kažkiek gal tarnauja raukšlių prevencijai, bet išlyginti nė viena neišlygina, nei natūrali, nei 'cheminė').
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 29, 17:41)
man patinka toks klasifikavimas  biggrin.gif

Tai paskui tom raukšlėm ir džiaugiasi ,kaip nuo tokio amžiaus pradeda kovoti biggrin.gif .Šeip tai,nuo kokių 32 tai jau reikia būtinai,nes paskui jau per vėlu.
Tsakant ,tik botulino injekcijos padeda ,ir tai laikinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 29, 17:45)
Nuo tiek tai jau tikrai per anksti doh.gif , bet jau nuo 35-ių manau, jau tikrai galima pradėti dairytis, kažką išbandyti  g.gif (natūrali kosmetika nemanau, kad duoda drastišką efektą. Kažkiek gal tarnauja raukšlių prevencijai, bet išlyginti nė viena neišlygina, nei natūrali, nei 'cheminė').

del to ir patinka naturali, kad ji nera tokia agresyvi smile.gif Bet kas tuose kremuose, gi odai reikia drekinimo/maitinimo, visa tai gali suteikti paprastas kremas... ar klystu? g.gif

QUOTE(adrija @ 2009 03 29, 17:58)
Tai paskui tom raukšlėm ir džiaugiasi ,kaip nuo tokio amžiaus pradeda kovoti biggrin.gif .Šeip tai,nuo kokių 32 tai jau reikia būtinai,nes paskui jau per vėlu.
Tsakant ,tik botulino injekcijos padeda ,ir tai laikinai biggrin.gif

taip, sutinku, kam taip oda kankint. Tokiom sunkiom priemonem, kai jai to nereikia. Ai ir isvis reik gyvenimo buda ir mastyma keist ir viskas bus gerai biggrin.gif Beje, dar offtopic blush2.gif skaiciau, straipsni apie zmones isgyvenusius beveik simtmeti, kad visa gyvenima daug laiko praleido gryname ore, daug dirbo, gere piena ir isliko sveiki iki tokio amziaus biggrin.gif kai kur raso, kad pieno negalima nuo tam tirko amziaus, bet as tuo netikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 29, 18:16)
skaiciau, straipsni apie zmones isgyvenusius beveik simtmeti, kad visa gyvenima daug laiko praleido gryname ore, daug dirbo, gere piena ir isliko sveiki iki tokio amziaus  biggrin.gif  kai kur raso, kad pieno negalima nuo tam tirko amziaus, bet as tuo netikiu  ax.gif

Tai jus pasiziurek i tautas,kurios gyvena kalnuose.Ju ilgaamziškumo galima tik pavydėti.
O dėl pieno tai taip ,rašoma ,bet čia dėl riebalų,nes didina cholesterolį ir kartu didina susirgimo riziką kraujagyslių ligomis,kurios dažniausiai baigiasi mirtimi 4u.gif Vyresnio amžiaus žmonėms negalima gerti pieno,nebent liespienį ir pasukas ,rūgpienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 03 29, 18:50)
Tai jus pasiziurek i tautas,kurios gyvena kalnuose.Ju ilgaamziškumo galima tik pavydėti.
O dėl pieno tai taip ,rašoma ,bet čia dėl riebalų,nes didina cholesterolį ir kartu didina susirgimo riziką kraujagyslių ligomis,kurios dažniausiai baigiasi mirtimi 4u.gif Vyresnio amžiaus žmonėms negalima gerti pieno,nebent liespienį ir pasukas ,rūgpienį smile.gif

persiprasau uz offtopic'a. Paskutinis postas ne i tema blush2.gif
Mano senelis valge riebalus, bet daug judejo ir gana ilgai isgyveno. Matyt judejimas labai svarbus. Nes istisai sedint, galima ir nuo salotu lapu nutukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 29, 18:57)
persiprasau uz offtopic'a. Paskutinis postas ne i tema  blush2.gif 
Mano senelis valge riebalus, bet daug judejo ir gana ilgai isgyveno. Matyt judejimas labai svarbus. Nes istisai sedint, galima ir nuo salotu lapu nutukti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Na,taip spauda raso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 29, 16:02)
Gal yra naudojųsių citrinų ir nasturtų šampūną - čia kitoje temoje jį rekomendavo besiriebaluojantiems plaukams? Labai reikėtų atsiliepimų  4u.gif

dabar kaip tik naudoju.
po plovimo plaukai tikrai graziau "krenta" nei nuo kitu sampunu. Lyg ir fainas. Bet as pastebejau, kad plaukai truputi greiciau susiriebaluoja nei naudojant kitus sampus g.gif (tiesa, naudoti teko tik Urtekram, kalbant apie eko serija)
ax.gif bent jau man.

Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 29, 17:02)
Gal yra naudojųsių citrinų ir nasturtų šampūną - čia kitoje temoje jį rekomendavo besiriebaluojantiems plaukams? Labai reikėtų atsiliepimų  4u.gif

Man tai puikus smile.gif Ilgainiui naudojant nebe taip reibaluojasi. Gerai išplauna net aliejų, plaukai blizga, švelnūs net be balzamo smile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 29, 18:16)
Beje, dar offtopic  blush2.gif  skaiciau, straipsni apie zmones isgyvenusius beveik simtmeti, kad visa gyvenima daug laiko praleido gryname ore, daug dirbo, gere piena ir isliko sveiki iki tokio amziaus  biggrin.gif

Aš iš vis pieno negeriu nuo vaikystės, na ir ką blush2.gif
Atsakyti