QUOTE(Irėja @ 2009 03 28, 12:48)
spėju, kad iš vokiečio, kur anksčiau ebay prekiavo. paprašyk astute0210, atsiųs kainoraštį.
aciu labai
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 27, 23:07)
o odytes tipas panasus i maniski? as apskritai noriu issiverst su vienu kremuku. Ir apskritai, nesu isnaudojus visos pakuotes, tad man mazi kiekiai kaip tik
aha, panasus ir man per akis uztektu vieno kremuko
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 28, 13:35)
aha, panasus ir man per akis uztektu vieno kremuko
na, jei surasi, ka nors tinkamo, duok zinot ir as duosiu, kai tik rasiu
Sakykit, gal kas žinote, niekaip iš aprašymo nesusigaudau Jei norėčiau naudoti Intensive Treatment 04, tai prieš tai reikia 28 dienas būt sunaudojus Rythmic Night Conditioner ampulytes?
QUOTE(Rasma @ 2009 03 28, 19:10)
Sakykit, gal kas žinote, niekaip iš aprašymo nesusigaudau Jei norėčiau naudoti Intensive Treatment 04, tai prieš tai reikia 28 dienas būt sunaudojus Rythmic Night Conditioner ampulytes?
as tai supratau kad cia kaip ir vietoj ampulyciu tinka, taip pat 28 dienas reiktu naudoti ryte ir vakare vietoj toniko
o kodel pasirinkai butent 04 ?
QUOTE(Mytee @ 2009 03 28, 20:40)
o kodel pasirinkai butent 04 ?
Brandus amžius
Turiu mimikos raukšlelių, bet nebepatinka, kad jos gilėja
Pagal tuos internete pildomus klausimynus, tai man pasiūlė stangrinančią kaukę, bet man geriau tada kitą ampulyčių kursą pakeisti tuo 04 Čia aš tik po vasaros planuoju tą kursą, nes per vasarą akivaizdžiai oda nuvargsta Nors aš dar ir nesideginu saulėje..jaučiu, jei veidas įdegtų, tai metų iškart prisidėtų
gal kas pakomentuotumėt paakiams priemonę?
ir šiaip kas ką paakiams naudojate?
ir šiaip kas ką paakiams naudojate?
QUOTE(Rasma @ 2009 03 28, 21:18)
Brandus amžius
sorry už OT, bet nieko sau tikiuos, pajuokavai
QUOTE(Irėja @ 2009 03 28, 22:29)
sorry už OT, bet nieko sau tikiuos, pajuokavai
Ketvirta dešimtis eina , tuoj įpusės Ko ne 'brandus amžius'?
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 28, 19:42)
na, jei surasi, ka nors tinkamo, duok zinot ir as duosiu, kai tik rasiu
ok, sutarta