Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

spėju, kad iš vokiečio, kur anksčiau ebay prekiavo. paprašyk astute0210, atsiųs kainoraštį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 28 kovo 2009 - 11:50
QUOTE(Irėja @ 2009 03 28, 12:48)
spėju, kad iš vokiečio, kur anksčiau ebay prekiavo. paprašyk astute0210, atsiųs kainoraštį.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 27, 23:07)
o odytes tipas panasus i maniski?  smile.gif  as apskritai noriu issiverst su vienu kremuku. Ir apskritai, nesu isnaudojus visos pakuotes, tad man mazi kiekiai kaip tik  thumbup.gif  smile.gif

aha, panasus ax.gif ir man per akis uztektu vieno kremuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 28, 13:35)
aha, panasus  ax.gif ir man per akis uztektu vieno kremuko ax.gif

na, jei surasi, ka nors tinkamo, duok zinot biggrin.gif ir as duosiu, kai tik rasiu biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kas žinote, niekaip iš aprašymo nesusigaudau g.gif Jei norėčiau naudoti Intensive Treatment 04, tai prieš tai reikia 28 dienas būt sunaudojus Rythmic Night Conditioner ampulytes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 28, 19:10)
Sakykit, gal kas žinote, niekaip iš aprašymo nesusigaudau g.gif Jei norėčiau naudoti Intensive Treatment 04, tai prieš tai reikia 28 dienas būt sunaudojus Rythmic Night Conditioner ampulytes? g.gif

as tai supratau kad cia kaip ir vietoj ampulyciu tinka, taip pat 28 dienas reiktu naudoti ryte ir vakare vietoj toniko g.gif
o kodel pasirinkai butent 04 ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 03 28, 20:40)
o kodel pasirinkai butent 04 ?  ax.gif

Brandus amžius biggrin.gif
Turiu mimikos raukšlelių, bet nebepatinka, kad jos gilėja cool.gif
Pagal tuos internete pildomus klausimynus, tai man pasiūlė stangrinančią kaukę, bet man geriau tada kitą ampulyčių kursą pakeisti tuo 04 ax.gif Čia aš tik po vasaros planuoju tą kursą, nes per vasarą akivaizdžiai oda nuvargsta verysad.gif Nors aš dar ir nesideginu saulėje..jaučiu, jei veidas įdegtų, tai metų iškart prisidėtų doh.gif
Atsakyti
gal kas pakomentuotumėt paakiams priemonę? rolleyes.gif

ir šiaip kas ką paakiams naudojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 28, 21:18)
Brandus amžius  biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 28 kovo 2009 - 21:27
QUOTE(Rasma @ 2009 03 28, 21:18)
Brandus amžius  biggrin.gif

sorry už OT, bet nieko sau biggrin.gif tikiuos, pajuokavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 28, 22:29)
sorry už OT, bet nieko sau  biggrin.gif tikiuos, pajuokavai  biggrin.gif

Ketvirta dešimtis eina mega_shok.gif , tuoj įpusės topsecret.gif Ko ne 'brandus amžius'? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 28, 19:42)
na, jei surasi, ka nors tinkamo, duok zinot  biggrin.gif ir as duosiu, kai tik rasiu  biggrin.gif

ok, sutarta mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti