Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(violence @ 2009 03 26, 18:55)
aš ir taip manau, kad galėjau nusipleškinti  ax.gif

galvojau ir aš kad be granulių, maniau kas čia do cūdai jūdai, kad kremukas paprastas kaip pilingas veiks biggrin.gif o jis su granulėm žinok  mirksiukas.gif ant veido jaučias smile.gif
vertint kaip veikia sunku, nes kartą tenaudojau, manau pašalina odelę, bet va su porom nežinau  unsure.gif reiktų pastebėti daugiau smile.gif

man toks jausmas veido oda lyg degtų, perštėtų bet iš vidaus  unsure.gif įtariu žinau kuo prisidirbau, bet va nenutuokiu kuo gelbėt  doh.gif ar tiesiog laukt kol praeis  rolleyes.gif

o apie koki cia pilinga? blush2.gif
Atsakyti
Nebesusigaudau kas kur apie ką rašė...per kelias temas vis šuoliuoju...
Labai norėčiau atsiliepimų apie Dr. H paakių kremukus ir kūno aliejus.
Artėja balandžio 3...
Ačiukas iš anksto atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
gal kam reikia Concealer 03. Man per daug tamsus. 33 lt. Vilnius, Lazdynai.
Atsakyti
sakykit, o Hauschkoj riebiai ir problematiskai odai yra tik tas aliejus Normalizing Day Oil, ar dar koks kremukas butu? ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri darot uzsakyma? ax.gif senokai lankiausi ir nebeatseku.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 27, 16:47)
sakykit, o Hauschkoj riebiai ir problematiskai odai yra tik tas aliejus Normalizing Day Oil, ar dar koks kremukas butu? ax.gif

Taip, pagrinde aliejukas. Galima dar būtų priderinti kažkurį iš kremų, čia pagal poreikius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 27, 17:44)
Merginos, gal kuri darot uzsakyma?  ax.gif  senokai lankiausi ir nebeatseku....  doh.gif

Taip, iki balandžio 3d užsakymus priima astute0210 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 27, 18:51)

Taip, iki balandžio 3d užsakymus priima astute0210  4u.gif

aciu 4u.gif bandysiu dar isokt i traukini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 26, 16:33)
Kremo ir as niekaip nzn koki rinktis  doh.gif  Reikia jautriai odai, bet tokie kremai buna riebus  doh.gif o man reikia lengvesnio misriai odytei, kad neapsunkintu ir nekimstu poru... Kas zino toki, duosiu medali  thumbup.gif  biggrin.gif

as KN pasigaminau tamanu krema jautriai odai, tinkamas bet kokiai odai (mano labiau i riebuma, bent jau anksciau tikrai taip buvo). na, dar tik savaite naudoju, bet kol kas tai thumbup.gif tikrai neapsunkina odos ir puikiai susigeria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 27, 19:32)
as KN pasigaminau tamanu krema jautriai odai, tinkamas bet kokiai odai (mano labiau i riebuma, bent jau anksciau tikrai taip buvo). na, dar tik savaite naudoju, bet kol kas tai thumbup.gif tikrai neapsunkina odos ir puikiai susigeria ax.gif

dziugu kad patiko smile.gif as tik nenoriu apsiimt tais gaminimais ir aliejukais, kol kas nepribrendau smile.gif tad ieskau jau gatavos produkcijos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 27, 19:41)
dziugu kad patiko  smile.gif  as tik nenoriu apsiimt tais gaminimais ir aliejukais, kol kas nepribrendau  smile.gif  tad ieskau jau gatavos produkcijos  biggrin.gif  4u.gif

aha, as irgi blush2.gif taigi noretusi kokio kremuko, nes alieju tai is KN turiu, tai kol kas apsiribosiu vienu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 27, 20:45)
aha, as irgi blush2.gif taigi noretusi kokio kremuko, nes alieju tai is KN turiu, tai kol kas apsiribosiu vienu... ax.gif

o odytes tipas panasus i maniski? smile.gif as apskritai noriu issiverst su vienu kremuku. Ir apskritai, nesu isnaudojus visos pakuotes, tad man mazi kiekiai kaip tik thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 27, 18:51)

Taip, iki balandžio 3d užsakymus priima astute0210  4u.gif

O is kur galima prekytes ziureti? blush2.gif Is kur bus perkama?
Atsakyti