Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 25, 17:35)
O būtent kremuko nėra?

Gal tada svarainių kremas tiktų. Būtent probleminiai odai yra skirtas aliejukas.

QUOTE(Tarela @ 2009 03 25, 22:39)
Nuspęsta - ampulytės keliauja į sąrašiuką.
Dėl kaukytės niekaip negaliu apsispręsti, na nėra mano oda gal dar brandi, bet vėl gi, kaži ar padeda ką tos kaukes kai jau raukšlės ryškėti pradeda, gal reiktų prevencija užsiimti t-sakant  smile.gif 

O mišri odelė tai čia kai lopinėliai riebūs lopinėliai sausi?

Rejuvenating irgi drėkina, beabejo jeigu reguliariai naudojama mirksiukas.gif

Panašiai, dar gali būti lopiniai riebūs, lopinėliai normalūs 4u.gif
Atsakyti
atskiro kremo ir dar veido spalvinimui tikrai nesiruošiu pirkti, mano planuose - pasigaminti kokį nors sau ir juo džiaugtis ax.gif
Atsakyti
gal bus aktualu kam blush2.gif
parduodu dr.H concealer 1nr. pora karteliu bandytas tik. Vilnius-Klaipeda. rasciau kaip iduot i Siaulius ax.gif del kainos susitarsim, arba galiu keist i koki naturalu balzama plaukam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 03 26, 12:59)
gal bus aktualu kam  blush2.gif
parduodu dr.H concealer 1nr. pora karteliu bandytas tik. Vilnius-Klaipeda. rasciau kaip iduot i Siaulius  ax.gif  del kainos susitarsim, arba galiu keist i koki naturalu balzama plaukam  ax.gif

nepatiko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 26, 15:08)

mano juoduliams (beveik kaip Pulinio is Adamsu blush2.gif ) jis kiek per silpnas doh.gif nors tikrai labai norejau ir sitam galui rasti naturalu daikciuka..deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 16:06)
man vis maga save pamatyti po kokio gero pusmečio smile.gif tikiuos bus malonu  flirt.gif

reikejo nufotkint save PRIES ir PO hihihi.gif tada efektas matysis, o tai per toki laiko tarpa ir uzsimirsi kaip atrodei anksciau biggrin.gif
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 16:57)
Kartą savaitėj LOGONA pilingas jautriai odai smile.gif

Esu kremo ieškojimuose, nežinau ką rinktis smile.gif

kaip pylingiukas, gerai valo? g.gif Jis poras pravalo, ar tiesiog nuima negyvas lasteles? 4u.gif Ziurinejau j ibiuoboutique, tai jis be jokiu granuliu, tai ir pasidare idomu, kaip veikia 4u.gif

Kremo ir as niekaip nzn koki rinktis doh.gif Reikia jautriai odai, bet tokie kremai buna riebus doh.gif o man reikia lengvesnio misriai odytei, kad neapsunkintu ir nekimstu poru... Kas zino toki, duosiu medali thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 17:41)
pasimeciau biggrin.gif galvojau pirkti CM, bet makiazui valyti vis tiek galvoju pirkt atskirai Logonos  blush2.gif

o koki galvojai logonos? su rozemis? rolleyes.gif Cia galvojai juo prausti ar tiesiog valyti? o akytems irgi ji naudotum? 4u.gif

QUOTE(Tarela @ 2009 03 25, 23:39)
Taip taip Bare Essentuals naudoju. Man labai labai patinka.
O mišri odelė tai čia kai lopinėliai riebūs lopinėliai sausi?

O ji naturali BE? blush2.gif
Misri, kai kakta, nosis ir smakras nera sausi, siek tiek riebaluojasi, o zandai buna normalus arba sausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 26, 15:33)

o koki galvojai logonos? su rozemis?  rolleyes.gif Cia galvojai juo prausti ar tiesiog valyti? o akytems irgi ji naudotum?  4u.gif

nezinau, ar yra su rozem... va SITA, akis ir tevalyciau, nes jas tedazau, pudros mano oda nera maciusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 26, 17:49)
nezinau, ar yra su rozem... va SITA, akis ir tevalyciau, nes jas tedazau, pudros mano oda nera maciusi  4u.gif

aa, sita as neseniai nusipirkau rolleyes.gif maniau gal apie sita roziu kalbi: http://www.ekoeko.lt...6...se.-125-ml rolleyes.gif
Atsakyti
apie koki cia aliejuka snekat probleminei odai? kaip ji naudoti reiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 26, 17:54)
aa, sita as neseniai nusipirkau  rolleyes.gif  maniau gal apie sita roziu kalbi: http://www.ekoeko.lt...6...se.-125-ml  rolleyes.gif

na gal cia ir ne sitoj temoj apie tai reiketu kalbet, bet kaip tau tas, kur as rodziau, kur nusipirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 26, 15:33)
reikejo nufotkint save PRIES ir PO hihihi.gif tada efektas matysis, o tai per toki laiko tarpa ir uzsimirsi kaip atrodei anksciau  biggrin.gif

kaip pylingiukas, gerai valo?  g.gif  Jis poras pravalo, ar tiesiog nuima negyvas lasteles?  4u.gif  Ziurinejau j ibiuoboutique, tai jis be jokiu granuliu, tai ir pasidare idomu, kaip veikia  4u.gif 

aš ir taip manau, kad galėjau nusipleškinti ax.gif

galvojau ir aš kad be granulių, maniau kas čia do cūdai jūdai, kad kremukas paprastas kaip pilingas veiks biggrin.gif o jis su granulėm žinok mirksiukas.gif ant veido jaučias smile.gif
vertint kaip veikia sunku, nes kartą tenaudojau, manau pašalina odelę, bet va su porom nežinau unsure.gif reiktų pastebėti daugiau smile.gif

man toks jausmas veido oda lyg degtų, perštėtų bet iš vidaus unsure.gif įtariu žinau kuo prisidirbau, bet va nenutuokiu kuo gelbėt doh.gif ar tiesiog laukt kol praeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 26, 19:26)
na gal cia ir ne sitoj temoj apie tai reiketu kalbet, bet kaip tau tas, kur as rodziau, kur nusipirkai?  ax.gif

atsakysiu kitoj temoj mirksiukas.gif
QUOTE(violence @ 2009 03 26, 19:55)
aš ir taip manau, kad galėjau nusipleškinti  ax.gif

galvojau ir aš kad be granulių, maniau kas čia do cūdai jūdai, kad kremukas paprastas kaip pilingas veiks biggrin.gif o jis su granulėm žinok  mirksiukas.gif ant veido jaučias smile.gif
vertint kaip veikia sunku, nes kartą tenaudojau, manau pašalina odelę, bet va su porom nežinau  unsure.gif reiktų pastebėti daugiau smile.gif

man toks jausmas veido oda lyg degtų, perštėtų bet iš vidaus  unsure.gif įtariu žinau kuo prisidirbau, bet va nenutuokiu kuo gelbėt  doh.gif ar tiesiog laukt kol praeis  rolleyes.gif

gal netinka, jei taip oda reguoja blink.gif cia tas jautriai odai? blink.gif
Atsakyti