Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 17:41)
o saltuoju metu laiku tau patinka roziu kremas?

pasimeciau biggrin.gif galvojau pirkti CM, bet makiazui valyti vis tiek galvoju pirkt atskirai Logonos  blush2.gif gal reiks CC vis delto, nes vasar ir oda nebe tokia sausa, riebaluojasi labiau ....

Pas mane irgi oda panaši kaip jūsų (bryyla ir violence ax.gif ), tai CC man tiko, tikrai ne per stiprus thumbup.gif aš irgi tą miniukų rinkinuką turiu, CM tikrai neblogas, patiko, tai ir svarstau ar pirkti, nes turiu dar Weledos pienelį su migdolais, o tonikas nepatiko, - levandų hidrolatas žymiai labiau, dabar jau rožių užvežė tai sekantį kartą pirksiu rožių hidrolatą, iš kremų spėjau išbandyti tik svarainių, tų 5ml labai jau ilgai užtenka ax.gif o dar turiu prisipirkusi aliejukų iš KN, tai beliko tik spf klausimą išspręsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 25, 19:33)
bigsmile.gif o kokias proceduras tau daro taip reguliarai vaikstant? ax.gif as tai porakart nuejau, oda pradejo grazet, tai ir nutraukiau vizitus blush2.gif

Veido procedūros, masažiukai, viso kūno masažai, prireikus mechaninis veido valymas... Tapau visiškai priklausoma nuo jos bigsmile.gif Skaičiuoju dienas iki šeštadienio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 25, 20:32)
Tapau visiškai priklausoma nuo jos bigsmile.gif  Skaičiuoju dienas iki šeštadienio rolleyes.gif

kokia šaunuolė thumbup.gif

lyginant svarainius ir rožių light, man po pastarojo kremo žymiai ilgiau išlikdavo drėkinantis odos efektas ir visai jis neriebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 21:52)
kokia šaunuolė  thumbup.gif

mano piniginei ir MB taip neatrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
MB nežino, kiek viskas kainuoja lotuliukas.gif Ir ramu rolleyes.gif Be to, viską paaiškinčiau, kaip efektyvu, ekonomiška, nepakeičiama, jei būtų tokia būtinybė cool.gif

grįžau šiandien, kunigundos78 pavyzdžiu nusivaliau makiažą - nusiprausiau su CM thumbup.gif Lyg truputį pasausėjusi odelė, bet jaučiasi gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 25, 19:12)
Pas mane irgi oda panaši kaip jūsų (bryyla ir violence  ax.gif ), tai CC man tiko, tikrai ne per stiprus thumbup.gif  aš irgi tą miniukų rinkinuką turiu, CM tikrai neblogas, patiko, tai ir svarstau ar pirkti, nes turiu dar Weledos pienelį su migdolais, o tonikas nepatiko, - levandų hidrolatas žymiai labiau, dabar jau rožių užvežė tai sekantį kartą pirksiu rožių hidrolatą, iš kremų spėjau išbandyti tik svarainių, tų 5ml labai jau ilgai užtenka  ax.gif  o dar turiu prisipirkusi aliejukų iš KN, tai beliko tik spf klausimą išspręsti  g.gif

o kodėl svarainių ėmei? rolleyes.gif
aš ir mąstau jau po truputį čiupti light rožių pasibandyt, o tada spf su purškaliuku kokiu pareguliuosiu smile.gif po to jau gal ir su aliejukais drąsiai jaustis pradėsiu smile.gif
man ir kažkaip rodos levandos malonesnės pasirodė nei tonikas, bet galvoju gal kad nepurškiau, iš mėginuko kvailai ten pasiskirstyt ėjo smile.gif
o kiek jūs papurškimų hidrolato ar toniko darot? man kažkaip greit levandos naudojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 25, 10:45)
Ampolės nesausina odos, kaip tik padeda pereiti jai procesą, kad vakare oda nebereikalautų jokio kremo. Gal po pirmų ampolių ir jausis kažkoks tempimas, bet čia tik dėl perėjimo fazės.
Dėl kaukių - nemanau, kad reikalingos abi. Tiesiog reikėtų spręsti pagal poreikius. Firming galbūt labiau tinka brandžiai, su raukšlytėmis odai ax.gif Rejuvenating drėkina normalią odą, mažina paraudimus. Na, ji tokia universali 4u.gif

Nuspęsta - ampulytės keliauja į sąrašiuką.
Dėl kaukytės niekaip negaliu apsispręsti, na nėra mano oda gal dar brandi, bet vėl gi, kaži ar padeda ką tos kaukes kai jau raukšlės ryškėti pradeda, gal reiktų prevencija užsiimti t-sakant smile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 25, 12:28)
BE tai Bare essentuals?  blush2.gif  ar as cia issigalvojau?  blush2.gif  lotuliukas.gif 

Tai gal jusu odele misri paprasciausiai?  mirksiukas.gif
4u.gif  dar man prireiks aiskintis del vasaros, dar nzn ka naudot  doh.gif

Taip taip Bare Essentuals naudoju. Man labai labai patinka.
O mišri odelė tai čia kai lopinėliai riebūs lopinėliai sausi?

QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 16:48)
prieš kelis metus po atostogų Egipte lėktuvo bendrakeleiviai manęs net klausė, kur aš slėpiausi, jei grįžtu tokia pat balta, kaip ir atvažiavau tongue.gif Mano moto paprastas: nepatinka - nežiūrėk  devil.gif

Aš irgi iš Egipto grįžau baltutėlaitė, tokia kokia ir išvažiavau. Man gražu šviesi oda, negaliu žiūrėt į save įdegusią, kūnas kaip kūnas, bet veidas doh.gif Plius dešimt metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 25, 22:39)
Aš irgi iš Egipto grįžau baltutėlaitė, tokia kokia ir išvažiavau. Man gražu šviesi oda, negaliu žiūrėt į save įdegusią, kūnas kaip kūnas, bet veidas  doh.gif  Plius dešimt metų  doh.gif

man tai gražu vos vos rusvas odos atspalvis ir būtent tos natūralios spalvos, kuri išgaunama natūraliai, o ne morkinantis soliariume rolleyes.gif Bet kadangi ant saulės iš karto svylu, apsirūpinu gera apsauga drinks_cheers.gif

merginos, tai kokia jūsų nuomonė? 4u.gif Veidui reikia atskiros priemonės su SPF, ar nieko blogo ir kūno priemonę apsaugai naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 26, 09:58)
merginos, tai kokia jūsų nuomonė?  4u.gif  Veidui reikia atskiros priemonės su SPF, ar nieko blogo ir kūno priemonę apsaugai naudoti?  g.gif

aš visad renkuosi, kas tinka visai šeimai biggrin.gif tai dažniausiai vaikų tepamės biggrin.gif tepam ir veidą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 23:25)
o kodėl svarainių ėmei?  rolleyes.gif
aš ir mąstau jau po truputį čiupti light rožių pasibandyt, o tada spf su purškaliuku kokiu pareguliuosiu smile.gif po to jau gal ir su aliejukais drąsiai jaustis pradėsiu smile.gif
man ir kažkaip rodos levandos malonesnės pasirodė nei tonikas, bet galvoju gal kad nepurškiau, iš mėginuko kvailai ten pasiskirstyt ėjo smile.gif
o kiek jūs papurškimų hidrolato ar toniko darot? man kažkaip greit levandos naudojas smile.gif

Svarainių kremo aš tą miniuką naudoju, nuo jo pradėjau, bet skalsus, visą savaitę naudoju ir tik pusę sunaudojau, o dar du laukia ax.gif
Hidrolato daug purškiu, 6-8 papurškimus, kad jaustųsi biggrin.gif tai tikrai neilgam užteks. O tonikas man nelabai, kad su alkoholiu, nors čia gal tik nusistatymas g.gif
O kokį purškalą su spf nužiūrėjot? Nes šito tai niekaip neišsirenku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 26, 11:03)
aš visad renkuosi, kas tinka visai šeimai biggrin.gif tai dažniausiai vaikų tepamės biggrin.gif tepam ir veidą  rolleyes.gif

vadinasi, ir man bus gerai drinks_cheers.gif Tiek, kad veidui skirti maloniau tepasi, mano losjonas toks truputį sausas sad.gif
Atsakyti
jei kalbetumem apie veido apsauga + lengvas atspalvis. tai visai patraukliai pasirode Madaros kremukas su atspalviu. raso, kad ir apsauga ieina, ir kartu kremukas, ir spalvyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 26 kovo 2009 - 12:22