Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 13:51)
Aš rinkausi daugiausia intuityviai..

Taip, labai branginu odos baltumą ax.gif

kuo labiau atpalaiduojama intuicija, tuo geresnis rezultatas biggrin.gif Ir as taip darau, dažniau pasiteisina intuicija negu kažkokios bendros taisyklės drinks_cheers.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 25, 14:34)
nuo juros griztu vos vos, lengva smelio spalvyte pasidengusi.

prieš kelis metus po atostogų Egipte lėktuvo bendrakeleiviai manęs net klausė, kur aš slėpiausi, jei grįžtu tokia pat balta, kaip ir atvažiavau tongue.gif Mano moto paprastas: nepatinka - nežiūrėk devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 25, 15:28)
taip apie tuos bjaurybes, kurie nuo paauglystes neduoda ramiai gyvent  doh.gif  labai butu idomu suzinoti koks jusu odos tipas ir ka tikliai naudojat?  4u.gif
gal ka nusisperinsiu  biggrin.gif  nes darausi pirkiniu sarasa naturalios kosmetikos  smile.gif

mano odą įvardina kaip sausą ir jautrią su išsiplėtusiais kapiliarais ax.gif
dėl tų bjaurybių šalinimo pačiai dabar oda pasipuošus randeliais ir plėmeliais doh.gif biggrin.gif

prausiu veidą pankolių, ramunėlių ar medetkų nuoviru, nes nuo vandens iš čiaupo beria ax.gif dabar užsišaldžius ledukus iš nuoviro, tai prausiuosi su jais, man labai malonu smile.gif bandžiau tik du kartus lotuliukas.gif

Rytais dabar po prausimosi pasipurškiu levandų hidrolatu ir tepuosi rožių kremu iš hauschkos.
bandžiau abiejų rūšių hauschkos tonikus, tai special labai tempė odą unsure.gif o tas paprastas tai gerai, planuoju įsigyti ax.gif
Vakare prausiuos CC, hidrolatas ir miegot biggrin.gif
Du kart savaitėj deduos Rejuvenating mask, kartą Cleansing Clay ir kartą jojoba + ricina smile.gif
Kartą savaitėj LOGONA pilingas jautriai odai smile.gif
be galo daug geriu skysčių smile.gif
Dar veidui bandžiau teptis erškėtrožių aliejų rolleyes.gif nuomonės dar neturiu biggrin.gif
Esu kremo ieškojimuose, nežinau ką rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 15:57)
Rytais dabar po prausimosi pasipurškiu levandų hidrolatu ir tepuosi rožių kremu iš hauschkos.

mano oda panasi kaip tavo smile.gif kaip tau levandu hidrolatas? nesi roziu naudojusi?
kaip roziu kremas? jis paprastas ar light? gerai susigeria, padrekina? vasarai taip pat ji naudosi? ax.gif
Papildyta:
beje, CC tau ne per stiprus? galvojau CM pirkt, nes oda sausa ir jautri... kaip manai? kaip tau CC? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 16:03)
mano oda panasi kaip tavo  smile.gif kaip tau levandu hidrolatas? nesi roziu naudojusi?
kaip roziu kremas? jis paprastas ar light? gerai susigeria, padrekina? vasarai taip pat ji naudosi?  ax.gif

nenoriu rožių kremo schmoll.gif jis ne light, dabar gerai, nieko blogo pasakyt negaliu, na bet nenoriu aš jo vasarai, manau per sunkus būtų, kaip jau minėjau ankščiau norėčiau su spf kažko unsure.gif
levandos man patinka, kvapas ir gerai, nėra jis nuostabus, bet tikrai jausmas nustebino smile.gif tai vienintelis hidrolatas kurį bandžius smile.gif
Elytė siūlė rožių hidrolatą smile.gif manau pabandysiu, nes levandas purškias ir vyrukas ir vaikiukai vakare kartais gauna smile.gif tai manau greit baigsim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 16:05)
beje, CC tau ne per stiprus? galvojau CM pirkt, nes oda sausa ir jautri... kaip manai? kaip tau CC?  blush2.gif  g.gif

man CC netgi labai thumbup.gif pirksiu iškart du vnt su užsakymu, kad ramu būt smile.gif šiaip per 3sav dar 10ml nesunaudojau mėginuko smile.gif o CM nutariau, kad neverta, nes CC labai patinka, o dažytis retai dažausi, kai reikia nusivalyt dažiuką, tai koks aliejukas pagelbės, vandenukas ar dar koks velniukas, juolab du CM mėginukus turiu, jų man ilgam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 16:10)
nenoriu rožių kremo  schmoll.gif jis ne light, dabar gerai, nieko blogo pasakyt negaliu, na bet nenoriu aš jo vasarai, manau per sunkus būtų, kaip jau minėjau ankščiau norėčiau su spf kažko  unsure.gif
levandos man patinka, kvapas ir gerai, nėra jis nuostabus, bet tikrai jausmas nustebino smile.gif tai vienintelis hidrolatas kurį bandžius smile.gif
Elytė siūlė rožių hidrolatą smile.gif manau pabandysiu, nes levandas purškias ir vyrukas ir vaikiukai vakare kartais gauna smile.gif tai manau greit baigsim smile.gif
Papildyta:

man CC netgi labai  thumbup.gif pirksiu iškart du vnt su užsakymu, kad ramu būt smile.gif šiaip per 3sav dar 10ml nesunaudojau mėginuko smile.gif o CM nutariau, kad neverta, nes CC labai patinka, o dažytis retai dažausi, kai reikia nusivalyt dažiuką, tai koks aliejukas pagelbės, vandenukas ar dar koks velniukas, juolab du CM mėginukus turiu, jų man ilgam biggrin.gif

o saltuoju metu laiku tau patinka roziu kremas?

pasimeciau biggrin.gif galvojau pirkti CM, bet makiazui valyti vis tiek galvoju pirkt atskirai Logonos blush2.gif gal reiks CC vis delto, nes vasar ir oda nebe tokia sausa, riebaluojasi labiau ....
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 25, 10:19)
cia taip ilgai pas ja lankaisi? ar as ne taip supratau? blush2.gif

supratai taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 25, 16:02)
Probleminiai odai yra normalyzing oil. Bronzatas tinka bet kokiai odai 4u.gif

O būtent kremuko nėra?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 15:48)
prieš kelis metus po atostogų Egipte lėktuvo bendrakeleiviai manęs net klausė, kur aš slėpiausi, jei grįžtu tokia pat balta, kaip ir atvažiavau tongue.gif Mano moto paprastas: nepatinka - nežiūrėk  devil.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 16:41)
o saltuoju metu laiku tau patinka roziu kremas?

galiu ir as pasisakyti, jog nors maniau, kad jis bus per sunkus mano misriai odai, ir tik dar labiau riebins, bet klydau bigsmile.gif vasarai tai gal ir lengvesnio noresis g.gif bet vesesniam sezonui buvo tiesiog nepamainomas, labai padejo atgaivinti pasausejusia odele ir su juo nebesausejo ne karto thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 25, 18:16)
biggrin.gif  thumbup.gif
Papildyta:

galiu ir as pasisakyti, jog nors maniau, kad jis bus per sunkus mano misriai odai, ir tik dar labiau riebins, bet klydau bigsmile.gif  vasarai tai gal ir lengvesnio noresis g.gif  bet vesesniam sezonui buvo tiesiog nepamainomas, labai padejo atgaivinti pasausejusia odele ir su juo nebesausejo ne karto thumbup.gif .

nu jau ziemai tikrai ji pirksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 18:28)
nu jau ziemai tikrai ji pirksiu  drinks_cheers.gif

aš ir žiemai jį turėsiu manau tikrai smile.gif o ką su vasara daryt? rolleyes.gif
svarainių ar rožių light geriau? nežinau, ką su tuo spf daryt doh.gif einant laukan pasipurkšt kokiu tai nuo saulės gal rolleyes.gif neįsivaizduoju doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 25, 17:46)
supratai taip  bigsmile.gif

bigsmile.gif o kokias proceduras tau daro taip reguliarai vaikstant? ax.gif as tai porakart nuejau, oda pradejo grazet, tai ir nutraukiau vizitus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 18:33)
aš ir žiemai jį turėsiu manau tikrai smile.gif o ką su vasara daryt?  rolleyes.gif
svarainių ar rožių light geriau? nežinau, ką su tuo spf daryt  doh.gif einant laukan pasipurkšt  kokiu tai nuo saulės gal  rolleyes.gif neįsivaizduoju  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ir as kol kas dar nzn, ka vasarai reiks isigyt g.gif
Atsakyti