Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 25, 12:29)
Merginos reikia patarimo del kremuko vasarai misriai/problematiniai odai...Dar noreciau paklaust del bronzanto ar jis man tikru?

Probleminiai odai yra normalyzing oil. Bronzatas tinka bet kokiai odai 4u.gif
Atsakyti
...grįžtant prie SPF temos - tai noriu paminėti Madaros light kremą. Ant jo nenurodyta joks konkretus Spf dydis, bet aprašyme pasakyta kad apsaugo nuo saulės smile.gif Naudojau praėjusią vasarą labai liuks thumbup.gif
nežinau ar nuo jo, bet pradėjus naudoti natūralią kosmetiką išnyko nuo kaktos nemaža pigmentinė dėmė smile.gif

Atsakyti
kaip smagu, kad yra vertinanciu balta oda ... as tokia pati. nuo juros griztu vos vos, lengva smelio spalvyte pasidengusi. pries savo vestuves norejau siek tiek parudinti savo oda (nes buvo geguzes men. oda saules neragavusi), tai neujau, kur ruduma uzpurskia lotuliukas.gif tai gerai, kad tai padariau porai savaiciu likus iki vestuviu, nes per kelias dienas pasidariau kaip tigriukas, raina.... lotuliukas.gif vos atgremziau oda, kad vel butu vienspalve. nuo tada supratau, kad reik save myleti tokia, kokia gamta sutvere wink.gif tada buni pati graziausia smile.gif o ir rupesciu gerooookai maziau.
Atsakyti
Merginos gal esant naudojusi kuri sia kauke? http://www.drhauschk... blemished skin
idomu kaip ja naudot g.gif

o prie Moisturizing Day Cream, taip pat rasoma, kad teikia sviesos apsauga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 13:51)
Aš rinkausi daugiausia intuityviai..negaliu vartoti produkto, jei mane pvz. atstumia kvapas..santalo hidrolatas mane sužavėjo būtent kvapu..silpnas, neįkyrus, bet man thumbup.gif O ir odai labai tinka..purškiu vakarais vietoj Dr.Hauschkos toniko (maišau kaip 'užeina') biggrin.gif

Daug kur skaiciau, kad taip ir reikia rinktis, visu pirma, turi patikti kvapas, o tada jau galima tiketis ir poveikio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 25, 14:36)
Merginos gal esant naudojusi kuri sia kauke?  http://www.drhauschk... blemished skin
idomu kaip ja naudot  g.gif

o prie Moisturizing Day Cream, taip pat rasoma, kad teikia sviesos apsauga  4u.gif

Čia molio kaukė rolleyes.gif aš pirma nusiplaunu veidą CC, tada susimaišau molio kaukę su face steam bath (rodos taip rašos) smile.gif ir su rankšluostuku šiltu (pamirkytu ramunėlių nuovire) "pašildau" veiduką. tada tepu kaukę, laikau ją apie 10min neleisdama jai uždžiūti, nuolat dedu šiltą rankšluostuką ant veido, pamirkytą tame pačiame nuovire smile.gif nusiprausiu ir dedu rejuvenating mask kažkur 30min smile.gif
Hauschka siūlo veidą pagarinti su facial bath steam, o pačios kaukės miltukus maišyti su vandeniu, merginos pasakoja, kad maišo ir su hidrolatu wink.gif o garinti galima ir su žolelėmis smile.gif aš negarinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 14:44)
Čia molio kaukė  rolleyes.gif  aš pirma nusiplaunu veidą CC, tada susimaišau molio kaukę su face steam bath (rodos taip rašos) smile.gif ir su rankšluostuku šiltu (pamirkytu ramunėlių nuovire) "pašildau" veiduką. tada tepu kaukę, laikau ją apie 10min neleisdama jai uždžiūti, nuolat dedu šiltą rankšluostuką ant veido, pamirkytą tame pačiame nuovire smile.gif nusiprausiu ir dedu rejuvenating mask kažkur 30min smile.gif

ech, kiek tas grozis laiko reikalauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 25, 14:49)

džiaugiuos, kad užsidegimo turiu biggrin.gif gal metai savo daro biggrin.gif vis sakau, kada dar būt gražiai jei ne dabar biggrin.gif bet jaučiu vėl po mėnesio kito numesiu viską pagerėjus situacijai smile.gif o dabar savotiškas azartas kol viskas nauja ir nuolatinis efekltas jaučiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 14:51)
džiaugiuos, kad užsidegimo turiu biggrin.gif gal metai savo daro biggrin.gif vis sakau, kada dar būt gražiai jei ne dabar biggrin.gif bet jaučiu vėl po mėnesio kito numesiu viską pagerėjus situacijai smile.gif o dabar savotiškas azartas kol viskas nauja ir nuolatinis efekltas jaučiasi smile.gif

svabu, kad tik yra tas uzsidegimas thumbup.gif ir kad nedingtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 25, 15:49)

nu ir as taip pagalvojai, man cia gan varginantis procesas gaunas blush2.gif
Bet jei rezultatas geras... tik va ar ta kauke padeda atsikratyt inkstiru,spuogeliu, aplamai ar verta demesio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 25, 15:01)
nu ir as taip pagalvojai, man cia gan varginantis procesas gaunas  blush2.gif
Bet jei rezultatas geras...  tik va ar ta kauke padeda atsikratyt inkstiru,spuogeliu, aplamai ar verta demesio? 4u.gif

čia apie tuos bjaurybes juoduliukus? rolleyes.gif mano oda persitempus ir jų neatiduoda schmoll.gif sąžiningai naudoju natūralią kosmetiką jau 3 sav lotuliukas.gif bet drąsiai galiu sakyt, kad didžioji dalius juoduliukų tiesiog dingo rolleyes.gif dalį reikėjo pašalinti mechaniškai, visgi nėr ko norėt, kad tirptų šiaip tiesiog smile.gif bet to kas buvo ankščiau nė krislelio nelikę smile.gif man vis maga save pamatyti po kokio gero pusmečio smile.gif tikiuos bus malonu flirt.gif
Atsakyti
[quote=violence,2009 03 25, 16:06]
čia apie tuos bjaurybes juoduliukus? rolleyes.gif mano oda persitempus ir jų neatiduoda schmoll.gif sąžiningai naudoju natūralią kosmetiką jau 3 sav lotuliukas.gif bet drąsiai galiu sakyt, kad didžioji dalius juoduliukų tiesiog dingo rolleyes.gif dalį reikėjo pašalinti mechaniškai, visgi nėr ko norėt, kad tirptų šiaip tiesiog smile.gif bet to kas buvo ankščiau nė krislelio nelikę smile.gif man vis maga save pamatyti po kokio gero pusmečio smile.gif tikiuos bus malonu flirt.gif

taip apie tuos bjaurybes, kurie nuo paauglystes neduoda ramiai gyvent doh.gif labai butu idomu suzinoti koks jusu odos tipas ir ka tikliai naudojat? 4u.gif
gal ka nusisperinsiu biggrin.gif nes darausi pirkiniu sarasa naturalios kosmetikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 25 kovo 2009 - 15:30