Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 25, 12:06)
o del ko paprastas? 4u.gif

man graziau pasidazydavo, blakstienos tokios liaunos ir sepetelis patogesnis smile.gif o volume lyg ir tokiu gumuliuku pasitaiko, o gal toks papuole g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 25, 10:21)
o kaip tu ta aliejuka kartu su kremu naudoji? papasakok placiau visa ta procesa? ar kiekviena ryta?

dar toks klausimas, o jei naudociau Dr.H. krempudra ir dar noreciau apsaugos nuo saules. tai kaip tada suderinti???

Ryte nusiprausiau paprastu vandeniu (be jokių prausiklių), papurškiu Dr.Hauschka claryfing toniku, o tada tepu Moisturising Day Cream (vieno paspaudimo man pilnai užtenka veidui ir kaklui, nes tas kremukas skystas, kaip "pienelis". Laikau šaldytuve buteliuką, tai labai atgaivina iš pačio ryto thumbup.gif ). Po kremuko patepu veidą Normalising aliejuku (1-2 paspaudimai), paskirstau, daugiau patepu 'T zonoje' (kaktą, aplink nosį, nosį, smakrą..kur labiau oda riebaluojasi, nes mano oda - mišri), susigeria greit ir viskas. Naudoju kiekvieną rytą.

Dažausi dabar, kol vaikutį auginu, labai retai ax.gif Krempudrą galima tepti, bet reikia palaukti po aliejuko, kol pilnai susigers.

Šiaip vasaros metu aš mositurising kremuko su aliejuku nenaudosiu, bus per sunku odai, bent jau man taip atrodo ax.gif Geriau vien svarainių kremuką rinktis ir toniką (čia mano asmenine nuomone..).

Dėl apsaugos nuo saulės nežinau..aš vasaros metu "Laveros" savaiminio įdegio kremą veidui retsykiais naudoju, jis turi SPF filtrą, bet tepu ne kasdien blush2.gif Stengiuosi tiesioginėje saulėje nebūti, nes labai balta oda ir noriu, kad ji tokia išliktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 25, 10:37)
Gal patartumėte tos, kurios jau turi patirties naudojat Dr. H kosmetiką...
Neabejotinai užsisakysiu CC. Makiažą darausi labai retai ir tik su mineraline kosmetika šiuo metu BE naudoju. Tai dėl CM dar abejoju...
Labiausiai tai norėčiau, kad patartumėte dėl kaukės ir ampulyčių. Man 30 metų, oda normali, gal labiau į riebumą linkusi. Rejuvenating ar Firming...ar abi?...Ir dėl ampulyčių...ar Rythmic Night Conditioner nesausina odos, nes kaip minėjau nėra ji pas mane riebi, tiesiog gal labiau linkusi į riebumą negu į sausumą...Nenorėčiau jos nusausinti, tiesiog noriu palepinti...Patarkit prašau, mergaitės  4u.gif

BE tai Bare essentuals? blush2.gif ar as cia issigalvojau? blush2.gif lotuliukas.gif

Tai gal jusu odele misri paprasciausiai? mirksiukas.gif

QUOTE(Mytee @ 2009 03 25, 11:56)
kaip supratau jis ir yra kremas, tik turi filtra nuo saules, o koks kremas kazkaip net nepasigilinau, nes dabar turiu svarainiu, na sekanti karta reikes issiklausineti  ax.gif

4u.gif dar man prireiks aiskintis del vasaros, dar nzn ka naudot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 25, 01:18)
na as hidrolato dar kolkas neisbandzius bet manau hauschkos tonika nors 1 reikia nusipirkti DEL PURSKIAMO BUTELIUKO  thumbup.gif 

kokia tu optimizuotoja biggrin.gif Gerai sumąstei, tokių daiktų prisireikia, be to, jo turinys labai geras biggrin.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 09:22)
(aš naudoju santalmedžio hidrolatą).

man šitas bene labiausiai nepatiko, nors beveik bekvapis. Tenka jį skiesti su neroliu sad.gif

QUOTE(Tarela @ 2009 03 25, 09:37)
Ir dėl ampulyčių...ar Rythmic Night Conditioner nesausina odos,

tikrai tikrai ne 4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 25, 11:10)
man graziau pasidazydavo, blakstienos tokios liaunos ir sepetelis patogesnis smile.gif o volume lyg ir tokiu gumuliuku pasitaiko, o gal toks papuole g.gif

gal tavo blakstienos ilgos? wink.gif Aš kaip ilgumu nesiskundžiu, man labiau Volume smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 11:11)
Stengiuosi tiesioginėje saulėje nebūti, nes labai balta oda ir noriu, kad ji tokia išliktų ax.gif

kaip netipiška 4u.gif

ir mane pakonsultuokit dėl apsaugos nuo saulės vasarą biggrin.gif Aš iš bičių esu parsisiuntusi mineralinę apsaugą nuo saulės, tikrai gerai atspindi saulės spindulius. Todėl ja išsitepdavau ten, kur nuoga (kaklas, rankos ir pan.), taip pat perbraukdavau per veidą smile.gif Kaip manot, taip gerai, ar kažką visiškai atskiro reikia veidui turėti? g.gif

turiu dar užtektinai to bičių gėrio, kurį pernai trukdė pilna apimtimi naudoti pernelyg skanus jo kvapas širšėms lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 25 kovo 2009 - 12:00
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 12:58)
man šitas bene labiausiai nepatiko, nors beveik bekvapis. Tenka jį skiesti su neroliu sad.gif

gal tavo blakstienos ilgos? wink.gif Aš kaip ilgumu nesiskundžiu, man labiau Volume smile.gif

kvapu nepatiko ar dar kazkas? ax.gif

nu poilges rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.

Gal kas galit pakomentuoti šį Dr.Hauschka mėginukų rinkinuką: http://www.biologisc...mpure-Skin.html

Ar tiktų mano riebiai - probleminei odai? Galvoju užsisakyti, nes dar Hauschkos nebandžius visai.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 25, 13:07)
Gal kas galit pakomentuoti šį Dr.Hauschka mėginukų rinkinuką: http://www.biologisc...mpure-Skin.html

Ar tiktų mano riebiai - probleminei odai? Galvoju užsisakyti, nes dar Hauschkos nebandžius visai.

sitas kaip tik ir tinkamas pabandymui tavo odai. o apie jo turini tikrai ne karta buvo rasyta.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 25, 12:04)
kvapu nepatiko ar dar kazkas? ax.gif

nu poilges rolleyes.gif

ne, jis man beveik bekvapis, bet gal taip tik sutapo, kad su jo naudojimo pradžia prasidėjo bėrimas nepaaiškinamos kilmės vandeningais spuogiukais , kurio niekaip nesugebėjau suvaldyti. Padariau išvadą, kad man vistik reikia tokio purškiklio, kuris ant odos darytų ką nors labiau apčiuopiama - atgaivintų ir bent truputį pasausintų smile.gif Kai sumaišytas su neroliu, tai gerai. Purškiu ir įsivaizduoju, kad nerolį purškiu biggrin.gif

tada aišku biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Rasma, uz toki issamu atsakyma. tai iki rudens susilaikysiu nuo to kremo ir aliejuko. o tonika vis tik ismeginsiu.

truputeli ne i tema, bet sakykit, kas bandet levandu hidrolata, ar jis jums nesmirda g.gif kazkuom paplekusiu? gal cia tik man taip nemaloniai kvepia.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 25, 13:22)
truputeli ne i tema, bet sakykit, kas bandet levandu hidrolata, ar jis jums nesmirda  g.gif  kazkuom paplekusiu? gal cia tik man taip nemaloniai kvepia.

jis savotisko kvapo, bet man tas kvapas netrukdo smile.gif
Atsakyti
Merginos reikia patarimo del kremuko vasarai misriai/problematiniai odai...Dar noreciau paklaust del bronzanto ar jis man tikru?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 11:58)

kaip netipiška  4u.gif

Aš rinkausi daugiausia intuityviai..negaliu vartoti produkto, jei mane pvz. atstumia kvapas..santalo hidrolatas mane sužavėjo būtent kvapu..silpnas, neįkyrus, bet man thumbup.gif O ir odai labai tinka..purškiu vakarais vietoj Dr.Hauschkos toniko (maišau kaip 'užeina') biggrin.gif

Taip, labai branginu odos baltumą ax.gif Kiek anksčiau soliariumų lankiau, visaip stengiausi įdegti, o dabar ėmiau vertinti ką turiu ir mane 'veža' cool.gif Kad pvz. vasarą būnu porcelianiniai balta, kai kitos vaikšto, kaip perkepę kalakutai ..arba dar baisiau - jau oranžinės nuo soliariumo lempų biggrin.gif Jei jau labai labai reikia kokiam vakarėliui, kad nieks anemijos neįtartų, tai šviesiu savaiminiu įdegiu pasinaudoju smile.gif
Atsakyti