QUOTE(Odora @ 2009 03 24, 11:34)
as irgi gal norejau kad daugiau ir issamiau pasakotu, bet kazkaip uzsivede pamazu kalba tam kartui gana daug isgirdau ne visko neatsimenu, nes ten relaksinies kur jau ten atsiminsi
beje uz veido valyma (kaukes, patepimai n skirtingu daiktu) ir peciu masaziuka pries naujus man 130lt gavos o aknes neturiu...
as tai galvoju, kad ji ziuri i pati klienta, jei jis klausiau, domisi, palaiko pokalbi, tai ji tikrai daug ka papasakoja
Papildyta:QUOTE(runna_rr @ 2009 03 23, 18:51)
man tas noras neprapuola jau beveik metai kas 2-3 savaitės
cia taip ilgai pas ja lankaisi? ar as ne taip supratau?
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 23, 19:35)
gundziausi uzsisakyt Hauschkos volume tusa, bet pusesere man sako kad jis jai netiko ... sako s... po akim juoda ant voku juoda tipo tepa labai nesuprantu
man netepa
QUOTE(Dovish @ 2009 03 22, 23:27)
1. Volume pagal viską storiau dažo, nors buvo merginų, kurioms paprastas tušas labiau patiko.
man paprastas labiau patiko
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 24, 10:56)
vat ir as metausi. ar cia pasilikti su hidrolatu, ar vis tik isigyti Dr.Hausckos tonika
siaip po levandu hidrolato siek tiek jauciu veido tempima.
ir metausi, ar cia geriau, minimaliai, bet viska Dr.H. ar galima ir maisyti kai kurias priemones su pvz. KN produkcija (hidrolatai, aliejai)
isbandyk ir tonika ir tada matysi, kas tau labiau patinka ir tinka
as pati maisau hauschka su KN produkcija. tiesiog pabandzius atsirenku, kas mano odai labiau patinka