Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 25, 01:18)
na as hidrolato dar kolkas neisbandzius bet manau hauschkos tonika nors 1 reikia nusipirkti DEL PURSKIAMO BUTELIUKO  thumbup.gif  man jis labai patinka, nes purskiamo dar nesu turejus
o paskui gali susipilti i ji ka  nori  ax.gif

Hidrolato buteliukai irgi thumbup.gif Tamsaus stiklo, su purkštuku. Kiek naudoju, tai pasipurškia visai kaip ir Dr.Hauschkos tonikas mirksiukas.gif
Tik aš nežinau kur pabaigus hidrolatus, aliejus tuos buteliukus dėt, nieko pati negaminu..nesaugau jų, išmetu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 09:51)
Hidrolato buteliukai irgi  thumbup.gif Tamsaus stiklo, su purkštuku. Kiek naudoju, tai pasipurškia visai kaip ir Dr.Hauschkos tonikas mirksiukas.gif

bent jau man Hauschkos tonikas smulkesniais laseliais purskiasi nei KN hidrolatai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 24, 23:03)
na bet principe weleda tai čia toks kremas ir yra ar ne?  unsure.gif

weledos tas kremas tiesiog nuo saules.
Atsakyti
jei taip saziningai, ir neskaitant taros, o vertinant tik pati produkta. ar tikrai yra skirtumas, kokybes ir veiksmingumo prasme tarp hidrolato ir Dr.H. toniko g.gif
dabar pati naudoju hidrolata ir kartais alieju misini veido odai, o kartais roziu krema. tikrai pirksiu CC prausikli. tik vat neapsisprendziu, ar verta isigyti tonika?
ar kuri nors esate naudojusi Normalizing Day Oil? ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 24, 11:34)
as irgi gal norejau kad daugiau ir issamiau pasakotu, bet kazkaip uzsivede pamazu kalba tam kartui gana daug isgirdau ne visko neatsimenu, nes ten relaksinies kur jau ten atsiminsi biggrin.gif
beje uz veido valyma (kaukes, patepimai n skirtingu daiktu) ir peciu masaziuka pries naujus man 130lt gavos o aknes neturiu...

as tai galvoju, kad ji ziuri i pati klienta, jei jis klausiau, domisi, palaiko pokalbi, tai ji tikrai daug ka papasakoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 23, 18:51)
man tas noras neprapuola jau beveik metai kas 2-3 savaitės  bigsmile.gif

cia taip ilgai pas ja lankaisi? ar as ne taip supratau? blush2.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 23, 19:35)
gundziausi uzsisakyt Hauschkos volume tusa, bet pusesere man sako kad jis jai netiko ... sako s... po akim juoda ant voku juoda tipo tepa labai nesuprantu  g.gif

man netepa rolleyes.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 22, 23:27)
1. Volume pagal viską storiau dažo, nors buvo merginų, kurioms paprastas tušas labiau patiko.

man paprastas labiau patiko ax.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 24, 10:56)
vat ir as metausi. ar cia pasilikti su hidrolatu, ar vis tik isigyti Dr.Hausckos tonika  ax.gif
siaip po levandu hidrolato siek tiek jauciu veido tempima.
ir metausi, ar cia geriau, minimaliai, bet viska Dr.H. ar galima ir maisyti kai kurias priemones su pvz. KN produkcija (hidrolatai, aliejai)  g.gif

isbandyk ir tonika ir tada matysi, kas tau labiau patinka ir tinka ax.gif
as pati maisau hauschka su KN produkcija. tiesiog pabandzius atsirenku, kas mano odai labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 25, 09:13)
jei taip saziningai, ir neskaitant taros, o vertinant tik pati produkta. ar tikrai yra skirtumas, kokybes ir veiksmingumo prasme tarp hidrolato ir Dr.H. toniko  g.gif
dabar pati naudoju hidrolata ir kartais alieju misini veido odai, o kartais roziu krema. tikrai pirksiu CC prausikli. tik vat neapsisprendziu, ar verta isigyti tonika?

Man tai kažkokio didelio skirtumo nėra tarp hidrolato ir clarifying toniko smile.gif Tinka abu, hidrolatas - "gaivesnis" odai (aš naudoju santalmedžio hidrolatą).
Normalising Day Oil naudoju dabar kartu su Moisturising day cream smile.gif Skundų neturiu, gerai susigeria, tinka...KN aliejus man asmeniškai - "tirštesnis ir riebesnis", gal kiek ilgėliau išlieka riebumas kol susigeria blush2.gif
Atsakyti
jei taip saziningai, ir neskaitant taros, o vertinant tik pati produkta. ar tikrai yra skirtumas, kokybes ir veiksmingumo prasme tarp hidrolato ir Dr.H. toniko  g.gif

Turiu levandų hidrolatą, bet jis man sausina odą, galiu karts nuo karto pasipurškti, bet kasdien-ne. Dr.Hauschka clarifying tonikas man first.gif Jokio sausumo, jokio lipimo ir dar taupus. Jau gal 3 buteliuką iš eilės naudoju thumbup.gif
Normalizing day oil taip pat naudoju, bet tik kaktai - taip pat esu labai patenkinta. Taupu, labai ne daug reikia, puikiai susigeria, nedirgina.
Apskritai aš tik už Dr.Hauschka biggrin.gif Gretai bus metai, kai vien tik ją tenaudoju veidui ir matau didelį skirtumą thumbup.gif
Atsakyti
Gal patartumėte tos, kurios jau turi patirties naudojat Dr. H kosmetiką...
Neabejotinai užsisakysiu CC. Makiažą darausi labai retai ir tik su mineraline kosmetika šiuo metu BE naudoju. Tai dėl CM dar abejoju...
Labiausiai tai norėčiau, kad patartumėte dėl kaukės ir ampulyčių. Man 30 metų, oda normali, gal labiau į riebumą linkusi. Rejuvenating ar Firming...ar abi?...Ir dėl ampulyčių...ar Rythmic Night Conditioner nesausina odos, nes kaip minėjau nėra ji pas mane riebi, tiesiog gal labiau linkusi į riebumą negu į sausumą...Nenorėčiau jos nusausinti, tiesiog noriu palepinti...Patarkit prašau, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 25, 09:37)
Gal patartumėte tos, kurios jau turi patirties naudojat Dr. H kosmetiką...

Ampolės nesausina odos, kaip tik padeda pereiti jai procesą, kad vakare oda nebereikalautų jokio kremo. Gal po pirmų ampolių ir jausis kažkoks tempimas, bet čia tik dėl perėjimo fazės.
Dėl kaukių - nemanau, kad reikalingos abi. Tiesiog reikėtų spręsti pagal poreikius. Firming galbūt labiau tinka brandžiai, su raukšlytėmis odai ax.gif Rejuvenating drėkina normalią odą, mažina paraudimus. Na, ji tokia universali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 25 kovo 2009 - 09:46

Naudoju jau ketvirtus metus ir esu labai patenkinta. Man jis sumažino odos riebalavimąsi, nes mano oda riebi-mišri su polinkiu į spuoguotumą. Bet iš esmės odos būklė pagerėjo tik tada kai pradėjau naudoti visas Hauschka siūlomas priemones tokio tipo odai - ypač Intensive Treatment man kaip stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 10:22)
Man tai kažkokio didelio skirtumo nėra tarp hidrolato ir clarifying toniko smile.gif Tinka abu, hidrolatas - "gaivesnis" odai (aš naudoju santalmedžio hidrolatą).
Normalising Day Oil naudoju dabar kartu su Moisturising day cream smile.gif Skundų neturiu, gerai susigeria, tinka...KN aliejus man asmeniškai - "tirštesnis ir riebesnis", gal kiek ilgėliau išlieka riebumas kol susigeria blush2.gif

o kaip tu ta aliejuka kartu su kremu naudoji? papasakok placiau visa ta procesa? ar kiekviena ryta?

dar toks klausimas, o jei naudociau Dr.H. krempudra ir dar noreciau apsaugos nuo saules. tai kaip tada suderinti???

Aciu, mergaites, uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 24, 22:30)
liepe ji viena naudot ar dar su kokiu kremuku?  g.gif  4u.gif

kaip supratau jis ir yra kremas, tik turi filtra nuo saules, o koks kremas kazkaip net nepasigilinau, nes dabar turiu svarainiu, na sekanti karta reikes issiklausineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 08:51)
Hidrolato buteliukai irgi  thumbup.gif Tamsaus stiklo, su purkštuku. Kiek naudoju, tai pasipurškia visai kaip ir Dr.Hauschkos tonikas mirksiukas.gif
Tik aš nežinau kur pabaigus hidrolatus, aliejus tuos buteliukus dėt, nieko pati negaminu..nesaugau jų, išmetu verysad.gif

vaje, kaip gaila unsure.gif as tai buna ieskau, kur tokiu gaut unsure.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 25, 09:19)
man paprastas labiau patiko ax.gif

o del ko paprastas? 4u.gif
Atsakyti