QUOTE(Palomina @ 2009 03 13, 21:20)
mano tokios akys (cia tai ne su violetiniu tusu dazytos, tiesiog idejau savo akiu spalva):
turejau Hauschkos Volume baklazanini tusa.. bet seip tai as kai pasidazydavau juo, man paciai atrode kad blakstienos juodos
as violetinumo neiziuredavau, nors kiti tai pastebedavo, kad ne juodas..
tuoj paieskosiu foto kaip as su violetiniu atrodau..
Nuotraukose tai tušo skirtumo (čia kaip supratau ir juodu, ir baklažaniniu dažytos
) nelabai matyt, bet akys labai gražios..ir tušu padažytos labai gražiai atrodo
Reiks rimtai gi pėdinti į Stepono g. ir "išsimatuoti"..kaip aš pamiršau tokią galimybę
Aš irgi pritariu, kad astute0210 parašytų tas visas sąlygas ir baigsis čia tos diskusijos, kivirčai. Tiks - užsisakysim, netiks - kitur ieškosim, prievolės gi nėra. Ir jei man kažkas netinka, aš ne princesė ant žirnio, kad pagal mane čia gadintis nervus ir sveikatą ar kažką keisti. O tuo labiau "bausti" kitas neužsakinėjant ir pan. Nugi ne mažos mergaitės esame, gal jau kaip nors išmokim normaliai priimti ir kritiką, ir visus pasvarstymus, kurie kyla rašant.
Man tai didžiulis noras kyla prašyti savo 'vokietkos' sesers, kad ji nueitų į kokią parduotuvę 'a lia bazę' ir pažiūrėtų kokios Dr. Hauschkos kainos pačioje Vokietijoje Gal ir traip žino..niekad neklausiau apie kainas per tiek metų Gi kai keliaujam kas, nors imk ir parvežk keliolika kilogramų Tiesiog niekada neateina į galvą apsipirkti, siaubas...