Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(violence @ 2009 03 24, 10:59)
unsure.gif įtariu vienodai jaučiamės  lotuliukas.gif
tik man po toniko tempimas jautės rodos  unsure.gif 
man dar spf kankina, kad haushka kaip ir neturi dieninio kremo su spf, yra tiesiog nuo saulės ir dienos kremai  cool.gif ar aš ne taip supratau  rolleyes.gif
greičiau ta balandžio 3d.  lotuliukas.gif atiduotum užsakymą ir būtų ramu  lotuliukas.gif o po to jau suktumeis visvien žmogus kažkaip biggrin.gif

Aš irgi ieškau dieninio kremo su spf g.gif o kurį jei iš apsauginių geriau imti veidui kasdien naudoti: su 15 ar 20 spf? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 24, 19:28)
Aš irgi ieškau dieninio kremo su spf  g.gif  o kurį jei iš apsauginių geriau imti veidui kasdien naudoti: su 15 ar 20 spf?  ax.gif

esu skaiciusi, kad kuo oda sviesesne, tuo su didesniu spf krema reikia rinktis... mano oda gana sviesi, greit idega, as rinksiuosi su 20 spf ir manau naudosiu Weledos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 24 kovo 2009 - 19:58
QUOTE(bryyla @ 2009 03 24, 20:57)
esu skaiciusi, kad kuo oda sviesesne, tuo su didesniu spf krema reikia rinktis... mano oda gana sviesi, greit idega, as rinksiuosi su 20 spf ir manau naudosiu Weledos  ax.gif

Aš suprantu, kad tą dieną, kai būsiu daug lauke reikia 20 spf, bet jei beveik visą dieną sėdėsiu ofise, ar verta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 24, 19:28)
Aš irgi ieškau dieninio kremo su spf  g.gif  o kurį jei iš apsauginių geriau imti veidui kasdien naudoti: su 15 ar 20 spf?  ax.gif

man kosmetologė senai yra sakius, kad mieste kai būnu bent 15 tai būtinai smile.gif esu kapiliaruota šviesiaodė smile.gif o jau gamtoj tai didesnį tą spf smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 24, 19:57)
esu skaiciusi, kad kuo oda sviesesne, tuo su didesniu spf krema reikia rinktis... mano oda gana sviesi, greit idega, as rinksiuosi su 20 spf ir manau naudosiu Weledos  ax.gif

na bet weledos ten ta linija su spf kaip normalus dienos kremas ar ten paskirttis kaip kremo nuo saulės rolleyes.gif neįsikertu į sistemą biggrin.gif aš naudojau iš tų sintetinių su tokiu aiškiu užrašu "Apsauginis dieninis kremas VITAMIN C+ su SPF 15" tai vat tokios paskirties norėč ir natūralaus lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif man su tokiu sakinuku gal kas užmatėt? biggrin.gif na bet principe weleda tai čia toks kremas ir yra ar ne? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 24, 22:03)
man kosmetologė senai yra sakius, kad mieste kai būnu bent 15 tai būtinai smile.gif esu kapiliaruota šviesiaodė smile.gif o jau gamtoj tai didesnį tą spf smile.gif
na bet weledos ten ta linija su spf kaip normalus dienos kremas ar ten paskirttis kaip kremo nuo saulės  rolleyes.gif neįsikertu į sistemą biggrin.gif aš naudojau iš tų sintetinių su tokiu aiškiu užrašu "Apsauginis dieninis kremas VITAMIN C+ su SPF 15" tai vat tokios paskirties norėč ir natūralaus  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif man su tokiu sakinuku gal kas užmatėt? biggrin.gif na bet principe weleda tai čia toks kremas ir yra ar ne?  unsure.gif

to as tiksliai nezinau, bet zadu ji vis tiek pirkti ir naudoti kiekviena diena kaip dienini, jei kunigunda gali, tai galiu ir as (aisku, jei mano oda bus patenkinta) biggrin.gif nes is tikruju gi net kai saules nesimato, yra apsiniauke vis tiek saules spinduliai praeina pro debesis (meteorologija studijuoju kaip tik lotuliukas.gif aciuks.gif hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 24, 22:13)
to as tiksliai nezinau, bet zadu ji vis tiek pirkti ir naudoti kiekviena diena kaip dienini, jei kunigunda gali, tai galiu ir as  (aisku, jei mano oda bus patenkinta) biggrin.gif nes is tikruju gi net kai saules nesimato, yra apsiniauke vis tiek saules spinduliai praeina pro debesis (meteorologija studijuoju kaip tik  lotuliukas.gif  aciuks.gif  hihihi.gif  )

sutinku, kad kasdienai to spf reiktų, net ir žiemos periodu smile.gif kaip tik baigiau savo sintetiką dabar po žiemos, tai nežinau net ką dart dabar su natūraliu unsure.gif
o kaip supratau pati ir toniką hauschkos keiti į hidrolatą smile.gif kodėl? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 23, 19:16)
pvz mano tipas jos nuomone "ugnis" ir visos mano odos problemos isipaiso i tai kategorijai priskiriamus pozymius biggrin.gif

ir man ta pati sake biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 19:33)
labai giriate jus visos ta Elyte... ot idomu, kiek pas ja kainuoja apsilankymas ar konsultacija, kokias dar proceduras atlieka ir kokios kainos mazdaug?  blush2.gif

as sumokejau 120 Lt, valymo man nedare, tik masaza ir veido gaivinimo proceduras ax.gif

siaip faina ta Elyte, tik man ji tokia keista, na tiesiog kartais nelabai supratau ka jinai sneka blush2.gif bet man patiko kaip ji dirba ir kad dirba su naturaliom priemonem smile.gif
Papildyta:
ai ir dar, man Elyte labai rekomendavo kazkoki Hauschkos krema su SPF8
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 24, 22:17)
o kaip supratau pati ir toniką hauschkos keiti į hidrolatą smile.gif kodėl?  rolleyes.gif

ne as, as dar is vis esu pradedancioji, hidrolata pirma karta ruosiuos isbandyti tik po velyku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 03 24, 23:21)

liepe ji viena naudot ar dar su kokiu kremuku? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 03 24, 22:21)

o idomu toks yra? gal kas naudojot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 03 24, 22:21)

idomu kuris cia kremas, kaip tiksliau vadinasi...
siaip del to spf visaip galvoju, dabar naudoju mineraline pudra, gamintojai oficialiai nedeklaruoja, bet kiek maciau forumuose priklausomai nuo produkto ir zinoma sluoksnio storumo gali buti 5-15spf nes yra titano dioksido (tikiuos teisingai parasiau ir kiek pamenu sitas yra fizinis blokatorius naudojamas ir natur kremuose) tai truputi saugo, dar aliejai kai kurie lyg truputi saulute sulaiko g.gif
o siaip is asmenines patirties pudra (tada dar chemine) ir be spf faktoriaus puikiausiai saugo nuo saules, as su krempudra puse vasaros neidegiau kol viena diena plaukus atgal susisukavau ir ant saulutes pasedejau 30min, tai veidui nieko o ruozas palei plauku linija kur nekliuve pudros nudege raudonai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 24, 10:39)

pabaigiau toniko mėginukus ir iki parsisiuntimo įsigijau hidrolatą ir taip jis man smagiai veidui tinka  rolleyes.gif dabar mėtaus pirkt ar nepirkt toniką  doh.gif iš to mėginuko rodos ne ką ir tesupratau (nors sunauojau du) doh.gif gal galit kokių argumentų pažarstyt kurios ir tą ir tą naudojot, kodėl, pliusai ir t.t. ?  ax.gif

na as hidrolato dar kolkas neisbandzius bet manau hauschkos tonika nors 1 reikia nusipirkti DEL PURSKIAMO BUTELIUKO thumbup.gif man jis labai patinka, nes purskiamo dar nesu turejus
o paskui gali susipilti i ji ka nori ax.gif
Atsakyti