Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 24, 09:08)
kaip naudojate roziu krema: ar tepate ant sausos odos, ar ant siek tiek dregnos?

ant drėgno, pasipurškus toniku arba hidrolatu 4u.gif

pabaigiau toniko mėginukus ir iki parsisiuntimo įsigijau hidrolatą ir taip jis man smagiai veidui tinka rolleyes.gif dabar mėtaus pirkt ar nepirkt toniką doh.gif iš to mėginuko rodos ne ką ir tesupratau (nors sunauojau du) doh.gif gal galit kokių argumentų pažarstyt kurios ir tą ir tą naudojot, kodėl, pliusai ir t.t. ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 24 kovo 2009 - 09:57
sveikos

prašau pagalbos, esu iš šiaulių ir labai norėčiau dr.Hauschka arba Nvey juodo tušo ir lupdažių. Kur jus perkate ir ar galima kur internetu uzsisakyti?

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 24, 10:39)
gal aglit kokių argumentų pažarstyt kurios ir tą ir tą naudojot, kodėl, pliusai ir t.t. ?  ax.gif

vat ir as metausi. ar cia pasilikti su hidrolatu, ar vis tik isigyti Dr.Hausckos tonika ax.gif
siaip po levandu hidrolato siek tiek jauciu veido tempima.
ir metausi, ar cia geriau, minimaliai, bet viska Dr.H. ar galima ir maisyti kai kurias priemones su pvz. KN produkcija (hidrolatai, aliejai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 24, 09:56)
vat ir as metausi. ar cia pasilikti su hidrolatu, ar vis tik isigyti Dr.Hausckos tonika  ax.gif
siaip po levandu hidrolato siek tiek jauciu veido tempima.
ir metausi, ar cia geriau, minimaliai, bet viska Dr.H. ar galima ir maisyti kai kurias priemones su pvz. KN produkcija (hidrolatai, aliejai)  g.gif

unsure.gif įtariu vienodai jaučiamės lotuliukas.gif
tik man po toniko tempimas jautės rodos unsure.gif
man dar spf kankina, kad haushka kaip ir neturi dieninio kremo su spf, yra tiesiog nuo saulės ir dienos kremai cool.gif ar aš ne taip supratau rolleyes.gif
greičiau ta balandžio 3d. lotuliukas.gif atiduotum užsakymą ir būtų ramu lotuliukas.gif o po to jau suktumeis visvien žmogus kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 23, 21:11)
geriausiai tai skambinu, klausiu, na kas kaip ką kokią kosmetiką pasiūlė? ji man sako IRIS  nustebau, sakau nežinau tokios  lotuliukas.gif tik nuvažiavus supratau, kas ta IRIS 

biggrin.gif as irgi bandziau sia serija, nepatiko man blush2.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 21:17)
o vat kad nesneka, tai negerai...  man patinka, kai nuejus pas kosmetologe, ji viska papasakoja apie oda, priezastis kodel, o ne tik kad parenka kosmetika  ax.gif

nzn, gal tik man taip susirode g.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 23, 21:38)
Aš tai nedažau apatinių blakstienų, nes tokiu atveju visuomet visi tušai tepa. O šiaip nusiskundimų neturiu tam tušui smile.gif

Geri tusai netepa paakiu ir dazant apatines blakstienas mirksiukas.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 24, 10:59)
unsure.gif įtariu vienodai jaučiamės  lotuliukas.gif
tik man po toniko tempimas jautės rodos  unsure.gif 
man dar spf kankina, kad haushka kaip ir neturi dieninio kremo su spf, yra tiesiog nuo saulės ir dienos kremai  cool.gif ar aš ne taip supratau  rolleyes.gif
greičiau ta balandžio 3d.  lotuliukas.gif atiduotum užsakymą ir būtų ramu  lotuliukas.gif o po to jau suktumeis visvien žmogus kažkaip biggrin.gif

Prie svarainiu kremo raso, kad jis protective ir moisturizing. Tai gal jis ir turi sioki toki filtra g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 21:17)

o vat kad nesneka, tai negerai...  unsure.gif man patinka, kai nuejus pas kosmetologe, ji viska papasakoja apie oda, priezastis kodel, o ne tik kad parenka kosmetika  ax.gif

as irgi gal norejau kad daugiau ir issamiau pasakotu, bet kazkaip uzsivede pamazu kalba tam kartui gana daug isgirdau ne visko neatsimenu, nes ten relaksinies kur jau ten atsiminsi biggrin.gif
beje uz veido valyma (kaukes, patepimai n skirtingu daiktu) ir peciu masaziuka pries naujus man 130lt gavos o aknes neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 24, 10:32)
Prie svarainiu kremo raso, kad jis protective ir moisturizing. Tai gal jis ir turi sioki toki filtra  g.gif

rolleyes.gif norėčiau kad aiškiai būt parašyta koks spf smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 24, 11:39)
rolleyes.gif norėčiau kad aiškiai būt parašyta koks spf smile.gif

To, deja neteko matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 23:11)
aš galiu dar kartą apie jį gerai atsiliepti - tikrai netepa, aš ir apatines blakstienas dažau smile.gif  4u.gif

man taip keista, kad kalbant apie ta pati tusa tokie skirtingi atsiliepimai g.gif nuo ko cia kazin priklauso, kad vienoms tepa, kitoms ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 24, 09:39)
gal galit kokių argumentų pažarstyt kurios ir tą ir tą naudojot, kodėl, pliusai ir t.t. ?  ax.gif

bandžiau viską smile.gif Special tempė truputį odą, man labiau patiko Hauschkos paprastas tonikas wink.gif Dabar naudoju hidrolatą, nes jis man toks "gyvesnis" 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 24, 11:30)
man taip keista, kad kalbant apie ta pati tusa tokie skirtingi atsiliepimai g.gif  nuo ko cia kazin priklauso, kad vienoms tepa, kitoms ne g.gif

gal nuo sebumo ar naudojamų priemonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 24, 10:08)
kaip naudojate roziu krema: ar tepate ant sausos odos, ar ant siek tiek dregnos?

Tik ant drėgnos 4u.gif

QUOTE(egliuke @ 2009 03 24, 10:34)
O man įdomu, ar skysta pudra nesausina odos?

Visai nesausina. Net sakyčiau, drėkina/maitina šiek tiek smile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 24, 11:32)
Geri tusai netepa paakiu ir dazant apatines blakstienas  mirksiukas.gif

Arba tiesiog įgūdžių tam neturiu smile.gif Kažkaip nėra poreikio dažyti apatines blakstienas.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 24, 18:47)
Arba tiesiog įgūdžių tam neturiu smile.gif Kažkaip nėra poreikio dažyti apatines blakstienas.

smile.gif ir as galbut dazyciau tik virsutines, bet man atrodo, man netinka blush2.gif
Atsakyti