Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 19:42)
Taip, as buvau pusvalandi, nes man irgi tik konsultacijos reikejo, bet ji kartu pasiule isbandyt Hauschka  smile.gif

Faina wub.gif o ka ji dar dare ? apziurejo oda ir pasake, kaip ja priziureti?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 19:33)
labai giriate jus visos ta Elyte... ot idomu, kiek pas ja kainuoja apsilankymas ar konsultacija, kokias dar proceduras atlieka ir kokios kainos mazdaug?  blush2.gif

aš buvau, man truko valandą, keletas kaukių, pilingiukas, masažas, kosmetikos pritaikymas smile.gif mano veidui valymo nereikia akip ir, aš tik su savo nagais pasidarbavus doh.gif tai kainavo 100lt.
buvo pusseserė, kurią kankina aknė, išbuvo 2val. dirbo su adatėlėm, kosmetiką parinko daugiau weleda ir šiek tiek hauschka, ji sumokėjo 110lt. bet sutvarkė tik pusę veido, nes kita pusė niekaip neatsivėrė oda sad.gif reikia ateit dar po savaitės... ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 19:36)
man irgi kazka tokio sake, bet jau nepamenu  blush2.gif  sake, neva oda sujautreja, kai viduj del kazko nerimsti, kad nera kaip ir tokio jautrios odos tipo..tiesiog kai pati jautriau i viska reguoji, tai ir oda atitinkamai  ax.gif

man ir tą patį sakė bigsmile.gif jautruolė iš vidaus ir oda įsitempus rolleyes.gif
geraiu netikėti, kad greičiau oda atsileistų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 20:48)
Faina  wub.gif o ka ji dar dare ? apziurejo oda ir pasake, kaip ja priziureti?

na ji nelabai snekejo blush2.gif as klausinejau, ka man daro, kaip, tada pasakojo... paklausiau kokia kosmetika tiktu, tai parinko Hauschka, svarainiu kremuka, CC.. smile.gif Tai sakau, nuprause su CC, palaike pries tai silta kompresiuka, tada tonikas, kremuka patepe, pamasazavo svelniai ir viskas smile.gif
QUOTE(violence @ 2009 03 23, 20:51)
aš buvau, man truko valandą, keletas kaukių, pilingiukas, masažas, kosmetikos pritaikymas smile.gif mano veidui valymo nereikia akip ir, aš tik su savo nagais pasidarbavus  doh.gif  tai kainavo 100lt.
buvo pusseserė, kurią kankina aknė, išbuvo 2val. dirbo su adatėlėm, kosmetiką parinko daugiau weleda ir šiek tiek hauschka, ji sumokėjo 110lt. bet sutvarkė tik pusę veido, nes kita pusė niekaip neatsivėrė oda sad.gif reikia ateit dar po savaitės...  ax.gif
man ir tą patį sakė  bigsmile.gif  jautruolė iš vidaus ir oda įsitempus  rolleyes.gif
geraiu netikėti, kad greičiau oda atsileistų  lotuliukas.gif

idomu kodel jai Weleda siule unsure.gif
Taip, visi negalavimai nuo nervuku doh.gif na beveik.. biggrin.gif aisku ir aplinka itakos turi: vanduo, saule, vejas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 23 kovo 2009 - 20:03
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 20:02)
idomu kodel jai Weleda siule  unsure.gif

rolleyes.gif neįsivaizduoju biggrin.gif
geriausiai tai skambinu, klausiu, na kas kaip ką kokią kosmetiką pasiūlė? ji man sako IRIS lotuliukas.gif nustebau, sakau nežinau tokios lotuliukas.gif tik nuvažiavus supratau, kas ta IRIS lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 23 kovo 2009 - 20:11
QUOTE(violence @ 2009 03 23, 19:51)
aš buvau, man truko valandą, keletas kaukių, pilingiukas, masažas, kosmetikos pritaikymas smile.gif mano veidui valymo nereikia akip ir, aš tik su savo nagais pasidarbavus  doh.gif  tai kainavo 100lt.
buvo pusseserė, kurią kankina aknė, išbuvo 2val. dirbo su adatėlėm, kosmetiką parinko daugiau weleda ir šiek tiek hauschka, ji sumokėjo 110lt. bet sutvarkė tik pusę veido, nes kita pusė niekaip neatsivėrė oda sad.gif reikia ateit dar po savaitės...  ax.gif

na man tokiu proceduru gal nereiketu... ax.gif as sausaode, siaip dideliu problemu neturiu...

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 20:02)
na ji nelabai snekejo  blush2.gif  as klausinejau, ka man daro, kaip, tada pasakojo... paklausiau kokia kosmetika tiktu, tai parinko Hauschka, svarainiu kremuka, CC.. smile.gif Tai sakau, nuprause su CC, palaike pries tai silta kompresiuka, tada tonikas, kremuka patepe, pamasazavo svelniai ir viskas  smile.gif

o vat kad nesneka, tai negerai... unsure.gif man patinka, kai nuejus pas kosmetologe, ji viska papasakoja apie oda, priezastis kodel, o ne tik kad parenka kosmetika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 23, 19:35)
gundziausi uzsisakyt Hauschkos volume tusa, bet pusesere man sako kad jis jai netiko ... sako s... po akim juoda ant voku juoda tipo tepa labai nesuprantu  g.gif

Aš tai nedažau apatinių blakstienų, nes tokiu atveju visuomet visi tušai tepa. O šiaip nusiskundimų neturiu tam tušui smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 20:33)
labai giriate jus visos ta Elyte... ot idomu, kiek pas ja kainuoja apsilankymas ar konsultacija, kokias dar proceduras atlieka ir kokios kainos mazdaug?  blush2.gif

Už giluminį valymą, daug kompresų ir kaukių sumokėjau ~100 Lt. Po savaitės jau mažesnis valymas su mažiau procedūrų kainavo 60 Lt.

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 21:02)
idomu kodel jai Weleda siule  unsure.gif

Man irgi įsiūlė, vaikišką kremuką su cinku gydyti žaizdelėms.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima del SPF. Siaip jau keleta metu, kai naudoju Hauschka, netepu papildomai jokios priemones su spf. Pernai rudeniop pastebejau, kad atsirado tokios kaip ir pigmentines demeles, nevienodas idegis. Ka darot jus - tepat papildomai Dr.H. priemones nuo saules ar paliekat taip kaip yra? Kazkaip neteko niekur skaityti Dr. H. rekomendaciju tuo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 23, 18:35)
gundziausi uzsisakyt Hauschkos volume tusa, bet pusesere man sako kad jis jai netiko ... sako s... po akim juoda ant voku juoda tipo tepa labai nesuprantu  g.gif

o cia tiek geru atsiliepimu apie ji isgirdau, dabar esu visiskai pasimetus...
gal kam irgi taip pat buvo su tuo tusu ?

aš galiu dar kartą apie jį gerai atsiliepti - tikrai netepa, aš ir apatines blakstienas dažau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 00:11)
aš galiu dar kartą apie jį gerai atsiliepti - tikrai netepa, aš ir apatines blakstienas dažau smile.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif Pirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
aš iš ryto dar aliejų mišiniu išsitepu, dabar dar ir snaigė kokia užkrenta ant akių - ir nieko 4u.gif
Atsakyti
kaip naudojate roziu krema: ar tepate ant sausos odos, ar ant siek tiek dregnos? jis toks tirstas ir ant sausos odos taip sunkiai pasiskirsto. noriu kuo ploniau issitepti, bet panasu, kad taip neiseina. per kuri laika kremas susigeria ir nebelieka jokio riebumo jausmo. kaip keista, net nosis, kuri daugiausia riebaluojasi, "nepriestarauja" tokiam riebumui ir dienos begyje ranka perbraukus per nosi jauciu, kad nosis buna sausa bigsmile.gif cia tai pasiekimas bigsmile.gif

pasiskaiciau apie misrios odos prieziuros "plana" ir iskilo toks klausimelis, o kada naudoti ta aliejuka ir kada kremuka? jei vakare tik nuplauni ir toniku papurski. o ryte po veido nuplovimo naudoju krema.
ar geras Moisturizing Day Cream?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 24 kovo 2009 - 09:13
O man įdomu, ar skysta pudra nesausina odos? Nes kitos skystos pudros man kažkaip nusausina odą, prieš tepantis atrodo viskas gerai, o pasitepus oda asidaro sausoka.
Atsakyti