Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(violence @ 2009 03 23, 18:15)
taip pat teorinis kompanijos aprašymas skirstant odas pagal tipus yra viena, o praktinis odos pačiupinėjimas, matymas kaip ta oda priima kosmetiką bei jos pateikimo būdą visai kas kita

anyway, neprapuolė noras pas Elytę užsukti dar kartą  ax.gif

sutinku visiškai, tas pats galioja daugelyje sričių (pradėjus dirbti, neteigiu, kad 6-eri vien teorijos metai buvo visai nereikalingi, bet požiūris į daug ką bei anksčiau įsivaizduotos teorijos pritaikymo galimybės labai stipriai pasikeitė)

man tas noras neprapuola jau beveik metai kas 2-3 savaitės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 23, 17:35)
Aš nežinau, bet kiek skaitau tai Elytės rekomendacijos visai nesutampa su Dr. Hauschka rekomendacijomis ax.gif Ar čia ji tiek žino, kad savas išvadas padarė kas tinka/kas ne iš patirties, ar ji neįsigilinusi g.gif Tiek dėl pačių produktų, kurie rekomenduojami, tiek dėl jų naudojimo. Kažkaip man nesigauna iki galo patikėti..nes kiek perskaitau internete atsiliepimų, straipsnių, inf-jos apie produktus, tai visiškai galai nesueina  schmoll.gif O dar kur lankstinukai iš Dr.Hauschkos gauti, kurie pridėti prie pvz. produktų rinkinuko..neatitinka irgi inf-ja su Elytės siūloma unsure.gif

o kas neatitiko? netiko jos pasiulyti produktai ar kaip? g.gif Ka ji man buvo parinkus, sutampa su Hauschkos siulymais ir man tai atrode tinkamiausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 23, 18:15)
juolab sustačius 10 merginų su vienodu odos apibūdinimu pamatysim, kad jų odos visiškai skirtingos ir gal būt skirtingai toleruoja kosmetiką bei jos taikymo budą biggrin.gif

Pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
gundziausi uzsisakyt Hauschkos volume tusa, bet pusesere man sako kad jis jai netiko ... sako s... po akim juoda ant voku juoda tipo tepa labai nesuprantu g.gif

o cia tiek geru atsiliepimu apie ji isgirdau, dabar esu visiskai pasimetus...
gal kam irgi taip pat buvo su tuo tusu ?
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 23, 17:15)
unsure.gif na man ir taip susirodė, kad neatitinka  unsure.gif

taip pat teorinis kompanijos aprašymas skirstant odas pagal tipus yra viena, o praktinis odos pačiupinėjimas, matymas kaip ta oda priima kosmetiką bei jos pateikimo būdą visai kas kita  ax.gif visgi labiau linkus klausyt Elytės nei vadovautis vien tuo kas parašyta, o šiaip suplakus info kokteilį atsirinkti pati sau kas man tinka ir aišku reik leisti sau suklysti biggrin.gif
juolab sustačius 10 merginų su vienodu odos apibūdinimu pamatysim, kad jų odos visiškai skirtingos ir gal būt skirtingai toleruoja kosmetiką bei jos taikymo budą biggrin.gif

Aš Elytės nepeikiu, jokiu būdu schmoll.gif Aš tik stebiuosi bigsmile.gif
Nes sakau, pirminis įspūdis toks, kad siūlo ne taip kaip siūlo Dr. Hauschka smile.gif
Aišku daug kas nuo odos priklauso, aš irgi pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu drinks_cheers.gif
Pvz. aš dabar naudoju žodis žodin ką siūlo Dr. Hauschka mišrios odos moterims ir man idealiai viskas tinka (ir cleansing milk, ir normalising aliejuką, ir clarifying toniką, moisturising day cream, ), bet gerai tinka man aišku ir svarainių kremas (kurį kaip ir siūlo Elytė) ir kt. Dr.Hauschka produktai, kurie šiaip sausai, jautresnei odai priskiriami...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 23, 19:42)
Aš Elytės nepeikiu, jokiu būdu schmoll.gif Aš tik stebiuosi bigsmile.gif
Nes sakau, pirminis įspūdis toks, kad siūlo ne taip kaip siūlo Dr. Hauschka smile.gif
Aišku daug kas nuo odos priklauso, aš irgi pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu drinks_cheers.gif
Pvz. aš dabar naudoju žodis žodin ką siūlo Dr. Hauschka mišrios odos moterims ir man idealiai viskas tinka (ir cleansing milk, ir normalising aliejuką, ir clarifying toniką, moisturising day cream, ), bet gerai tinka man aišku ir svarainių kremas (kurį kaip ir siūlo Elytė) ir kt. Dr.Hauschka produktai, kurie šiaip sausai, jautresnei odai priskiriami...

na nzn kas ten su tuo moisturizing cream, ir kas siulo ji misriai odai.As kiek skaitau visur jis issausejusiai, sausai odai rekomenduojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 23 kovo 2009 - 18:50
matau cia diskutuojate apie Elyte, teko bunant ju parduotuvej netycia isgirsti toki pokalbi, moteris kuri pati dirba su artai naturalia artai hauschkos produkcija (masazuoja kazkokiam miestuky vaikus) teiravosi kaip cia kas, nes ne bet kam hauschka leidzia dirbti ir parduoti savo kosmetika, tai kiek suprantu Elytes vyras pasakojo, kad ji baigus holistines kosmetologijos mokslus hauschkoj (beje man rodos ji ir siaip is profesijos kosmetologe ir jau daug metu) ir po tu mokslu vieni gauna tik rasta kad baige o kiti gauna sertifikatus ir pastaruju yra daug maziau, nes ziurima ne tik ka zmogus ismoko, bet apskritai kaip jis bendrauja ar "jaucia" filosofija koks darbas su klientu ar pats atitinkamai gyvena ir etc, tai Elyte ta sertifikata turi smile.gif
cia as laisva forma neatsimenu kaip teisingai visi tie mokslai vadinasi bet manau supratot ka noriu pasakyti smile.gif
Papildyta:
dar pati kai buvau pas ja proceduros is keliu pastabu nusprendziau, kad ji ir ajurvediniais pagrindais kartais vadovaujasi, pvz mano tipas jos nuomone "ugnis" ir visos mano odos problemos isipaiso i tai kategorijai priskiriamus pozymius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 18:50)
na nzn kas ten su tuo moisturizing cream, ir kas siulo ji misriai odai.As kiek skaitau visur jis issausejusiai, sausai odai rekomenduojamas.

Dr.Hauschkos lankstinukuose (pvz. prie produktų, kuriuos siunčiausi man Dr.Hauschkos knygelių pridėjo, kurias perskaičiau), "anotacijose" dėžutėse ir net per "skin consultation' internete duoda smile.gif Jei žiūrėti tik į vieną eilutę prie produkto tai rašo "normal, dry, mature", bet jei žiūrėti pvz. čia prie "mixed skin', jau kitaip g.gif
http://www.dr.hausch.../care/plan/day/
Atsakyti
labai giriate jus visos ta Elyte... ot idomu, kiek pas ja kainuoja apsilankymas ar konsultacija, kokias dar proceduras atlieka ir kokios kainos mazdaug? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 23, 20:16)
dar pati kai buvau pas ja proceduros is keliu pastabu nusprendziau, kad ji ir ajurvediniais pagrindais kartais vadovaujasi, pvz mano tipas jos nuomone "ugnis" ir visos mano odos problemos isipaiso i tai kategorijai priskiriamus pozymius biggrin.gif

man irgi kazka tokio sake, bet jau nepamenu blush2.gif sake, neva oda sujautreja, kai viduj del kazko nerimsti, kad nera kaip ir tokio jautrios odos tipo..tiesiog kai pati jautriau i viska reguoji, tai ir oda atitinkamai ax.gif
QUOTE(Rasma @ 2009 03 23, 20:20)
Dr.Hauschkos lankstinukuose (pvz. prie produktų, kuriuos siunčiausi man Dr.Hauschkos knygelių pridėjo, kurias perskaičiau), "anotacijose" dėžutėse ir net per "skin consultation' internete duoda  smile.gif Jei žiūrėti tik į vieną eilutę prie produkto tai rašo "normal, dry, mature", bet jei žiūrėti pvz. čia  prie "mixed skin', jau kitaip g.gif
http://www.dr.hausch.../care/plan/day/

na taip doh.gif galima galutinai susipainioti doh.gif bet as jau susidariau savo grupavima biggrin.gif Svarainiu: normaliai/misriai, visi kiti labiau sausai unsure.gif Pagal mane taip gaunasi, kiek esu skaicius, daugmaz taip priskirciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 20:33)
labai giriate jus visos ta Elyte... ot idomu, kiek pas ja kainuoja apsilankymas ar konsultacija, kokias dar proceduras atlieka ir kokios kainos mazdaug?  blush2.gif

as buvau pries metus blush2.gif tada valanda kainavo 6oLT, pusvalandis - 30 Lt. Nuprause veiduka su CC, tonikas, kremukas, pamasazavo, kompresiuka padare, dar dave savo tusa isbandyt biggrin.gif (bet cia jau ne prie ko biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 23 kovo 2009 - 19:37
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 19:36)

as buvau pries metus  blush2.gif  tada valanda kainavo 6oLT, pusvalandis - 30 Lt. Nuprause veiduka su CC, tonikas, kremukas, pamasazavo, kompresiuka padare, dar dave savo tusa isbandyt  biggrin.gif  (bet cia jau ne prie ko  biggrin.gif )

noreciau nueiti pas ja vien tik del konsultacijos, kazin uztektu pusvalandzio? ax.gif bet ji gal labiau pataria Dr. H. kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 20:40)
noreciau nueiti pas ja vien tik del konsultacijos, kazin uztektu pusvalandzio?  ax.gif bet ji gal labiau pataria Dr. H. kosmetika?

Taip, as buvau pusvalandi, nes man irgi tik konsultacijos reikejo, bet ji kartu pasiule isbandyt Hauschka smile.gif
Atsakyti