QUOTE(Odora @ 2009 03 23, 20:16)
dar pati kai buvau pas ja proceduros is keliu pastabu nusprendziau, kad ji ir ajurvediniais pagrindais kartais vadovaujasi, pvz mano tipas jos nuomone "ugnis" ir visos mano odos problemos isipaiso i tai kategorijai priskiriamus pozymius
man irgi kazka tokio sake, bet jau nepamenu
sake, neva oda sujautreja, kai viduj del kazko nerimsti, kad nera kaip ir tokio jautrios odos tipo..tiesiog kai pati jautriau i viska reguoji, tai ir oda atitinkamai
QUOTE(Rasma @ 2009 03 23, 20:20)
Dr.Hauschkos lankstinukuose (pvz. prie produktų, kuriuos siunčiausi man Dr.Hauschkos knygelių pridėjo, kurias perskaičiau), "anotacijose" dėžutėse ir net per "skin consultation' internete duoda
Jei žiūrėti tik į vieną eilutę prie produkto tai rašo "normal, dry, mature", bet jei žiūrėti pvz. čia prie "mixed skin', jau kitaip
http://www.dr.hausch.../care/plan/day/
na taip
galima galutinai susipainioti
bet as jau susidariau savo grupavima
Svarainiu: normaliai/misriai, visi kiti labiau sausai
Pagal mane taip gaunasi, kiek esu skaicius, daugmaz taip priskirciau
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 20:33)
labai giriate jus visos ta Elyte... ot idomu, kiek pas ja kainuoja apsilankymas ar konsultacija, kokias dar proceduras atlieka ir kokios kainos mazdaug?
as buvau pries metus
tada valanda kainavo 6oLT, pusvalandis - 30 Lt. Nuprause veiduka su CC, tonikas, kremukas, pamasazavo, kompresiuka padare, dar dave savo tusa isbandyt
(bet cia jau ne prie ko
)