Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Kreole @ 2009 03 21, 22:52)
sveikos, kaip pasirinkti, ar cc, ar cm ? kuo jie skiriasi ? g.gif toliau kaip suprantu reikalingas facial Toner ir kremas. O koki krema pradziai rinktis, noretusi kokio drekinancio, tik ne brandziai odai. Help  blush2.gif

skaityk keliais puslapiais anksciau, sioje temoje tikrai rasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 21, 23:32)
Ir dar noriu paklaust kur galima įsigyti mėginukų?

LT galima isigyt Vilniuje Stepono g. 6.
Atsakyti
Gal kas numanot koks Hauschkos toniko galiojimo laikas? unsure.gif daugmaž? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 22, 21:58)
Gal kas numanot koks Hauschkos toniko galiojimo laikas?  unsure.gif daugmaž?  rolleyes.gif

Apie porą metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 22, 21:05)
Apie porą metų smile.gif

irnesakyk.gif
didžiulis dėkui, kad atsakei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 21, 18:31)
Dėkui  4u.gif  dar pasitikslinsiu: supratau kad ampules ant sausos odos, jei blogai supratau, pataisykit  ax.gif
O CM ant drėgno vatuko? - čia makijažui valyti  ax.gif nes kiek skaičiau, galima su CM prausti veidą kaip su CC  bigsmile.gif

Ampoles, toniką, kemą - ant drėgno veido, o CM galima ir ant drėgno arba ne. Kaip patogu.

QUOTE(Gwen @ 2009 03 21, 19:28)
1. Kuo skiriasi tusai - Mascara ir Volume Mascara? Reiktu kazkurio vieno, bet tokio naturaliau dazancio....
2.taip nezinau kokia kauke veidui rinktis....ziurejau ziurejau nete....lyg Rejuvenating gera atrodo  g.gif  man reiktu drekinancios bet kartu kad biski ir vakytu oda....
3. Gal kuri turit Rhytmic night conditioner? Kaip ispudziai? Noreciau oda labiau atgaivinti, tai galvoju kad gal tiktu....

1. Volume pagal viską storiau dažo, nors buvo merginų, kurioms paprastas tušas labiau patiko.
2. Rejuvenating drėkina, mažina paraudimus ir tinka nuo bėrimų.
3. Rudenį sunaudojau visą kursą - oda paskaistėjo, sureguliavo riebalavimąsi.
Atsakyti
o kuo skiriasi kapsulytes ir tas purskiamas serumas gal kas zinot ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 03 23, 15:18)
o kuo skiriasi kapsulytes ir tas purskiamas serumas gal kas zinot ?   g.gif

Ampolės skirtos atgaivinti, atstatyti odą, o serumai suskirstyti pagal odos tipus, jų problemas, pvz, bėrimai, sausumas, brandi oda ir t.t. (jų gydymui) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 23 kovo 2009 - 15:52
QUOTE(Dovish @ 2009 03 23, 15:51)
Ampolės skirtos atgaivinti, atstatyti odą, o serumai suskirstyti pagal odos tipus, jų problemas, pvz, bėrimai, sausumas, brandi oda ir t.t. (jų gydymui)  4u.gif

praita savaite buvau pas Elyte, tai ji lyg ir minejo kad kapsulytes ir serumas vos ne vienas ir tas pats, kazkaip neaisku man cia visai g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 03 23, 16:00)
praita savaite buvau pas Elyte, tai ji lyg ir minejo kad kapsulytes ir serumas vos ne vienas ir tas pats, kazkaip neaisku man cia visai  g.gif  rolleyes.gif

Aš vadovaujuosi tuo, jog niekas kitas nežinos jūsų odos taip, kaip jūs pati 4u.gif
Atsakyti
Aš nežinau, bet kiek skaitau tai Elytės rekomendacijos visai nesutampa su Dr. Hauschka rekomendacijomis ax.gif Ar čia ji tiek žino, kad savas išvadas padarė kas tinka/kas ne iš patirties, ar ji neįsigilinusi g.gif Tiek dėl pačių produktų, kurie rekomenduojami, tiek dėl jų naudojimo. Kažkaip man nesigauna iki galo patikėti..nes kiek perskaitau internete atsiliepimų, straipsnių, inf-jos apie produktus, tai visiškai galai nesueina schmoll.gif O dar kur lankstinukai iš Dr.Hauschkos gauti, kurie pridėti prie pvz. produktų rinkinuko..neatitinka irgi inf-ja su Elytės siūloma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 23, 16:35)
Aš nežinau, bet kiek skaitau tai Elytės rekomendacijos visai nesutampa su Dr. Hauschka rekomendacijomis ax.gif Ar čia ji tiek žino, kad savas išvadas padarė kas tinka/kas ne iš patirties, ar ji neįsigilinusi g.gif Tiek dėl pačių produktų, kurie rekomenduojami, tiek dėl jų naudojimo. Kažkaip man nesigauna iki galo patikėti..nes kiek perskaitau internete atsiliepimų, straipsnių, inf-jos apie produktus, tai visiškai galai nesueina  schmoll.gif O dar kur lankstinukai iš Dr.Hauschkos gauti, kurie pridėti prie pvz. produktų rinkinuko..neatitinka irgi inf-ja su Elytės siūloma unsure.gif

unsure.gif na man ir taip susirodė, kad neatitinka unsure.gif
antra vertus, tai kaip minėjo berods Dovish, kad save gali pažinti tik tu pats smile.gif kaip ir medikas, pagelbės 10proc, 50tu pats sau ir visa kita jau kaip duos biggrin.gif tai ir kosmetologei tai taikyčiau ax.gif
taip pat teorinis kompanijos aprašymas skirstant odas pagal tipus yra viena, o praktinis odos pačiupinėjimas, matymas kaip ta oda priima kosmetiką bei jos pateikimo būdą visai kas kita ax.gif visgi labiau linkus klausyt Elytės nei vadovautis vien tuo kas parašyta, o šiaip suplakus info kokteilį atsirinkti pati sau kas man tinka ir aišku reik leisti sau suklysti biggrin.gif
juolab sustačius 10 merginų su vienodu odos apibūdinimu pamatysim, kad jų odos visiškai skirtingos ir gal būt skirtingai toleruoja kosmetiką bei jos taikymo budą biggrin.gif
anyway, neprapuolė noras pas Elytę užsukti dar kartą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 23 kovo 2009 - 17:17