QUOTE(Rasma @ 2009 03 23, 16:35)
Aš nežinau, bet kiek skaitau tai Elytės rekomendacijos visai nesutampa su Dr. Hauschka rekomendacijomis
Ar čia ji tiek žino, kad savas išvadas padarė kas tinka/kas ne iš patirties, ar ji neįsigilinusi
Tiek dėl pačių produktų, kurie rekomenduojami, tiek dėl jų naudojimo. Kažkaip man nesigauna iki galo patikėti..nes kiek perskaitau internete atsiliepimų, straipsnių, inf-jos apie produktus, tai visiškai galai nesueina
O dar kur lankstinukai iš Dr.Hauschkos gauti, kurie pridėti prie pvz. produktų rinkinuko..neatitinka irgi inf-ja su Elytės siūloma
na man ir taip susirodė, kad neatitinka
antra vertus, tai kaip minėjo berods Dovish, kad save gali pažinti tik tu pats
kaip ir medikas, pagelbės 10proc, 50tu pats sau ir visa kita jau kaip duos
tai ir kosmetologei tai taikyčiau
taip pat teorinis kompanijos aprašymas skirstant odas pagal tipus yra viena, o praktinis odos pačiupinėjimas, matymas kaip ta oda priima kosmetiką bei jos pateikimo būdą visai kas kita
visgi labiau linkus klausyt Elytės nei vadovautis vien tuo kas parašyta, o šiaip suplakus info kokteilį atsirinkti pati sau kas man tinka ir aišku reik leisti sau suklysti
juolab sustačius 10 merginų su vienodu odos apibūdinimu pamatysim, kad jų odos visiškai skirtingos ir gal būt skirtingai toleruoja kosmetiką bei jos taikymo budą
anyway, neprapuolė noras pas Elytę užsukti dar kartą