Sveikutes
Daugkam dar yra neaiskumu del Dr. Hauschkos uzsakymo salygu, todel viska pabandysiu isdestyti cia.
1. Sarasiuke-kainininke kainos yra
SVARAIS mes anksciau esame taip nutare, kad 1 svaras = 4 lt. (svaro kursa skaiciuosiu kitaip tik jei jis mokejimo dienomis nukris labai daug pvz 3.6...-3.7.. ) Dabar svaro kursas negrynaisiais parduodamas 3,7771, paprastai veliau vel pakyla. Jus visos man pinigus pervesite pries man apmokant sakaita (gausis kokia pora dienu) KAIP JAU ANKSCIAU MINEJU PER PAYPALA MAN NEDUODA VIENU KARTU PERVEST DIDELES SUMOS AS TA SUMA PERVEDU PER KELIAS DIENAS O SVARO KURSAS GALI GREIT PASIKEIST NEMANO NAUDAI TODEL AS SAVE TAIP APDRAUDZIU..
TOKIOS YRA MANO SALYGOS DEL KURSO, KAM NETINKA - TAM NETINKA.
2. Jei uzsisakote viena preke tai siuntimo mokestis 5 lt + 5 lt man uz darba na ir gal koks 1 lt uz bendra siuntini i vilniu (jei i kita miesta tai dar + apie 6 Lt).
3. Jei uzsisakysite daugiau prekiu tai bendra siuntimo mokesti is vokietijos dalinam ant visu kurios siunciasi paskutinio siuntimo kaina buvo 165 lt dalinomes ant 11 zmoniu gavosi 15 lt. + 5 lt man. (siuo metu norinciu (ne 1-os prekes) yra 14-15)
Taigi siuntimosi kaina priklauso nuo pirkeju kiekio NORIU PRIMINTI UZSAKYMO TAISYKLES:
1. UZSAKYMAI SIUNCIAMI ADRESU dr.hauschka.uzsakymai@gmail.com
2. LAISKO TEMOJE TURI BUTI PARASYTA JUSU
SM NIKAS, VARDAS IR MIESTAS3. VISAS NORIMAS PREKYTES SURASYTI (ANGLU KALBA) LAISKO TEKSTE SU KAINOM SVARAIS IR VISU PREKIU SUMA (
SVARAIS IR LITAIS)4.UZSAKYMUS ATSIUSTI IKI BALADZIO 3 D. (UZSAKYMAS BUS SIUNCIAMAS BALANDZIO 6-7 D)
5. KAI GAUSIU IS JENS ATSAKYMA SU SIUNTIMO KAINA PRANESIU FORUME
PADALINUS ANT VISU PARASYSIU KIEK REIKS MOKET UZ SIUNTIMASI IR TADA
GREITAI TURESITE MAN PERVEST PINIGELIUS
6. Uz darba imu 5 Lt nuo zmogaus
7. Siuntinys atkeliauja mazdaug per savaite
P.S. Bryyla jei ko nors nesupratai klausk