Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(agnuta @ 2009 03 20, 17:09)
itariu, kad egipto zeme.

QUOTE(dzemute @ 2009 03 20, 17:09)
EZ yra egipto zeme

QUOTE(Melajja @ 2009 03 20, 17:13)
EZ - egipto zeme

ačiū biggrin.gif

tai ją tikriausiai puikiai pakeistų bronzantas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 18:38)
ačiū biggrin.gif

tai ją tikriausiai puikiai pakeistų bronzantas wink.gif

man tikrai pakeite ir dar labiau dziaugiuosi 1. del to kad ji naturali savo sudetim ir 2 . ji naturaliau atrodo uzsitepus, nu as niekad nebepirkciau EZ juolab kad kaina jos 110 lt, kai as uz bronzanta apie 70 lt mokejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 03 20, 18:43)
man tikrai pakeite ir dar labiau dziaugiuosi 1. del to kad ji naturali savo sudetim ir 2 . ji naturaliau atrodo uzsitepus, nu as niekad nebepirkciau EZ juolab kad kaina jos 110 lt, kai as uz bronzanta apie 70 lt mokejau  thumbup.gif

aciu uz patarimus 4u.gif O tas bronzinatas rubu netepa ir ar ilgai isilaiko ant veido?

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 20, 21:13)
aciu uz patarimus  4u.gif  O tas bronzinatas rubu netepa ir ar ilgai isilaiko ant veido?

Tepa kaip ir visi bronzantai. Išsilaiko tikrai gerai, priklauso nuo odos tipo, bet aš ir su riebia oda skųstis negaliu, tai sausai manau iš viso puikiai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 20, 14:56)
niekaip neisirenku is siu dveju produktu gal patarsis kuris naudingesnis, kad veido oda butu tamsesne ir lygesne?  4u.gif

As naudoju ir bronzata ir skysta pudra ir dar biria kartais. Pirmiausia uzsitepu kremo, sumaisyto su bronzatu (nors pastaruoju metu pradejau nebemaisyti, bet tiesiog uzsitepu atskirai viena po kito) o po to kremines pudros. Dar papudruoju su sausa, jei oda pariebeja, ypac pries mm. Mano beda - kapiliarai ir jautri oda, tai negalejau jokiu pudru pakest, serpetojo oda. Du Dr.H gerai. Ypatingo maskavimo nera, bet atrodo vis tiek geriau, svieziau.
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 03 20, 17:43)
nu as niekad nebepirkciau EZ juolab kad kaina jos 110 lt, kai as uz bronzanta apie 70 lt mokejau  thumbup.gif

na bet ir kaina tos žemės unsure.gif Aš niekad jos net nebandžiau, nes tikriausiai atrodyčiau kaip juodaodė lotuliukas.gif Šiandien pamačiau moterį su prilipdytais skruostais - puikus pavyzdys, kaip mįmanoma nusidažyti su tokiomis žemėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 22:25)
na bet ir kaina tos žemės  unsure.gif Aš niekad jos net nebandžiau, nes tikriausiai atrodyčiau kaip juodaodė  lotuliukas.gif

Neatrodytum, ji ganėtinai natūraliai žiūrisi ir neįkyriai smile.gif Tik aišku reik mokėt elgtis su šepetėliu. Šiaip Hauschkos presuota bronzinė pudra natūraliau ruda nei EŽ, nes EŽ tokia labiau auksinė-oranžinė.
Atsakyti
Nusipirkau Hauschkos Care kit - kur veido priežiūros produktai mažais įpakavimais ir ampules pabandymui, einu vėl žiūrėti vaizdo įrašą kaip ten praustis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 21:43)
Neatrodytum, ji ganėtinai natūraliai žiūrisi ir neįkyriai smile.gif Tik aišku reik mokėt elgtis su šepetėliu. Šiaip Hauschkos presuota bronzinė pudra natūraliau ruda nei EŽ, nes EŽ tokia labiau auksinė-oranžinė.

su mano blyškumu ir dažymosi įgūdžių neturėjimu doh.gif Jau nusipiešiau su EŽ mintyse lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip cc naudoti aišku iš video, o kaip cm naudojate: ant drėgno vatos padelio ir valote ar prausiate kaip su cc?
Ryte kaip suprantu: cm ar cc, tonikas ir ant drėgnos odos tepti kremuką, o vakare: cm, cc, tonikas ir ant sausos ar drėgnos tepti ampulę? Ar tonika tada nereikia? Daug skaičiau, bet ne viską užfiksavau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 20, 22:29)
Kaip cc naudoti aišku iš video, o kaip cm naudojate: ant drėgno vatos padelio ir valote ar prausiate kaip su cc?
Ryte kaip suprantu: cm ar cc, tonikas ir ant drėgnos odos tepti kremuką, o vakare: cm, cc, tonikas ir ant sausos ar drėgnos tepti ampulę? Ar tonika tada nereikia? Daug skaičiau, bet ne viską užfiksavau  ax.gif  4u.gif

Rašo 1-2cm naudoti CC, bet man atrodo ir su mažiau laisvai galima apsieiti mirksiukas.gif
Ryte: CM arba CC (priklausomai nuo odos tipo)-nuprausti šiltu vandeniu ir šaltu vandeniu "užtvirtinti", tonikas, veido kremas/aliejukas
Vakare: CM arba CC (taip pat kaip ir ryte), tonikas arba ampoles arba Intensive treatment (ant drėgnos odos) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Daugkam dar yra neaiskumu del Dr. Hauschkos uzsakymo salygu, todel viska pabandysiu isdestyti cia.

1. Sarasiuke-kainininke kainos yra SVARAIS mes anksciau esame taip nutare, kad 1 svaras = 4 lt. (svaro kursa skaiciuosiu kitaip tik jei jis mokejimo dienomis nukris labai daug pvz 3.6...-3.7.. ) Dabar svaro kursas negrynaisiais parduodamas 3,7771, paprastai veliau vel pakyla. Jus visos man pinigus pervesite pries man apmokant sakaita (gausis kokia pora dienu) KAIP JAU ANKSCIAU MINEJU PER PAYPALA MAN NEDUODA VIENU KARTU PERVEST DIDELES SUMOS AS TA SUMA PERVEDU PER KELIAS DIENAS O SVARO KURSAS GALI GREIT PASIKEIST NEMANO NAUDAI TODEL AS SAVE TAIP APDRAUDZIU..
TOKIOS YRA MANO SALYGOS DEL KURSO, KAM NETINKA - TAM NETINKA.

2. Jei uzsisakote viena preke tai siuntimo mokestis 5 lt + 5 lt man uz darba na ir gal koks 1 lt uz bendra siuntini i vilniu (jei i kita miesta tai dar + apie 6 Lt).

3. Jei uzsisakysite daugiau prekiu tai bendra siuntimo mokesti is vokietijos dalinam ant visu kurios siunciasi paskutinio siuntimo kaina buvo 165 lt dalinomes ant 11 zmoniu gavosi 15 lt. + 5 lt man. (siuo metu norinciu (ne 1-os prekes) yra 14-15) Taigi siuntimosi kaina priklauso nuo pirkeju kiekio smile.gif

NORIU PRIMINTI UZSAKYMO TAISYKLES:
1. UZSAKYMAI SIUNCIAMI ADRESU dr.hauschka.uzsakymai@gmail.com
2. LAISKO TEMOJE TURI BUTI PARASYTA JUSU SM NIKAS, VARDAS IR MIESTAS
3. VISAS NORIMAS PREKYTES SURASYTI (ANGLU KALBA) LAISKO TEKSTE SU KAINOM SVARAIS IR VISU PREKIU SUMA (SVARAIS IR LITAIS)
4.UZSAKYMUS ATSIUSTI IKI BALADZIO 3 D. (UZSAKYMAS BUS SIUNCIAMAS BALANDZIO 6-7 D)
5. KAI GAUSIU IS JENS ATSAKYMA SU SIUNTIMO KAINA PRANESIU FORUME
PADALINUS ANT VISU PARASYSIU KIEK REIKS MOKET UZ SIUNTIMASI IR TADA GREITAI TURESITE MAN PERVEST PINIGELIUS
6. Uz darba imu 5 Lt nuo zmogaus
7. Siuntinys atkeliauja mazdaug per savaite

P.S. Bryyla jei ko nors nesupratai klausk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute0210: 21 kovo 2009 - 13:29