Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

Treciadieni eisiu pas kosmetologe, kuri dirba su dr.H. Sake pasiziures veideli ir proceduru atitinkamu parinks. Ir pakonsultuos del prieziuros. Galvoju dar viena sansa hauschkai suteikti. Nes jau nebezinau, ko ta oda nori is manes - baisiai man niezti nuo KN alieju. Visaip bandziau - ir graziuoju ir piktuoju. Neklauso.
Jei ka, tai prisidesiu irgi prie didziojo uzsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 20, 16:25)
Mišriai ir rekomendavo svarainius, bet kol neišbandysi visko pati, tai ir nežinosi, kas geriausiai tinka.

kazkaip nesinori grizti jau atgal blush2.gif Ieskosiu ko nors kito rolleyes.gif Bet minties del hauschka dekoratyvines neatsisakiau rolleyes.gif

Galbut kas nors galetu ideti nuotraukele, kaip atrodo akytes, padazytos hauschka seseliais blush2.gif baisiausiai smalsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 15:40)
Kai buvau pas Elyte ji man nieko apie ji nesake  smile.gif  svarainiu rekomendavo  ax.gif

Elytė Moisturizing kremą rekomenduoja nebent sausai odai, kadangi jis aktyvina riebalinių liaukų veiklą. Tai jau mišriai nė pro kur schmoll.gif

O svarainių kremo gal tiesiog per didelį kiekį tepdavot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 17:11)
Elytė Moisturizing kremą rekomenduoja nebent sausai odai, kadangi jis aktyvina riebalinių liaukų veiklą. Tai jau mišriai nė pro kur schmoll.gif

O svarainių kremo gal tiesiog per didelį kiekį tepdavot? g.gif

Taip, cia siek tiek neteisingai yra rasoma. Roziu tinka sausai odai, riebiai ir misriai nepatartina, tas pats su moisturizing kremu. Tiesiog visos skirtingai raso. O Elyte zino ka sako.
Galbut ir tepiau per daug g.gif
Atsakyti
as ir jungsuos prie uzsakymo, kaip suprantu dar turiu laiko rinktis iki balandzio 3 d?
turiu didele problema - negaliu gyventi be skystos pudros, su EZ ir tai sunkai isiverciu doh.gif nes po spuogeliu lieka ivairiu demiu, kad reik isbandyt, CC ir tonika tai jau supratau is jusu atsiliepimu, ta ir padarysiu smile.gif , bet ka naudot, kad oda lygesne bent kiek atrodytu?
noreciau isbandyt is haushkos skysta pudra arba ta skysta bronzinata, keik teko skaityti pudra nelabai maskuoja, bet ji ir poru turbut nekemsa?ar klystu?
o kaip su tuo bronzinatu, haushkos pusklapy skaiciau, kad siek tiek maskuoja, lygina veido spalva, tai gal sis man labiau praverstu.
niekaip neisirenku is siu dveju produktu gal patarsis kuris naudingesnis, kad veido oda butu tamsesne ir lygesne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 20, 16:56)
niekaip neisirenku is siu dveju produktu gal patarsis kuris naudingesnis, kad veido oda butu tamsesne ir lygesne?  4u.gif

Pudros aš nenaudoju, bronzatą turiu ir esu patenkinta - jis pagyvina veido spalvą, suteikia tokį "saulės nubučiuotą" efektą, bet tikrai nemaskuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 20, 17:56)
as ir jungsuos prie uzsakymo, kaip suprantu dar turiu laiko rinktis iki balandzio 3 d?
turiu didele problema - negaliu gyventi be skystos pudros, su EZ ir tai sunkai isiverciu  doh.gif  nes po spuogeliu lieka ivairiu demiu,  kad reik isbandyt, CC ir tonika tai jau supratau is jusu atsiliepimu, ta ir padarysiu  smile.gif , bet ka naudot, kad oda lygesne bent kiek atrodytu?
noreciau isbandyt is haushkos skysta pudra arba ta skysta bronzinata, keik teko skaityti pudra nelabai maskuoja, bet ji ir poru turbut nekemsa?ar klystu?
o kaip su tuo bronzinatu, haushkos pusklapy skaiciau, kad siek tiek maskuoja, lygina veido spalva, tai gal sis man labiau praverstu.
niekaip neisirenku is siu dveju produktu gal patarsis kuris naudingesnis, kad veido oda butu tamsesne ir lygesne?  4u.gif

as turiu presuota bronzanta tai jis atstoja EZ, taspats bus ir su skystu tik tiek kad ji skysta ax.gif man presuota nei spuogu nei randu neuzmaskuoja, bet labai padejo misinukas bazinis aliejus+ arbatmedzio ir levandu EA, ir ylang ylang EA
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 16:24)
Roziu tinka sausai odai, riebiai ir misriai nepatartina, tas pats su moisturizing kremu.

bandymų metodas reikalingas ir niekas daugiau biggrin.gif

QUOTE(Melajja @ 2009 03 20, 16:56)
su EZ ir tai sunkai isiverciu  doh.gif

o kaip su tuo bronzinatu, haushkos pusklapy skaiciau, kad siek tiek maskuoja, lygina veido spalva

kas yra EZ? smile.gif

sulygina spalvą, priduota sveikumo įspūdį, bet kad maskuotų, tai nelabai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 18:06)
kas yra EZ? smile.gif

itariu, kad egipto zeme.
Atsakyti
kas yra EZ? smile.gif

sulygina spalvą, priduota sveikumo įspūdį, bet kad maskuotų, tai nelabai sad.gif

EZ yra egipto zeme
Atsakyti
kas yra EZ? smile.gif

EZ - egipto zeme http://www.erdesa.lt..._...8&Itemid=10 , taip pat duoda idegio efekta, bet maskuot nemaskuoja, suo metu naudoju nenaturalia pudra, bet noriu ja mest, tai gal iseitis man butu ta haushkos pudra + EZ g.gif Merginos gal zinot ar ta pudryte nekemsa poru? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 20, 18:13)
EZ - egipto zeme [url=http://www.erdesa.lt/index.php?option=com_content& pudra + EZ  g.gif  Merginos gal zinot ar ta pudryte nekemsa poru?  ax.gif

kas is to jei naudosi ir toliau EZ, tai geriau nusipirk presuota bronzanta, jis net pigiau uz EZ vos ne dvigubai , tai turesi naturalia kosmetika ir veidukui ax.gif
Atsakyti