Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 17:55)
Aromaterapijos paslaptyse parašyta, kad jis tinkamas sausai, jautriai, brandžiai odai bei surandėjusiems audiniams wink.gif

gal reiks surizikuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 18, 19:48)
O man atvirkščiai - hidrolatai išsausino odą siaubingai, o Clarifying tonikas sugrąžino prarastą drėgmę, niekuomet neišsausina, tiesiog superinis smile.gif Tik retkarčiais ką nors kitą pasipurškiu, kad labiau pasausintų.

cia kiekvienai individualiai, bet nepabandzius, nezinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 19, 00:48)
tiesa sakant nieko nezinau  blush2.gif aliejuko dabar isvis netepu, nes po 1,5 savaites Hauschka naudojimo pradejo bert tokiais smulkiais baltom virsunelem spuogeliais. tada kuriam laikui nutraukiau, nes itariau gal nu CC arba aliejuko, paskui CC vel pameginau, tai lyg ir nieko, taciau kai aliejuka uztepiau tai ta pacia diena atsirado nauju berimu. nezinau, gal jis man netinka, dar meginsiu po kurio laiko, noriu isitikint ar tikrai netinka.
O kas kiek laiko reikia naudot IT kursa? ir kur visa sita info rasti?  g.gif

Gal tikrai aliejukas netinka g.gif Jis gan neblogai pareguliuoja odos riebumą...Bet tada gal galima kita natūralia priemone riebiai odai keisti. Inform. laelyje viskas yra aprašyta, kaip naudoti Int.Treatm. Galiu maždaug pacituoti - rekomenduoja 4 kartus per metus po 28 dienas, ir vienam kursui sunaudoti 1 flakoną. Purkšti vietoj toniko, ryte ir vakare po 5 paspaudimus, lengvai pirštais patapšnoti, kad susigertų. Dar parašyta pastabos - prieš Int.Treatm. naudojimą mėnesį (pasirodo ne 2 ax.gif ) odą prižiūrėti su Dr.Hauschka priemonėmis: CC, aliejum ir pan., kadangi labai suintensyvėja odos valymosi procesai pradžioje odos būklė gali pablogėti, padaugėti spuogelių.
Atsakyti
ie as noreciau i pastuka rasyte6@gmail.com gaut ta failiuka su kainom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 19, 00:30)
Nebandei Dr.Hauschka svarainių?

bandziau ax.gif riebino oda ir poros ryskedavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 19, 22:43)
bandziau  ax.gif  riebino oda ir poros ryskedavo  unsure.gif

Gal tada dar moisturizing day cream pabandyk, jis lengvos konsistencijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 19 kovo 2009 - 22:53
QUOTE(Dovish @ 2009 03 19, 23:53)
Gal tada dar moisturizing day cream pabandyk, jis lengvos konsistencijos ax.gif

jis lengvesnis uz svarainiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2009 03 19, 11:56)
Gal tikrai aliejukas netinka g.gif Jis gan neblogai pareguliuoja odos riebumą...Bet tada gal galima kita natūralia priemone riebiai odai keisti. Inform. laelyje viskas yra aprašyta, kaip naudoti Int.Treatm. Galiu maždaug pacituoti - rekomenduoja 4 kartus per metus po 28 dienas, ir vienam kursui sunaudoti 1 flakoną. Purkšti vietoj toniko, ryte ir vakare po 5 paspaudimus, lengvai pirštais patapšnoti, kad susigertų. Dar parašyta pastabos - prieš Int.Treatm. naudojimą mėnesį (pasirodo ne 2  ax.gif ) odą prižiūrėti su Dr.Hauschka priemonėmis: CC, aliejum ir pan., kadangi labai suintensyvėja odos valymosi procesai pradžioje odos būklė gali pablogėti, padaugėti spuogelių.

aisku, aciu labai uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 19, 23:07)
jis lengvesnis uz svarainiu?  g.gif

Na, taip turėtų būti, nes tokios pienelio konsistencijos. Pasižiūrėk mėginuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 20, 10:10)
Na, taip turėtų būti, nes tokios pienelio konsistencijos. Pasižiūrėk mėginuką mirksiukas.gif

Kai buvau pas Elyte ji man nieko apie ji nesake smile.gif svarainiu rekomendavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 14:40)
Kai buvau pas Elyte ji man nieko apie ji nesake  smile.gif  svarainiu rekomendavo  ax.gif

Tai gal dėlto, kad tavo oda sausa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 20, 15:44)
Tai gal dėlto, kad tavo oda sausa g.gif

ne, misri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 14:58)
ne, misri  ax.gif

Mišriai ir rekomendavo svarainius, bet kol neišbandysi visko pati, tai ir nežinosi, kas geriausiai tinka.
Atsakyti