Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 16:32)
as vis pabijau neroli pirkt, kad nesausintu unsure.gif nors kvepia tai skaniai ax.gif

Aromaterapijos paslaptyse parašyta, kad jis tinkamas sausai, jautriai, brandžiai odai bei surandėjusiems audiniams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 16:55)

man vis smalsu, katuti, tavo avatare tavo pačios veido fragmentas? rolleyes.gif
Atsakyti
Padekit dabar man ax.gif
ka siulytumet misriai odai su issipletusiom porom ir paraudusiais jautriais zandais?
Perskaicius tema tik supratau kas yra CC ir CM, dar kad hidrolatai geriau nei tonikai, nes duzta buteliukai biggrin.gif o ir siaip jie nelabai reikalingi.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 16:03)
Į mane kreiptis "tu" biggrin.gif Matai, yra gi visokių odos tipų, taip pat ir sausumo: apskritai sausa oda visada arba kažkuriuo metu praradus drėgmę. Visiškai sausai reikėtų riebesnės konsistencijos kremo, o jeigu odai trūksta tik drėgmės - kažko drėkinančio.

4u.gif
visuose natur kremuose ieina aliejai, taip? As galvojau kad tu kremupagrindas yra aliejus, o ne vanduo, pasirodo, ne, visgi vanduo g.gif O sausai odai gi turi buti pagrindas aliejus, ar cia reklamos triukas? g.gif
man netinka riebus kremai schmoll.gif o per lengvi, geliniai irgi schmoll.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 16:05)
gal tiesiog dar neatradai sau tinkanciu priemoniu. ka nors be hauschkos dar esi bandziusi veido odai?

esu bandzius ivairius logonos ir santes kremus, madaros krema, daugiau nepamenu g.gif Bet tu gamintoju pora rusiu kremu bandziau g.gif
QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 16:10)
cia toks nukrypimas, bet KN isgirdau tokia fraze, kad nera odos tipu, yra tik vienokie ar kitokie nukrypimai nuo normalios odos (kazka, beje, jei neklystu, panasaus ir Alkaitis teigia) ir kad naudojant tinkamas priemones, oda daugiau ar maziau atsistato i ta normalia bukle smile.gif

tai reiskia, odos "tipas" gali keistis? g.gif ir kai pasikeicia is misrios i normalia, pvz., tuomet ir priemones reik keisti normaliai odai? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 18, 16:03)
na va, jau koki menesi naudoju Intensive Treatement 01, bet spuogai tebekyla, o oda per kokia valanda susiriebaluoja  unsure.gif siaip ten raso, kad buteliukas skirtas 28 dienom, bet man jo dar beveik puse liko, nors purskiu kasdien ryte ir vakare. gal as kazkaip ne taip naudoju?  g.gif

Ar žinai, kad prieš Int. Treatment naudojimą reikia paruošti veiduką, t.y. 2 mėnesius naudoti Dr.Hauschka prausiklį, aliejų, toniką, molio kaukę? Man Int.Treatm. užtenka lygiai mėnesiui, purškiu netaupydama ir dar patapšnoju veiduką kaip ir siūloma. Jau sunaudojau 2 kursus, tai man spuogų labai sumažėjo, sakyčiau net, kad tai geriausia priemonė iš visų kada nors mano bandytų thumbup.gif Beje, iškart po Int.Treatm. naudojimo, veidas būna labai švarus, o artėjant laikui vėl pradėt jį naudoti, spuogelių šiek tiek padaugėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2009 03 18, 18:27)
Ar žinai, kad prieš Int. Treatment naudojimą reikia paruošti veiduką, t.y. 2 mėnesius naudoti Dr.Hauschka prausiklį, aliejų, toniką, molio kaukę? Man Int.Treatm. užtenka lygiai mėnesiui, purškiu netaupydama ir dar patapšnoju veiduką kaip ir siūloma. Jau sunaudojau 2 kursus, tai man spuogų labai sumažėjo, sakyčiau net, kad tai geriausia priemonė iš visų kada nors mano bandytų  thumbup.gif  Beje, iškart po Int.Treatm. naudojimo, veidas būna labai švarus, o artėjant laikui vėl pradėt jį naudoti, spuogelių šiek tiek padaugėja  ax.gif

o bent jau panasu i odele zvelgiant, kad ateis toks laikas, kad visai nebereiks IT naudot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 17:57)
man vis smalsu, katuti, tavo avatare tavo pačios veido fragmentas?  rolleyes.gif

tikrai ne biggrin.gif Vis pasvajoju, kad kada būtų faina pasidaryti profesionalių nuotraukų, o ne pleškintis iš toli su muiline biggrin.gif O tokių tai jau tikrai nėra kur dėti, išskyrus asmeninį albumą wink.gif

QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 18, 17:59)
Perskaicius tema tik supratau kas yra CC ir CM, dar kad hidrolatai geriau nei tonikai, nes duzta buteliukai  biggrin.gif o ir siaip jie nelabai reikalingi.

na jau anekdotas su tais dužimais lotuliukas.gif Aš nuolat naudojau tonikus, o dabar - hidrolatus, nes tikiu, kad geri dalykai yra ir naudingi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 21:25)
bet tai koks gerumas baltojo molio kaukėj? juk ją net 1val  reik laikyt  rolleyes.gif

Dabar dėl CC kiekio dvejoju  rolleyes.gif per kiek laiko jums tas 50ml susinaudoja, naudojant kasdien?  rolleyes.gif

blink.gif laikau ne ilgiau 15 min, kad nenusausintų per daug odos... tikrai valandos jos nereikia laikyti, netgi negalima schmoll.gif

1,5-2 mėn, spaudžiu maždaug po 0,5 cm ryte ir vakare.

QUOTE(bryyla @ 2009 03 17, 21:43)
o tai kiek meginukas kainuoja? kokia talpa?  ax.gif pirma meginuka pirkciau...

Rejuvenating, jei neklystu, kainuoja 17 Lt 4u.gif 5 ml.

QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 15:11)
as pati kazkaip pastebejau, kad tonikus pamazu iskeiciu i hidrolatus ax.gif manau, kad tikrai galima butu atsirinkt, kuris nesausintu odos.

O man atvirkščiai - hidrolatai išsausino odą siaubingai, o Clarifying tonikas sugrąžino prarastą drėgmę, niekuomet neišsausina, tiesiog superinis smile.gif Tik retkarčiais ką nors kitą pasipurškiu, kad labiau pasausintų.

Anksčiau tonikų nenaudodavau, kol nesusidomėjau natūralia kosmetika. O dabar be toniko atrodytų, lyg kažko trūksta smile.gif Labai patinka man ši priemonė, jau geriau be aliejuko, nei be toniko smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 17:28)
tai ar nežinojai, kad oda nešvari ir kvaila? tongue.gif Ją reikia prausti, pylinguoti, gremžti, džiovinti, atauginti, rūgštinti, šarminti, gaivinti, maitinti, drėkinti, antibakterizuoti, spalvinti ir blizginti?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 18, 17:59)
Perskaicius tema tik supratau kas yra CC ir CM, dar kad hidrolatai geriau nei tonikai, nes duzta buteliukai  biggrin.gif o ir siaip jie nelabai reikalingi.

Bent KN hidrolatai irgi stikliniuose, tad irgi gali duzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 15:59)
kuriuos įkišo perkant natūralią dantų pastą

kokia tai pasta? 4u.gif

QUOTE(Amellie @ 2009 03 18, 16:03)
na va, jau koki menesi naudoju Intensive Treatement 01, bet spuogai tebekyla, o oda per kokia valanda susiriebaluoja  unsure.gif siaip ten raso, kad buteliukas skirtas 28 dienom, bet man jo dar beveik puse liko, nors purskiu kasdien ryte ir vakare. gal as kazkaip ne taip naudoju?  g.gif

Na, dėl kiekio, tai galbūt taupus daikčiukas. Dėl efekto - vien tik IT nepadės, reikia sistemingai viską daryti 4u.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 18:24)
man netinka riebus kremai  schmoll.gif  o per lengvi, geliniai irgi  schmoll.gif

Nebandei Dr.Hauschka svarainių?

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 18, 18:48)
O man atvirkščiai - hidrolatai išsausino odą siaubingai, o Clarifying tonikas sugrąžino prarastą drėgmę, niekuomet neišsausina, tiesiog superinis smile.gif

drinks_cheers.gif Turiu levandų hidrolatą - sausino odą, o va clarifying tonikas superinis - nei tempia, nei sausina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2009 03 18, 18:27)
Ar žinai, kad prieš Int. Treatment naudojimą reikia paruošti veiduką, t.y. 2 mėnesius naudoti Dr.Hauschka prausiklį, aliejų, toniką, molio kaukę? Man Int.Treatm. užtenka lygiai mėnesiui, purškiu netaupydama ir dar patapšnoju veiduką kaip ir siūloma. Jau sunaudojau 2 kursus, tai man spuogų labai sumažėjo, sakyčiau net, kad tai geriausia priemonė iš visų kada nors mano bandytų  thumbup.gif  Beje, iškart po Int.Treatm. naudojimo, veidas būna labai švarus, o artėjant laikui vėl pradėt jį naudoti, spuogelių šiek tiek padaugėja  ax.gif

tiesa sakant nieko nezinau blush2.gif aliejuko dabar isvis netepu, nes po 1,5 savaites Hauschka naudojimo pradejo bert tokiais smulkiais baltom virsunelem spuogeliais. tada kuriam laikui nutraukiau, nes itariau gal nu CC arba aliejuko, paskui CC vel pameginau, tai lyg ir nieko, taciau kai aliejuka uztepiau tai ta pacia diena atsirado nauju berimu. nezinau, gal jis man netinka, dar meginsiu po kurio laiko, noriu isitikint ar tikrai netinka.
O kas kiek laiko reikia naudot IT kursa? ir kur visa sita info rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 23:30)
kokia tai pasta? 4u.gif

L'Angelica smile.gif Nors šiaip tai užsimiršusi ją nusipirkau - išgaravo iš galvos, kad manęs laukia Walla produktas doh.gif

QUOTE(Amellie @ 2009 03 19, 00:48)
kai aliejuka uztepiau tai ta pacia diena atsirado nauju berimu.

mane nuo jo irgi berdavo drinks_cheers.gif

gal dėl to man ir ėmė labiau patikti KN produktai, kad juos gali kontroliuoti, jog nebūtų sudėtyje alergenų arba bent jau susimaišyti pačiai.

Amellie, o tu kartais sojai nesi alergiška?
Atsakyti