Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(violence @ 2009 03 18, 16:22)
drinks_cheers.gif aš ir taip manau biggrin.gif mano planas chuliganas tą odą išgydyt, o po to te pasisiunta  lotuliukas.gif norės ar nenorės, bet taps normali  lotuliukas.gif juokas juokais, bes svarbu kryptingai norėti biggrin.gif

prajuokinai su tuo: "norės ar nenorės, bet taps normali " lotuliukas.gif ir :" o po to te pasisiunta" biggrin.gif bet is tikruju tai labai svarbu ir noras, ir nusiteikimas. ne visada gi is pirmo karto gali pavykti rast tinkamas priemones.
tai as kazkaip is savo patirties esu labiau linkusi sutikt nei nesutikt su ta nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 18 kovo 2009 - 15:30
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 15:53)

taip, del to, kad tonikas neatstos kremo, sutinku. Is viso skaiciau straipsni, kuris man beje patiko  biggrin.gif , kad tonikas nera butina preke, o tik triukas pirkejams. Nes pagal paskirti, jei isigijote gera prausikli, kuris gerai nuplauna nesvarumus, nesausina, tonikas nereikalingas  ax.gif 

Jeigu kalbant apie cheminius produktus ir apie vartotoju itikinejima, kad tonikas reikalingas pasalinti likucius po valymo pieneliu, tai pilnai sutinku, kad cia tik triukas, juk nuvalyti gali ir tik pienelis ar tik prausiklis, man asmeniskai tonikas ar hidrolatas patinka del veido atgaivinimo, o ar apsieiciau be jo-tai greiciausiai taip, bet su juo man geriau, tiesiog stebiu odos poreikius ir is Hauschkos filosofijos atsirenku kas labiausiai tinka man, o tik pradejus vartoti atrode, kad ir CC man nelabai ir po toniko tempia, tiesiog paskui susiformuoja iprociai, kas kiek laiko, kokius produktus vartoti ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 03 18, 14:44)
bet tiesa ir tai kad hauschkos tonikuose yra alkoholio, kas gal netinka labai sausai ir jautriai odai, tad pabandyti hidrolatus irgi vertetu, kiekvienam pagal poreikius ax.gif

fainas yra paprastas jų tonikas, specialus toks traukiantis man buvo smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 18, 15:09)
na, vis pabandau koki spuogeli patept, bet man lyg nesimato pagerejimo ax.gif

jei aš pataikyčiau su bet kokia kauke į pms laikotarpį, vargu, ar man išvis kas padėtų su kokiu neklaužada susitvarkyti biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 15:10)
cia toks nukrypimas, bet KN isgirdau tokia fraze, kad nera odos tipu, yra tik vienokie ar kitokie nukrypimai nuo normalios odos

pritariu thumbup.gif Aš tą ir darau, kad vedu odą į normalumą biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2009 03 18, 15:51)
apie vartotoju itikinejima, kad tonikas reikalingas pasalinti likucius po valymo pieneliu

net įdomu, kas taip teigia tongue.gif Aš visad maniau, kad tai odos atgaivinimui, tonizavimui wink.gif

nors šiaip pasiskaičiau pati reklaminius Drogo lankstinukus, kuriuos įkišo perkant natūralią dantų pastą hihihi.gif Skaičiau vakare ir linksminausi iš širdies biggrin.gif Nepamenu, kuri firma ten buvo ir tai nesvarbu, bet buvo prirašyta tokių teiginių "jūsų oda senėja ištisus metus" lotuliukas.gif Na ir atitinkamai siūlomas kažkoks super kompleksas, kuris tą odą faktiškai ataugina lotuliukas.gif

o jau kainos - losjonas kokie 50 litų, taip ir bankrutuoti galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 16:51)

nors as misriaode man irgi labiau patiko tas paprastasis smile.gif

beje, ant spuogeliu man rejuvenating irgi kazkaip nesuveike, kaip matau kitom merginom,labiau tiko tamanu aliejus ,bet siaip kauke gera smile.gif
Atsakyti
na va, jau koki menesi naudoju Intensive Treatement 01, bet spuogai tebekyla, o oda per kokia valanda susiriebaluoja unsure.gif siaip ten raso, kad buteliukas skirtas 28 dienom, bet man jo dar beveik puse liko, nors purskiu kasdien ryte ir vakare. gal as kazkaip ne taip naudoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 16:59)
net įdomu, kas taip teigia tongue.gif Aš visad maniau, kad tai odos atgaivinimui, tonizavimui wink.gif

dabar jau neatsiminsiu kas, bet kai dar naudojau chemine produkcija, tokius teiginius tikrai menu ax.gif aisku tonizavimas irgi nepamirstamas, bet kartu sakoma, kad skirtas nuvalyti pienelio likucius (lyg tas pienelis butu koks blogis) ir tada jau gaivinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 16:59)

o koki dabar naudoji? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2009 03 18, 17:04)
dabar jau neatsiminsiu kas, bet kai dar naudojau chemine produkcija, tokius teiginius tikrai menu ax.gif aisku tonizavimas irgi nepamirstamas, bet kartu sakoma, kad skirtas nuvalyti pienelio likucius (lyg tas pienelis butu koks blogis) ir tada jau gaivinti doh.gif

as irgi ne karta tokius teiginius esu skaicius, girdejus, tik tiksliai neivardinsiu, nes nebepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 03 18, 16:00)
beje, ant spuogeliu man rejuvenating irgi kazkaip nesuveike, kaip matau kitom merginom,labiau  tiko tamanu aliejus ,bet siaip kauke gera  smile.gif

pritariu, kaip kauke tikrai nebloga, padrekina, atgaivina, vis pamastau apie tamanus g.gif gal kada vertetu pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 16:09)
o koki dabar naudoji? ax.gif

hidrolatą ji naudoja, nes tonikus daužo hihihi.gif
specialus ir man traukė unsure.gif pabandžiau paprastą, odai labiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 17:12)
hidrolatą ji naudoja, nes tonikus daužo  hihihi.gif
specialus ir man traukė  unsure.gif pabandžiau paprastą, odai labiau patinka  rolleyes.gif

aisku biggrin.gif
as irgi galvoju, kad reiktu ta paprasta pabandyt, nes nuo to specialaus, kaip pavadinai, kazkaip lyg tai traukia oda, o su hidrolatu ne.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 03 18, 16:04)

tai ar nežinojai, kad oda nešvari ir kvaila? tongue.gif Ją reikia prausti, pylinguoti, gremžti, džiovinti, atauginti, rūgštinti, šarminti, gaivinti, maitinti, drėkinti, antibakterizuoti, spalvinti ir blizginti? blink.gif O paskui vėl visas ratas nuo pradžių lotuliukas.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 18, 16:12)
hidrolatą ji naudoja, nes tonikus daužo  hihihi.gif

teisingai biggrin.gif Neroli ir santalmedžio hidrolatą dabar purškiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 17:28)
teisingai biggrin.gif Neroli ir santalmedžio hidrolatą dabar purškiu  rolleyes.gif

as vis pabijau neroli pirkt, kad nesausintu unsure.gif nors kvepia tai skaniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 18 kovo 2009 - 16:32