Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 18, 15:05)
na ir gerai, sutaupysiu pinigu kitai priemonei  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 15:11)
as pati kazkaip pastebejau, kad tonikus pamazu iskeiciu i hidrolatus ax.gif manau, kad tikrai galima butu atsirinkt, kuris nesausintu odos. as kai vakarais stengiuosi kremu nenaudot, tik nusiprausus veida CC ji apipurkst toniku ar hidrolatu, tai be sios priemones atrodo sunkiai isgyvenciau biggrin.gif

taip, man tonikai netinka unsure.gif man visai nieko budavo terminis vandenukas, pakeisdavo tonika, apramindavo oda rolleyes.gif Dabar vasarai vel noriu toki isigyti, tai kartu ir atgaivins oda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 15:18)
taip, man tonikai netinka  unsure.gif  man visai nieko budavo terminis vandenukas, pakeisdavo tonika, apramindavo oda  rolleyes.gif  Dabar vasarai vel noriu toki isigyti, tai kartu ir atgaivins oda  rolleyes.gif

o hidrolatu nebandei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 15:30)
o hidrolatu nebandei? ax.gif

nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 15:33)
nea  ax.gif

rekomenduociau pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 14:35)

as nepatarciau toniko  blush2.gif  Tonikai, nors raso, kad tinka ir sausai ir tokiai ir anokiai odai, vistiek kazkiek sausina.. ypac pas ka jautri ir sausa odele. Vietoj kremo tikrai nesiulyciau naudot.  schmoll.gif

nemanau, kad tonikas sausina pats savaime, tiesiog tonikas yra tonikas, o kremas yra kremas, ju funkcjos yra skirtingos, ir viena kitos nepakeicia, jeigu vakare oda papurskus toniku tempia, galbut ji dar nespejo adaptuotis prie naujo rezimo, kad vakarui nieko daugiau negaus kaip buvo ipratus 4u.gif
bet tiesa ir tai kad hauschkos tonikuose yra alkoholio, kas gal netinka labai sausai ir jautriai odai, tad pabandyti hidrolatus irgi vertetu, kiekvienam pagal poreikius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 15:36)
rekomenduociau pabandyt ax.gif

mano oda plona, jautri... nuo naturalios kosmetikos, ji sureguoja, jai nepatinka unsure.gif dabar padariau pertrauka paieskose. Tegu veidukas pailsi, o as uzsiemu kuno ir plauku natur kosmetika biggrin.gif
QUOTE(pepkė @ 2009 03 18, 15:44)
nemanau, kad tonikas sausina pats savaime, tiesiog tonikas yra tonikas, o kremas yra kremas, ju funkcjos yra skirtingos, ir viena kitos nepakeicia, jeigu vakare oda papurskus toniku tempia, galbut ji dar nespejo adaptuotis prie naujo rezimo, kad vakarui nieko daugiau negaus kaip buvo ipratus 4u.gif
bet tiesa ir tai kad hauschkos tonikuose yra alkoholio, kas gal netinka labai sausai ir jautriai odai, tad pabandyti hidrolatus irgi vertetu, kiekvienam pagal poreikius ax.gif

taip, del to, kad tonikas neatstos kremo, sutinku. Is viso skaiciau straipsni, kuris man beje patiko biggrin.gif , kad tonikas nera butina preke, o tik triukas pirkejams. Nes pagal paskirti, jei isigijote gera prausikli, kuris gerai nuplauna nesvarumus, nesausina, tonikas nereikalingas ax.gif Nes gi ir reklamuoja, kad tonikas pasalina purvo likucius, o jei geras prausiklis, nera ir tu likuciu biggrin.gif
Taip, hauschkos tonikas man netiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 13:35)
gal galit apsviest, kokias priemones rinktis skirtingam sausumui?  blush2.gif  Ne Hauschkos, o apskritai...  blush2.gif  Mano kakta dabar pleiskanoja  doh.gif  Bet po nakties T zona pasirebalavus  blink.gif 

Į mane kreiptis "tu" biggrin.gif Matai, yra gi visokių odos tipų, taip pat ir sausumo: apskritai sausa oda visada arba kažkuriuo metu praradus drėgmę. Visiškai sausai reikėtų riebesnės konsistencijos kremo, o jeigu odai trūksta tik drėgmės - kažko drėkinančio.
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 15:53)
mano oda plona, jautri... nuo naturalios kosmetikos, ji sureguoja, jai nepatinka  unsure.gif  dabar padariau pertrauka paieskose. Tegu veidukas pailsi, o as uzsiemu kuno ir plauku natur kosmetika  biggrin.gif 

gal tiesiog dar neatradai sau tinkanciu priemoniu. ka nors be hauschkos dar esi bandziusi veido odai?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 13:20)
linutiaaa, o kodėl tu ją jaukiniesi? Kas netinka?  g.gif

as matyt per daug noriu biggrin.gif na, vis pabandau koki spuogeli patept, bet man lyg nesimato pagerejimo ax.gif tai ir vel i spinta pastatau, jauciu reiktu rimciau uzsiimt ir po vieno karto kazko labai nesitiketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 16:03)
Matai, yra gi visokių odos tipų, taip pat ir sausumo: apskritai sausa oda visada arba kažkuriuo metu praradus drėgmę. Visiškai sausai reikėtų riebesnės konsistencijos kremo, o jeigu odai trūksta tik drėgmės - kažko drėkinančio.

cia toks nukrypimas, bet KN isgirdau tokia fraze, kad nera odos tipu, yra tik vienokie ar kitokie nukrypimai nuo normalios odos (kazka, beje, jei neklystu, panasaus ir Alkaitis teigia) ir kad naudojant tinkamas priemones, oda daugiau ar maziau atsistato i ta normalia bukle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 15:10)
cia toks nukrypimas, bet KN isgirdau tokia fraze, kad nera odos tipu, yra tik vienokie ar kitokie nukrypimai nuo normalios odos (kazka, beje, jei neklystu, panasaus ir Alkaitis teigia) ir kad naudojant tinkamas priemones, oda daugiau ar maziau atsistato i ta normalia bukle smile.gif

aham, as irgi esu taip girdejus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 18, 15:10)

drinks_cheers.gif aš ir taip manau biggrin.gif mano planas chuliganas tą odą išgydyt, o po to te pasisiunta lotuliukas.gif norės ar nenorės, bet taps normali lotuliukas.gif juokas juokais, bes svarbu kryptingai norėti biggrin.gif
Atsakyti