Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(violence @ 2009 03 17, 20:25)
ji nuvaloma su drėgnu kokiu vatos tamponėliu, kaip vakar išsiaiškinau biggrin.gif taip pat tepama ant probleminių vietų ir nenuplaunama wink.gif
aš kasdien pasitepu savo "grožius" ryte ir nenuplaunu bei esu du kart pasitepus visą veidą, o kaukę turiu 9 dienos 5ml mėginuką  ax.gif šiems kartams na nėėėė pusės nėėėė trečdalio turbūt nenuspaudžiau smile.gif
ji labai gerai tepasi ir skirstosi wink.gif ir plonai jos reik smile.gif
Papildyta:
kaip čia taip įdomiai susicitavo  unsure.gif nemoku pataisyt  doh.gif

o tai kiek meginukas kainuoja? kokia talpa? ax.gif pirma meginuka pirkciau...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 17, 21:43)
o tai kiek meginukas kainuoja? kokia talpa?  ax.gif pirma meginuka pirkciau...

manau kad apie 15 lt kaukes meginukas (rejuvenating) bus g.gif o kiekis tai 5 ml
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 17, 20:46)
manau kad apie 15 lt kaukes meginukas (rejuvenating) bus  g.gif  o kiekis tai 5 ml

kazkuri rase, kad jos poveikis drekinamasis, raminamasis... o butu idomu isgirsti jau naudojusiu atsiliepimus apie butent sia kauke, kuo ji padeda? kokia odele buna? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 17, 21:35)
kazkuri rase, kad jos poveikis drekinamasis, raminamasis... o butu idomu isgirsti jau naudojusiu atsiliepimus apie butent sia kauke, kuo ji padeda? kokia odele buna?  rolleyes.gif

man pašviesina visą odą, kur yra bėrimai jie dingsta unsure.gif vadinas nuramina rolleyes.gif nuvalius kaukę su vatos tamponėliu oda nereikalauja nieko, maloniai tokia na kaip aksominė biggrin.gif vadinas ir sudrėkina mirksiukas.gif randeliai ar tai raudonos dėmelės nušviesėja ax.gif bet išlindus į lauką, pajutus klimatą "malonų" ir gatvės "švarumą" biggrin.gif oda grįžta į savo reagavimo būseną sad.gif bet manau palaipsniui... ax.gif
o šiaip po nakties oda mano buvo graži labai, na per naktį po kaukės nesubjuro biggrin.gif tik iš lauko grįžus pastebėjau pokitį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 17 kovo 2009 - 21:40
QUOTE(bryyla @ 2009 03 17, 22:35)
kazkuri rase, kad jos poveikis drekinamasis, raminamasis... o butu idomu isgirsti jau naudojusiu atsiliepimus apie butent sia kauke, kuo ji padeda? kokia odele buna?  rolleyes.gif

po jos mano oda budavo matine ir nuraminta, atsigavusi smile.gif tikrai labai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 20:25)
Dabar dėl CC kiekio dvejoju  rolleyes.gif per kiek laiko jums tas 50ml susinaudoja, naudojant kasdien?  rolleyes.gif
Berods katutis minėjo kad ims 2, tai kuriam laikui bus ramu?  rolleyes.gif

aš CC fanė biggrin.gif Nebuvo taip, kad daryčiau tyrimą, per kiek laiko sunaudoju vienetą, bet manau, kad 1,5-2 mėnesiai smile.gif

tiek prišnekėjot apie Rejuvenating, kad ir man jos užsireikė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas gali patarti toniko klausimu, nes gyvenime jo neturejau ir dabar sumasciau gal man jo visai reiketu biggrin.gif Tai jeigu pas mane oda i sausuma su smulkiom raukslelem, plona, tai jo reik ar ne? Gal vasara ji galima naudoti vietoj kremo, pvz. uzsipurski, lengva makijaza pasidarai ir einai sau ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 10:02)
tiek prišnekėjot apie Rejuvenating, kad ir man jos užsireikė  doh.gif  lotuliukas.gif

o as ja dabar nusipirkus, bet kol kas dar matyt reikia prisijaukinti rolleyes.gif
Atsakyti
linutiaaa, o kodėl tu ją jaukiniesi? Kas netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 17, 00:20)
Sausai tiktų abu, žiūrint koks tas sausumas ax.gif

gal galit apsviest, kokias priemones rinktis skirtingam sausumui? blush2.gif Ne Hauschkos, o apskritai... blush2.gif Mano kakta dabar pleiskanoja doh.gif Bet po nakties T zona pasirebalavus blink.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 18, 11:24)
O gal kas gali patarti toniko klausimu, nes gyvenime jo neturejau ir dabar sumasciau gal man jo visai reiketu biggrin.gif Tai jeigu pas mane oda i sausuma su smulkiom raukslelem, plona, tai jo reik ar ne? Gal vasara ji galima naudoti vietoj kremo, pvz. uzsipurski, lengva makijaza pasidarai ir einai sau ar ne? smile.gif

as nepatarciau toniko blush2.gif Tonikai, nors raso, kad tinka ir sausai ir tokiai ir anokiai odai, vistiek kazkiek sausina.. ypac pas ka jautri ir sausa odele. Vietoj kremo tikrai nesiulyciau naudot. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 13:35)
as nepatarciau toniko  blush2.gif  Tonikai, nors raso, kad tinka ir sausai ir tokiai ir anokiai odai, vistiek kazkiek sausina.. ypac pas ka jautri ir sausa odele. Vietoj kremo tikrai nesiulyciau naudot.  schmoll.gif

na ir gerai, sutaupysiu pinigu kitai priemonei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 14:35)

as nepatarciau toniko  blush2.gif  Tonikai, nors raso, kad tinka ir sausai ir tokiai ir anokiai odai, vistiek kazkiek sausina.. ypac pas ka jautri ir sausa odele. Vietoj kremo tikrai nesiulyciau naudot.  schmoll.gif

as pati kazkaip pastebejau, kad tonikus pamazu iskeiciu i hidrolatus ax.gif manau, kad tikrai galima butu atsirinkt, kuris nesausintu odos. as kai vakarais stengiuosi kremu nenaudot, tik nusiprausus veida CC ji apipurkst toniku ar hidrolatu, tai be sios priemones atrodo sunkiai isgyvenciau biggrin.gif
Atsakyti