Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Atėnė @ 2009 03 17, 00:11)
Su CM veidas yra prausiamas. Sudrėkini veiduką, tada į delną išspaudi CM, sumaišai drėgnose rankose ir prausiesi. Mano sesutė vis keikdavo CM, nes jis blogai valydavo ir greit jai pasibaigdavo, kol neišsiaiškinom , kad ji jį naudoja ne prausimui, o tepa ant vatos tamponėlio ir veidą valo lotuliukas.gif . Sunku atsikratyti ankstesnių kosmetikos naudojimo įpročių.
Papildyta:

tai CM visai gerai nuprausia veida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 17, 11:08)
O ar kas galetu man, tundrai, paaiskint trumpai ir aiskiai kam reikalingos tos kaukes Hauschkos ir kokia kam butent skirta  4u.gif

Rejuvenating - drėkina, ramina, mažina bėrimus, paraudimus.
Firming - stangrinančioji
Soothing - jautriai, sausai odai, drėkinanati.
Atrodo dar kažkokia yra, bet nepamenu ax.gif Mano nuomone, rejuvenating universaliausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 17, 12:17)
Atrodo dar kažkokia yra, bet nepamenu ax.gif Mano nuomone, rejuvenating universaliausia thumbup.gif

o kokia talpa tu kaukiu? g.gif nes kainos tao ohoho mastau.gif doh.gif
Atsakyti
ar ne 75 ml? smile.gif Bet jų labai ilgam užtenka, bent man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 17, 13:39)
ar ne 75 ml? smile.gif Bet jų labai ilgam užtenka, bent man smile.gif

rejuvenating kaukes tik 30 ml jei teisingai prisimenu g.gif bet labai taupiai naudojasi, man pusmeciui uzteko naudojant pora kartu per savaite
Atsakyti
aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 17, 12:17)

nu va, trumpai ir aiskiai, dekinga as tau be galo 4u.gif
Dar ten kazka snekat apie steam bath ar pan. Cia btinas dalykas pries ta kauke ar nelabai butinas? Ar pvz. galima pasigarint su namines priemonem, zolelem ir pan>?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 17, 12:53)
rejuvenating kaukes tik 30 ml jei teisingai prisimenu  g.gif  bet labai taupiai naudojasi, man pusmeciui uzteko naudojant pora kartu per savaite

taip, 30ml.

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 17, 13:19)
nu va, trumpai ir aiskiai, dekinga as tau be galo  4u.gif
Dar ten kazka snekat apie steam bath ar pan. Cia btinas dalykas pries ta kauke ar nelabai butinas? Ar pvz. galima pasigarint su namines priemonem, zolelem ir pan>?

as tai manau, kad galima ir su naminem priemonem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 17, 13:03)

Kiekis rejuvenating nedidelis, bet aš nuo gegužės praeitų metų dar vieną ir tą patį įpakavimą naudoju 1k/sav. thumbup.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 17, 13:19)
nu va, trumpai ir aiskiai, dekinga as tau be galo  4u.gif

Prašau 4u.gif Aš naudoju ir Facial Steam Bath (garinimo skystį), galima turbūt ir su žolelėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 17 kovo 2009 - 17:05
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 00:59)
Pakalbėkim apie kaukes  4u.gif

Mano mylimiausia - Rejuvenating. Nepaprastai gerai gydo spuogelius ir paraudimus. Paskutiniu metu prieš naktį patepu problemiška vietas, tai susigeria per kelias minutes, taip ir einu miegoti. Tikrai galima ir nieko čia tokio mirksiukas.gif Juk ją dar rekomenduoja prie makiažą pasitepti ant probleminių vietų.

Dar turiu molio kaukę, bet buvo pabodusi po pusmečio, tai kurį laiką dabar naudoju Ciel d'Azur baltojo molio kaukę vietoje Hauschkos.

Ir garinti jau tingisi, nors esu porą buteliukų sugarinus blush2.gif Šiaip geros tos kaukės.

QUOTE(violence @ 2009 03 17, 01:19)
o tada clay maišot su vandeniu?
man garinti dėl kapiliarų tai tikrai nepatartina, o be garinimo po CC clay kaukė gerai? ar jau bevertė tampa?  rolleyes.gif

Aš tai su hidrolatais neretai maišydavau, dar kokį lašiuką arbatmedžio EA įlašindavau. Galima ir po CC dėtis ją, aš taip ir darau paskutiniu metu. Tikrai netampa bevertė, o ypač dar kai garinimas jautriai odai nepatartinas, tai nereikėtų net abejoti veiksmingumu mirksiukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 17, 13:53)
rejuvenating kaukes tik 30 ml jei teisingai prisimenu  g.gif  bet labai taupiai naudojasi, man pusmeciui uzteko naudojant pora kartu per savaite

Aha, tikrai taupiai, nes reikia tepti labai ploną sluoksnį (taip ir rašo instrukcijoje). Nors aš per 10 mėnesių jau trečią tūbelę suku biggrin.gif Nepakartojama ji man.

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 17, 14:19)
Ar pvz. galima pasigarint su namines priemonem, zolelem ir pan>?

Tikrai galima ir su žolelėm, pati Elytė yra sakiusi.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 17, 17:04)

o tai kaip ta kauke naudojama, kad taip ilgai uztenka? lb mazai tepate? nuplaunama? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 17, 18:46)
Dar turiu molio kaukę, bet buvo pabodusi po pusmečio, tai kurį laiką dabar naudoju Ciel d'Azur baltojo molio kaukę vietoje Hauschkos.

na jau įtikinot dėl Rejuvenating ir clay mask lotuliukas.gif man ir pačiai jos labai 4u.gif dvejojau dėl steam bath, jau nebe biggrin.gif
bet tai koks gerumas baltojo molio kaukėj? juk ją net 1val reik laikyt rolleyes.gif o hauschka tikrai trumpiau ax.gif

Dabar dėl CC kiekio dvejoju rolleyes.gif per kiek laiko jums tas 50ml susinaudoja, naudojant kasdien? rolleyes.gif
Berods katutis minėjo kad ims 2, tai kuriam laikui bus ramu? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 03 17, 18:55)
QUOTE(Dovish @ 2009 03 17, 17:04)

o tai kaip ta kauke naudojama, kad taip ilgai uztenka? lb mazai tepate? nuplaunama? rolleyes.gif

ji nuvaloma su drėgnu kokiu vatos tamponėliu, kaip vakar išsiaiškinau biggrin.gif taip pat tepama ant probleminių vietų ir nenuplaunama wink.gif
aš kasdien pasitepu savo "grožius" ryte ir nenuplaunu bei esu du kart pasitepus visą veidą, o kaukę turiu 9 dienos 5ml mėginuką ax.gif šiems kartams na nėėėė pusės nėėėė trečdalio turbūt nenuspaudžiau smile.gif
ji labai gerai tepasi ir skirstosi wink.gif ir plonai jos reik smile.gif
Papildyta:
kaip čia taip įdomiai susicitavo unsure.gif nemoku pataisyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 17 kovo 2009 - 20:25