Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(violence @ 2009 03 17, 00:36)
bet tai tuomet kaip rašo psl kad laikyt apie 20min vėl reik eit praustis ir toniku teptis?  rolleyes.gif
dieną man neišeitų, nebent vonioj ar prieš miegelį  unsure.gif  arba anksti ryte kol šarangės miega, nes kai vaikai sukyla  wub.gif man kantrybės kaukėm neliktų biggrin.gif
o vakare išlendu su kauke ir klausiu MB ar reikia man tokios biggrin.gif sako jei su ja ruošies visad vaikščios, tai patikėk manimi, tikrai nereikia biggrin.gif

biggrin.gif
raso, kad nuvalyti su siltu, dregnu tarkim vatuku, bet neradau parasyta, kad toniku tept, kur taip raso? kazka gal praziurejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 17 kovo 2009 - 00:45
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 17, 00:42)
biggrin.gif
raso, kad nuvalyti su siltu, dregnu tarkim vatuku, bet neradau parasyta, kad toniku tept, kur taip raso? kazka gal praziurejau...

lotuliukas.gif niekur nerašo, ne ne biggrin.gif pati sugalvojau mirksiukas.gif
tik rašo, kad kaukę dėt po toniko ar ampulės, tai aij.... dabar jau man aišku angel.gif bliondė biškį flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 00:47)
lotuliukas.gif niekur nerašo, ne ne biggrin.gif pati sugalvojau  mirksiukas.gif
tik rašo, kad kaukę dėt po toniko ar ampulės, tai aij.... dabar jau man aišku  angel.gif bliondė biškį flirt.gif

niu va, svarbu, kad aisku dabar 4u.gif
viskas, lekiu jau miegelio, saldziu sapnu 4u.gif
Atsakyti
bet tada logiškai, jei reikia ampules naudot tik vakare ir po jų rejuvenating kaukė labai efektyvi, tai vadinas prieš miegą čia viskas gerai tongue.gif tik vatuku reik nepamiršt bigsmile.gif
ačiū už rebuso įveikimą 4u.gif
malonu buvo 4u.gif
mes džiaugiamės maestro Kernagio koncertu per ltv rodo, gera jį atminti wub.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 00:49)
bet tada logiškai, jei reikia ampules naudot tik vakare ir po jų rejuvenating kaukė labai efektyvi, tai vadinas prieš miegą čia viskas gerai tongue.gif tik vatuku reik nepamiršt  bigsmile.gif
ačiū už rebuso įveikimą  4u.gif
malonu buvo  4u.gif
mes džiaugiamės maestro Kernagio koncertu per ltv rodo, gera jį atminti  wub.gif  cray.gif

tikrai nera uz ka 4u.gif malonu, jei tik kuo pagelbejau 4u.gif
man tai beziurint graudu darosi, nesitiki verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 23:20)
Sausai tiktų abu, žiūrint koks tas sausumas ax.gif

sausumas toks, kad ne pleiskanoja, o tiesiog tempia, taip kaip kutentu del to sausumo ja, dehidratuota smile.gif Ji tokia plona pas mane su smulkiom raukslelem jau ir smulkiom porom. Tai vat ir nezinau koki man krema paimt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 17, 08:25)
sausumas toks, kad ne pleiskanoja, o tiesiog tempia, taip kaip kutentu del to sausumo ja, dehidratuota  smile.gif Ji tokia plona pas mane su smulkiom raukslelem jau ir smulkiom porom. Tai vat ir nezinau koki man krema paimt  4u.gif

Galbūt tada tik moisturizing day cream. Moisturizing lengvos konsistencijos (panašiai kaip pienelis), o rožių labiau kreminis. Gal ateinant šiltiems orams moisturizing geriau būtų g.gif
Papildyta:
Dėl kaukių:Jeigu ant veido kapiliarai ne ryškūs ir nėra arti, geriausia pagarinti su facial steam bath, tada iš karto užsidėti clay mask (1arb šaukštas miltelių sumaišyta su 1 arbt šaukštu šilto vandens), palaikyti 5-15min (prilausomai nuo odos tipo). Tada nuprausti šiltu vandeniu ir dar ant drėgno veido užtepti rejuvenating kaukę. Aš laikau 30min ir tada nuvalau su vatos tamponėliu, sudrėkintu šiltam vandenyje. Po viso šito nededu ant veido nieko. Beabejo reikia sistemingai procedūrintis, nes po vieno karto ar atmestinai abejoju ar bus koks ryškus rezultatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 17 kovo 2009 - 09:11
QUOTE(Dovish @ 2009 03 17, 09:11)
Dėl kaukių:Jeigu ant veido kapiliarai ne ryškūs ir nėra arti, geriausia pagarinti su facial steam bath, tada iš karto užsidėti clay mask (1arb šaukštas miltelių sumaišyta su 1 arbt šaukštu šilto vandens), palaikyti 5-15min (prilausomai nuo odos tipo). Tada nuprausti šiltu vandeniu ir dar ant drėgno veido užtepti rejuvenating kaukę. Aš laikau 30min ir tada nuvalau su vatos tamponėliu, sudrėkintu šiltam vandenyje. Po viso šito nededu ant veido nieko. Beabejo reikia sistemingai procedūrintis, nes po vieno karto ar atmestinai abejoju ar bus koks ryškus rezultatas smile.gif

dėl garinimo konkrečiai man tai visos kosmetologės vienasreikšmiškai nepatarė, Elytė taip pat smile.gif tai matomai kapiliarai yra arti, nes amno akim jie nėra labai jau ryškūs biggrin.gif
na dėl rezultato ax.gif nežinau, gal aš tokia purvina visad buvau, bet nusiplovė daug po procedūrinimosi, pašviesėjau ir palygėjau akivaizdžiai ax.gif aišku dabar pokyčiai vyksta lėčiau, bet liko kisti randams ir dėmėms bei užgyti kažkokiems bėrimams ax.gif
o kaukes dedu 2 kart savaitėj ax.gif tik neturiu tiek jau to molio, tik kartukui liko, tai kol atvažiuos ricina teks tenkintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 17, 01:15)
Facial steam bath naudojamas veido garinimui, paruosimui Cleansing clay kaukei. jo pilama iki dviesiu sauksteliu i puoda, uzsidengiama ranksluostuku ir garinama, po sios proceduros reikia uzsideti clay kauke. Vat apie maisyma su clay mask pirma karta isgirdau, nesu taip bandziusi.

dar del FAcial Steam Bath (FSB).. man Elyte sake, kad ji galima naudot arba veido garinimui, arba tiesiog kompresams pries molio kauke (na viska paruost kaip garinimui - i silta vandeni pora saukstu FSB ir po to suvilgyt jame ranksluostuka ir det ant veido, ir palaikyt keliata minuciu)..
o kas del molio kaukes, tai as irgi imaisydavau FSB i kauke.. kartais su toniku maisydavau smile.gif kartais su naturaliu jogurtu (sita labiausiai man patikdavo)..
o Rejuvenating kauke tai thumbup.gif ja dedavau ant dregno veido (toniku apipurksto), palaikydavau koki pusvalandi ir nuvalydavau dregnu vatos diskeliu.. po to nieko nebetepdavau ir nebepurksdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 01:49)
bet tada logiškai, jei reikia ampules naudot tik vakare ir po jų rejuvenating kaukė labai efektyvi, tai vadinas prieš miegą čia viskas gerai tongue.gif tik vatuku reik nepamiršt  bigsmile.gif
ačiū už rebuso įveikimą  4u.gif
malonu buvo  4u.gif
mes džiaugiamės maestro Kernagio koncertu per ltv rodo, gera jį atminti  wub.gif  cray.gif

Violence, o kurias ampules jums Elytė skyrė: Rhythmic Night Conditioner ar Sensitive night conditioner?
Kiek skaičiau, atrodo mūsų oda panaši ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 17, 10:40)
Violence, o kurias ampules jums Elytė skyrė: Rhythmic Night Conditioner ar Sensitive night conditioner?
Kiek skaičiau, atrodo mūsų oda panaši  ax.gif  4u.gif

sensitive mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 17, 09:11)
Galbūt tada tik moisturizing day cream. Moisturizing lengvos konsistencijos (panašiai kaip pienelis), o rožių labiau kreminis. Gal ateinant šiltiems orams moisturizing geriau būtų g.gif

na vat ir as prie jo linkstu, aciu 4u.gif

O ar kas galetu man, tundrai, paaiskint trumpai ir aiskiai kam reikalingos tos kaukes Hauschkos ir kokia kam butent skirta 4u.gif Nes skaitau, skaitau ir nesuvokiu ar man ju reik ar ne doh.gif blush2.gif Ka jos daro?
Atsakyti