Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Mytee @ 2009 03 16, 22:10)
o kuo skiriasi ampulytes Rhythmic Night Conditioner ir Sensitive night conditioner  ax.gif  ?

Riebiai-normaliai ir jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 16, 21:16)
Riebiai-normaliai ir jautriai odai.

o jei oda misri ir jautri, kazin kurias geriau pasirinkti g.gif
Atsakyti
Patarkit is patirties, koki Hauschkos krema nusipirkti sausai odai: moisturising day cream, roziu ar dar koki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 16, 23:01)
Patarkit is patirties, koki Hauschkos krema nusipirkti sausai odai: moisturising day cream, roziu ar dar koki  4u.gif

Sausai tiktų abu, žiūrint koks tas sausumas ax.gif
Atsakyti
Pakalbėkim apie kaukes 4u.gif
kas kokias naudojat ir kodėl? rolleyes.gif
Galvojau "popigiai" prasisuksiu su atrastąja ricinos kauke, na bet po Clay Mask matau, kad man ricina taip nepadaro ax.gif
taip pat rejuvenating mask vietomis tepu kasdien, tik jos naudojimo nelabai supratau unsure.gif rašo, kad tepti po ampulės ar toniko ir palaikyti apie 20min. tai ją nuplovus vėl pasitepti toniku arba vėl ampule? rolleyes.gif
kas naudojot šią kaukę? kiek ilgai?
ir šiaip komentarų apie H kaukes labai noriu smile.gif

dar ir Facial steam bath paskirties nelabai supratau unsure.gif maišau su clay mask, o jį vieną irgi galima naudot? unsure.gif nuo juodų inkštirų lyg supratau unsure.gif gal galima plačiau? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 17 kovo 2009 - 00:01
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 16, 21:12)
Pienelis labai gerai nuvalo makiažą (su vata). Dėl paties prausimosi negaliu pakomentuoti blush2.gif

Su CM veidas yra prausiamas. Sudrėkini veiduką, tada į delną išspaudi CM, sumaišai drėgnose rankose ir prausiesi. Mano sesutė vis keikdavo CM, nes jis blogai valydavo ir greit jai pasibaigdavo, kol neišsiaiškinom , kad ji jį naudoja ne prausimui, o tepa ant vatos tamponėlio ir veidą valo lotuliukas.gif . Sunku atsikratyti ankstesnių kosmetikos naudojimo įpročių.
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 16, 23:59)
Pakalbėkim apie kaukes  4u.gif
kas kokias naudojat ir kodėl?  rolleyes.gif
dar ir Facial steam bath paskirties nelabai supratau  unsure.gif maišau su clay mask, o jį vieną irgi galima naudot?  unsure.gif nuo juodų inkštirų lyg supratau  unsure.gif gal galima plačiau?  rolleyes.gif

Facial Steam Bath skirtas veido garinimui. Į verdančio vandens dubenį reikia įpilti du šaukštus Facial Steam Bath ir užsidengus rankšluosčiu pabūti 5-15 min. Paskui nedelsiant užsidėti iš anksto paruoštą molio kaukę (Clay Mask). Šie produktai veikia kartu.

Iš kaukių šiuo metu turiu Firming Mask. Labai labai maloni kaukė. Mano oda ją tiesiog sugeria. Naudoju ją prevencijai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 17 kovo 2009 - 00:12
QUOTE(violence @ 2009 03 16, 23:59)
dar ir Facial steam bath paskirties nelabai supratau  unsure.gif maišau su clay mask, o jį vieną irgi galima naudot?  unsure.gif nuo juodų inkštirų lyg supratau  unsure.gif gal galima plačiau?  rolleyes.gif

Facial steam bath naudojamas veido garinimui, paruosimui Cleansing clay kaukei. jo pilama iki dviesiu sauksteliu i puoda, uzsidengiama ranksluostuku ir garinama, po sios proceduros reikia uzsideti clay kauke. Vat apie maisyma su clay mask pirma karta isgirdau, nesu taip bandziusi.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 17, 00:15)
Facial steam bath naudojamas veido garinimui, paruosimui Cleansing clay kaukei. jo pilama iki dviesiu sauksteliu i puoda, uzsidengiama ranksluostuku ir garinama, po sios proceduros reikia uzsideti clay kauke. Vat apie maisyma su clay mask pirma karta isgirdau, nesu taip bandziusi.

na tikrai Elytė man taip sakė, apie garinimą nė pusė žodžio rolleyes.gif ir dar kaip bebūtų keista man skaitant vis, kad po clay kaukės ji man sakė užsidėti ir nenuplauti rejuvenating kaukę. Bet nakčiai nenoriu dėt, tai aš kažkaip po clay nededu unsure.gif
žodžiu šitoj skilty šiek tiek pasimetus unsure.gif
o tada clay maišot su vandeniu?
man garinti dėl kapiliarų tai tikrai nepatartina, o be garinimo po CC clay kaukė gerai? ar jau bevertė tampa? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 00:19)
na tikrai Elytė man taip sakė, apie garinimą nė pusė žodžio  rolleyes.gif ir dar kaip bebūtų keista man skaitant vis, kad po clay kaukės ji man sakė užsidėti ir nenuplauti rejuvenating kaukę. Bet nakčiai nenoriu dėt, tai aš kažkaip po clay nededu  unsure.gif
žodžiu šitoj skilty šiek tiek pasimetus  unsure.gif
o tada clay maišot su vandeniu?

na, as pilnai tikiu, kad Elyte zino, ka sako ir, matyt, galimas ir toks jos panaudojimas, ypac, jei dar tavo odelei garinimas netinka. O po clay kaukes pagal viska turetu teptis rejuvenating (kaip tau ir patare). o clay, kiek pamenu, lyg su vandeniu maisydavau g.gif dabar jau nebelabai atgaminu...gal dar kitos mergaites atsilieps.
Beje, kiek pamenu, merginos sakydavo, kad nebutinai garina ir tik tada dedasi clay (molio) kauke rolleyes.gif as ir siaip taip darydavau ax.gif tiesiog tas garinimas padeda poroms atsiverti ir paskui lengviau issivalyti...tad gal ir efektyviau viskas vyksta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 17 kovo 2009 - 00:37
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 17, 00:29)
na, as pilnai tikiu, kad Elyte zino, ka sako ir, matyt, galimas ir toks jos panaudojimas, ypac, jei dar tavo odelei garinimas netinka. O po clay kaukes pagal viska turetu teptis rejuvenating (kaip tau ir patare). o clay, kiek pamenu, lyg su vandeniu maisydavau g.gif dabar jau nebelabai atgaminu...gal dar kitos mergaites atsilieps.

einu tada užsitepsiu lotuliukas.gif
bus man dvejoti Elyte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 00:30)
einu tada užsitepsiu  lotuliukas.gif
bus man dvejoti Elyte  lotuliukas.gif

va, tik laikantis jau tos hauschkos filosofijos, nzn., kaip del tepimo nakciai g.gif as tai tokias proceduras diena atlikinedavau, kada namuose viena ir nieko negasdinu biggrin.gif
Atsakyti
bet tai tuomet kaip rašo psl kad laikyt apie 20min vėl reik eit praustis ir toniku teptis? rolleyes.gif
nes nakčiai pasilikt jau kaip ir negerai? unsure.gif tai visumoj geriausia kaukintis ne prieš miegelį o kažkokiu kitu paros metu? unsure.gif
dfabar jau eisiu gult su ta rejuvenating blush2.gif ar nusikaltimas baisus? rolleyes.gif
nereiktu ir kaukiu jokiu jei tokiu paros metu grožio miegu mėgaučiaus

dieną man neišeitų, nebent vonioj ar prieš miegelį unsure.gif arba anksti ryte kol šarangės miega, nes kai vaikai sukyla wub.gif man kantrybės kaukėm neliktų biggrin.gif
o vakare išlendu su kauke ir klausiu MB ar reikia man tokios biggrin.gif sako jei su ja ruošies visad vaikščiot, tai patikėk manimi, tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 17 kovo 2009 - 00:39