Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

Astute, as jungsiuosi su 3-4 prekytem 4u.gif

Praeita karta, berods, prekytes atvaziavo per kokia gera savaite, bet sikart sventes ipuola, tai gal ir ilgiau uztruks.
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 13:50)
aisku  4u.gif  bet speju ir be hidrolato galima apsieiti, ar ne?  unsure.gif

ko nereikia, to ir nenaudok smile.gif Aišku, kad galima be jo apsieiti, jei nejauti poreikio wink.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 13:59)
o sakykit, ar jus visos taip pat prausiates su CC kaip kad klipe parodyta?

ir dar toks  poster_offtopic.gif  klausimelis: ar galima maisyti hidrolatus (is KN)?

niekad nebuvau mačiusi to klipo biggrin.gif

galima 4u.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 16, 15:02)
NORIU PRIMINTI UZSAKYMO TAISYKLES  smile.gif

ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif sakykit tame exel formato sąraše translucent-bronze-concentrate įvardintas kaip Facial Bronzer? unsure.gif Bronzulato sąraše ieškau, bet nerandu biggrin.gif

ir gal kas iš kauniečių turinčių šitą daikčiuką galėtų įvarvinti porą lašiukų kartui ar dviem pasibandyt?? blush2.gif skolinga tikrai neliksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 16:14)
per kiek laiko atkeliauja siuntinukas?

Atėne, aciu uz toki issamu atsakyma  4u.gif

Per firma UPS mazdaug per savate, bet turekite omenyje kad Jens po atostogu taigi uzsakymu gali buti daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 16, 18:17)
4u.gif sakykit tame exel formato sąraše translucent-bronze-concentrate įvardintas kaip Facial Bronzer?  unsure.gif  Bronzulato sąraše ieškau, bet nerandu biggrin.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 22:51)
ne manes klauset, bet man nupleisknodavo po kurio laiko, ne is karto. Gal vidury dienos  g.gif

tai vidury dienos ir pradedavo matytis, kad oda pleiskanoja? man pastaruoju metu oda pleiskanoja, ko niekad nebuvo, tai bandau atsekt nuo ko galetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 10:24)
tikrai ne visos taip daro - ir aš nematau prasmės ryte veidą su CC šveisti po nakties wink.gif Vakare CC, o ryte pilnai užtenka vandens. Kartais iš pradžių nusiprausiu su apyšilčiu, po jo - su šaltu smile.gif
CC nors ir yra grūdelių, bet nei pagal savo paskirtį, nei pagal savybes jis nėra odos šveitiklis - tai yra švelnus veido prausiklis  schmoll.gif

Labai ačiū visoms už patarimus drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif

Pabandžiau vieną vakarą nesitepti jokiais aliejais ir tikrai oda ryte atrodė labiau pailsėjusi nei paprastai wub.gif dabar reikia nusipirkti hidrolatą ir sulaukti Hauschkos ampulių - pereinamam laikotarpiui ir tada jokių kremų ar aliejų nakčiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 16:59)
ko nereikia, to ir nenaudok smile.gif Aišku, kad galima be jo apsieiti, jei nejauti poreikio wink.gif

smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 16, 20:48)
tai vidury dienos ir pradedavo matytis, kad oda pleiskanoja? man pastaruoju metu oda pleiskanoja, ko niekad nebuvo, tai bandau atsekt nuo ko galetu g.gif

Taip... is pradziu negalejau suprasti ir as nuo ko g.gif Atsekiau kad nuo roziu kremo. Gal pabandyk kuri laika jo netept ir paziuret ar cia nuo jo mirksiukas.gif
Atsakyti
o kuo skiriasi ampulytes Rhythmic Night Conditioner ir Sensitive night conditioner ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 16, 14:16)
o pienelis gerai oda nuvalo? su juo kaip ir praustis galima ar tik su vatos tamponeliu valyti?  g.gif

mastau vis kuri pirkti... arteja vasara, tai galvoju light, nors mano oda labai jautri ir sausa, tai neapsisprendziu  doh.gif

Pienelis labai gerai nuvalo makiažą (su vata). Dėl paties prausimosi negaliu pakomentuoti blush2.gif

Aš manau, kad pabandykit mėginukų abiejų įsigyti ir nuspręsit, kuris jums geriau tinka smile.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 14:59)
o sakykit, ar jus visos taip pat prausiates su CC kaip kad klipe parodyta?  blink.gif  mano odai tokiu paglostymu neuztenka...o jei dar krempudra bunu panaudojusi, tai gi iskart uzsikimstu poros, veido oda kaip "tarka" pasidarytu.

Taip. O jei užsitepu krempudros, tai nelabai įsivaizduoju, kad ją nuprausti užtenka CC, visada naudoju pienelį, o po to - CC. Tikrai tada būna švaru smile.gif
Atsakyti
Astute0201, as tai si karta tuso noreciau uzsisakyt ir dar kazka gal sugalvosiu smile.gif Beje, atsiusk, man, prasau, ta lentele dar karteli, nes kazko neberandu (i inamik@gmail.com) Aciu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 16 kovo 2009 - 21:12
del roziu kremo, tai bent jau man, joks produktas is roziu netinka schmoll.gif kiek esu bandziusi anksciau kitu firmu visai netiko, tai Hauschkos net nebandysiu, mano oda misri, svarainiu kremas labai patinka thumbup.gif
Atsakyti