Astute, as jungsiuosi su 3-4 prekytem
Praeita karta, berods, prekytes atvaziavo per kokia gera savaite, bet sikart sventes ipuola, tai gal ir ilgiau uztruks.
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 13:50)
aisku bet speju ir be hidrolato galima apsieiti, ar ne?
ko nereikia, to ir nenaudok Aišku, kad galima be jo apsieiti, jei nejauti poreikio
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 13:59)
o sakykit, ar jus visos taip pat prausiates su CC kaip kad klipe parodyta?
ir dar toks klausimelis: ar galima maisyti hidrolatus (is KN)?
ir dar toks klausimelis: ar galima maisyti hidrolatus (is KN)?
niekad nebuvau mačiusi to klipo
galima
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 16, 15:02)
NORIU PRIMINTI UZSAKYMO TAISYKLES
ok
sakykit tame exel formato sąraše translucent-bronze-concentrate įvardintas kaip Facial Bronzer? Bronzulato sąraše ieškau, bet nerandu
ir gal kas iš kauniečių turinčių šitą daikčiuką galėtų įvarvinti porą lašiukų kartui ar dviem pasibandyt?? skolinga tikrai neliksiu
ir gal kas iš kauniečių turinčių šitą daikčiuką galėtų įvarvinti porą lašiukų kartui ar dviem pasibandyt?? skolinga tikrai neliksiu
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 16:14)
Per firma UPS mazdaug per savate, bet turekite omenyje kad Jens po atostogu taigi uzsakymu gali buti daug
QUOTE(violence @ 2009 03 16, 18:17)
sakykit tame exel formato sąraše translucent-bronze-concentrate įvardintas kaip Facial Bronzer? Bronzulato sąraše ieškau, bet nerandu
Taip
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 22:51)
ne manes klauset, bet man nupleisknodavo po kurio laiko, ne is karto. Gal vidury dienos
tai vidury dienos ir pradedavo matytis, kad oda pleiskanoja? man pastaruoju metu oda pleiskanoja, ko niekad nebuvo, tai bandau atsekt nuo ko galetu
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 10:24)
tikrai ne visos taip daro - ir aš nematau prasmės ryte veidą su CC šveisti po nakties Vakare CC, o ryte pilnai užtenka vandens. Kartais iš pradžių nusiprausiu su apyšilčiu, po jo - su šaltu
CC nors ir yra grūdelių, bet nei pagal savo paskirtį, nei pagal savybes jis nėra odos šveitiklis - tai yra švelnus veido prausiklis
CC nors ir yra grūdelių, bet nei pagal savo paskirtį, nei pagal savybes jis nėra odos šveitiklis - tai yra švelnus veido prausiklis
Labai ačiū visoms už patarimus
Pabandžiau vieną vakarą nesitepti jokiais aliejais ir tikrai oda ryte atrodė labiau pailsėjusi nei paprastai dabar reikia nusipirkti hidrolatą ir sulaukti Hauschkos ampulių - pereinamam laikotarpiui ir tada jokių kremų ar aliejų nakčiai
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 16:59)
ko nereikia, to ir nenaudok Aišku, kad galima be jo apsieiti, jei nejauti poreikio
QUOTE(agnuta @ 2009 03 16, 20:48)
tai vidury dienos ir pradedavo matytis, kad oda pleiskanoja? man pastaruoju metu oda pleiskanoja, ko niekad nebuvo, tai bandau atsekt nuo ko galetu
Taip... is pradziu negalejau suprasti ir as nuo ko Atsekiau kad nuo roziu kremo. Gal pabandyk kuri laika jo netept ir paziuret ar cia nuo jo
o kuo skiriasi ampulytes Rhythmic Night Conditioner ir Sensitive night conditioner ?
QUOTE(bryyla @ 2009 03 16, 14:16)
o pienelis gerai oda nuvalo? su juo kaip ir praustis galima ar tik su vatos tamponeliu valyti?
mastau vis kuri pirkti... arteja vasara, tai galvoju light, nors mano oda labai jautri ir sausa, tai neapsisprendziu
mastau vis kuri pirkti... arteja vasara, tai galvoju light, nors mano oda labai jautri ir sausa, tai neapsisprendziu
Pienelis labai gerai nuvalo makiažą (su vata). Dėl paties prausimosi negaliu pakomentuoti
Aš manau, kad pabandykit mėginukų abiejų įsigyti ir nuspręsit, kuris jums geriau tinka
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 14:59)
o sakykit, ar jus visos taip pat prausiates su CC kaip kad klipe parodyta? mano odai tokiu paglostymu neuztenka...o jei dar krempudra bunu panaudojusi, tai gi iskart uzsikimstu poros, veido oda kaip "tarka" pasidarytu.
Taip. O jei užsitepu krempudros, tai nelabai įsivaizduoju, kad ją nuprausti užtenka CC, visada naudoju pienelį, o po to - CC. Tikrai tada būna švaru
Astute0201, as tai si karta tuso noreciau uzsisakyt ir dar kazka gal sugalvosiu Beje, atsiusk, man, prasau, ta lentele dar karteli, nes kazko neberandu (i inamik@gmail.com) Aciu
del roziu kremo, tai bent jau man, joks produktas is roziu netinka kiek esu bandziusi anksciau kitu firmu visai netiko, tai Hauschkos net nebandysiu, mano oda misri, svarainiu kremas labai patinka