Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(bryyla @ 2009 03 16, 13:16)
o pienelis gerai oda nuvalo? su juo kaip ir praustis galima ar tik su vatos tamponeliu valyti?  g.gif
kokia tavo oda? patinka roziu kremas?  ax.gif gal esi bandziusi ir light?
mastau vis kuri pirkti... arteja vasara, tai galvoju light, nors mano oda labai jautri ir sausa, tai neapsisprendziu  doh.gif

nezinau ar galiu vertint kas gerai kas ne, bandymuose esu dar smile.gif kaip minejau tai laikausi kosmetologės rekomendacijų rolleyes.gif pieneliu vakarais valau, man gerai biggrin.gif
mano odą įvardino kaip ir tavo wink.gif sausa, jautri su išsiplėtusiais kapiliarais (bet jie neagresyvūs, tik gražaus rausvumo duoda)... davė rožių kremą, light argumentavo kodėl netinka, bet aišku aš nieko neatsimenu doh.gif nes informacijos krūvom susikišau doh.gif
tik atmenu, kad sakė, kremo geriau mažiau nei daugiau ir būtinai ant drėgnos odos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 16 kovo 2009 - 13:28
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 01:30)
truputi paprotinkit, o tai uzkliuvo "nereikia sveisti....", o tai kaip tada su tuo CC? jis turi kokiu tai granuliu?
dar toks durnas klausimelis. juk oda per nakti uzsideda (nezinau, kaip cia teisingiau parasyti) savo sluoksni. ryte ji imam ir nuplaunam su prausikliais, ar taip nekenkiama odai  g.gif ar tikrai neuztektu nuplauti tik vandenuku ir patepti kremuku?

na as irgi kartais taip darau, tik vanduo ir kremas rolleyes.gif Riebiaodems manau norisi du kartus plauti su prausikliu, nes riebaliukai ne pilnai su vandeniu pasisalina rolleyes.gif Man pvz. du kartus dienoj sausintu, tai apsieinu tik vandeniu.
CC jokiu budu netrinti schmoll.gif tai prausiklis, ne sveitiklis schmoll.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 10:24)
tikrai ne visos taip daro - ir aš nematau prasmės ryte veidą su CC šveisti po nakties wink.gif Vakare CC, o ryte pilnai užtenka vandens. Kartais iš pradžių nusiprausiu su apyšilčiu, po jo - su šaltu smile.gif
CC nors ir yra grūdelių, bet nei pagal savo paskirtį, nei pagal savybes jis nėra odos šveitiklis - tai yra švelnus veido prausiklis  schmoll.gif

kiekviena sprendžia pagal save - vienai maloniau nusiprausti ryte "rimtai", man - vien su vandeniu. Mano oda mišri, kartais į riebumą, bet vandens - pakanka švarai palaikyti smile.gif

drinks_cheers.gif o po vandens dar ka nors naudoji? As kai turejau tai vietoj toniko, purskiama termini vandenuka purksdavau, o dabar tik vandenukas ir kremas (tikslaiu dabar kremo dar neissirinkau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 16 kovo 2009 - 13:30
QUOTE(violence @ 2009 03 16, 13:25)
nezinau ar galiu vertint kas gerai kas ne, bandymuose esu dar smile.gif kaip minejau tai laikausi kosmetologės rekomendacijų  rolleyes.gif pieneliu vakarais valau, man gerai biggrin.gif
mano odą įvardino kaip ir tavo wink.gif sausa, jautri su išsiplėtusiais kapiliarais (bet jie neagresyvūs, tik gražaus rausvumo duoda)... davė rožių kremą, light argumentavo kodėl netinka, bet aišku aš nieko neatsimenu  doh.gif nes informacijos krūvom susikišau  doh.gif
tik atmenu, kad sakė, kremo geriau mažiau nei daugiau ir būtinai ant drėgnos odos  4u.gif

o roziu kremu taip pat ir vasara zadi tepi? nesuriebina jis per daug odos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 12:15)
Katuti, teisingai supratau, tu su juo ir makiaza nusivalai? turiu minty, tusa wink.gif

ar su CC? blink.gif Ne biggrin.gif Tušui naudoju Hauschkos pienelį, su akimis reikia švelniai wink.gif Plius, papultų tų grūdelių į akis betrinant, jaučiu nebūtų labai saldu sad.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 13:28)
o po vandens dar ka nors naudoji?

papurškiu hidorolato - dabar neroli maišytas su santalmedžiu, ir aliejukų mišinio ant drėgnos odos smile.gif Tai faktiškai vietoje kremo smile.gif
Atsakyti
o kaip istiesu yra rekomenduojama, kada ir kokiai odai geriau naudoti: ar cleansing cream, ar cleansing milk g.gif dar nesuvedu, kuo jie skiriasi, ir kodel vienas arba kitas g.gif

Atsakyti
na, Cleansing milk tai toks produktas, kurį daug kosmetikos įmonių siūlo būtent makiažui valyti - tam jį ir naudoju smile.gif Kadangi oda mišri, man jis niekaip netiktų kaip prausimosi priemonė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 14:33)
papurškiu hidorolato - dabar neroli maišytas su santalmedžiu, ir aliejukų mišinio ant drėgnos odos smile.gif Tai faktiškai vietoje kremo smile.gif

aisku 4u.gif bet speju ir be hidrolato galima apsieiti, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 14:40)
na, Cleansing milk tai toks produktas, kurį daug kosmetikos įmonių siūlo būtent makiažui valyti - tam jį ir naudoju smile.gif Kadangi oda mišri, man jis niekaip netiktų kaip prausimosi priemonė sad.gif

na, dabar jau aisku blush2.gif

o sakykit, ar jus visos taip pat prausiates su CC kaip kad klipe parodyta? blink.gif mano odai tokiu paglostymu neuztenka...o jei dar krempudra bunu panaudojusi, tai gi iskart uzsikimstu poros, veido oda kaip "tarka" pasidarytu.

ir dar toks poster_offtopic.gif klausimelis: ar galima maisyti hidrolatus (is KN)?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 16, 13:32)
o roziu kremu taip pat ir vasara zadi tepi? nesuriebina jis per daug odos?  rolleyes.gif

vasara dar toli irnesakyk.gif kaip minėjau tepu nedaug, į delną paimu kažkur 0,5cm, gal ir mažiau, tikrai nesuriebina 4u.gif
nelabai numanau kaip tas kremas man naudosis pilna pakuotė ir koks galiojimo laikas rolleyes.gif atsižvelgiant į tai žiūrėsiu ką su vasara ir karščiais daryti mirksiukas.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 13:59)
o sakykit, ar jus visos taip pat prausiates su CC kaip kad klipe parodyta?  blink.gif  mano odai tokiu paglostymu neuztenka...o jei dar krempudra bunu panaudojusi, tai gi iskart uzsikimstu poros, veido oda kaip "tarka" pasidarytu.

ir dar toks  poster_offtopic.gif  klausimelis: ar galima maisyti hidrolatus (is KN)?

aš taip prausiuosi 4u.gif jei būnu nusipudrinus, prieš tai visą kosmetiką nuvalau cleansing milk mirksiukas.gif bet vakare ir prausiuos cm doh.gif lotuliukas.gif bet šiaip ar taip reiktų makiažą šalinti ne su CC manau unsure.gif
odos pravalymam galima dėtis kaukytes pora kart savaitėj ar pylingiuką kokį panaudot ax.gif
ei, merginos, darausi tipo išmanančia lotuliukas.gif

kiek skaičiau KN puslapy tai parašyta prie hidrolatų ką su kuo galima maišyt wink.gif bei ko tikėtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 16 kovo 2009 - 14:18
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 15:01)
4u.gif Ačiū  4u.gif
o kaip po dvi?  unsure.gif skaičiau jų psl kad dvi, bet pagalvojau, aij  lotuliukas.gif
tai ampolę reikia irgi taip spaudžiamuoju tarsi įstumiant į odą būdu įmasažuot? ir jai susigėrus kitą dėt?  rolleyes.gif ar laukt kol natūraliai susigers?
aš po vienos išlindus iš vonios iš vyro sulaukiu komentaro, ateik ateik aš tau pavalysiu, nes šlapia  lotuliukas.gif
o nuvalyta oda, tai po clenasing milk? ar ir toner reikia?  rolleyes.gif

Ampulę reikia įtapšnoti į odą. Teisingiau jas dvi reikia paskirstyti ant veido, kaklo, dekolte ir ausų hihihi.gif. Gal todėl ir dvi. Aš taip nežaisiu, todėl manau man užteks ir vienos blush2.gif . O tepamos jos ant nuvalytos odos, toniko nereikia (nes tos ampulės ir atstoja toniką).

QUOTE(Mytee @ 2009 03 14, 16:45)
gal galima tuos priesaikus parasyti cia  ax.gif  4u.gif

7 faktai, kurie pakeis jūsų odą (čia Hauschkos priesakai):
1. Nenaudokite naktinio kremo. Jūsų oda bus dėkinga.
2. Riebiai odai - riebalai, sausai - lengvi kremai.
3. Liaukitės šveitusios - jūsų oda ne vonios grindys.
4. Svarbu kosmetikos sudėtis, o kokybiški ingridientai dar svarbiau.
5. Ne visų oda sukurta vienodai.
6. Oda yra protinga.
7. Pagrindas yra ritmas.

Na, čia trumpai, apie kiekvieną punktą būtų galima kalbėti plačiau.

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 18:01)
Sveikutes  smile.gif

Naujo uzsakymo salygos paliekamos senos tik perkancioms viena prekyte siuntimo mokestis bus 5 lt

Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete. Aciu

Ačiū, Astute 4u.gif. Man viskas tinka. Užsakysiu tokius 7 produktus ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 19:18)
O aš ampules naudoju 28 dienas, bet po vieną..skaičiau, kad reikia po 2 tas 22 dienas, ir 6 dienas po vieną, bet niekaip nesuprantu kodėl blush2.gif Gal kas žinote? g.gif Nes man pilnai tos vienos ampulės užtenka ir veidui, ir net kaklui ax.gif

Gal todėl dvi, kad Hauschka siūlo tepti veidą, kaklą, dekolte ir ausis?

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 13:35)
o kaip istiesu yra rekomenduojama, kada ir kokiai odai geriau naudoti: ar cleansing cream, ar cleansing milk  g.gif  dar nesuvedu, kuo jie skiriasi, ir kodel vienas arba kitas  g.gif

1. CC rekomenduojamas visiems odos tipams, net jautriai. Jis yra prausiklis, kurį reikia naudoti ryte, vakare. Skiriasi tik valymo laikas, priklausomai nuo odos tipo. Riebiai ilgiau (apie 3-5 min), jautriai apie 1 min.
2. CM irgi yra prausiklis, bet skirtas ypač jautriai odai. Taip pat jis yra skirtas visiems odos tipams makiažui valyti.
CC ir CM gali būti naudojami kartu visiems odos tipams, giliam, ypatingai švariam valymui. T.y. nusiprausus kosmetiką su pieneliu, valymas baigiamas su CC.
Atsakyti
NORIU PRIMINTI UZSAKYMO TAISYKLES smile.gif

1. UZSAKYMAI SIUNCIAMI ADRESU dr.hauschka.uzsakymai@gmail.com

2. LAISKO TEMOJE TURI BUTI PARASYTA JUSU SM NIKAS, VARDAS IR MIESTAS

3. VISAS NORIMAS PREKYTES SURASYTI (ANGLU KALBA) LAISKO TEKSTE SU KAINOM SVARAIS IR VISU PREKIU SUMA (SVARAIS IR LITAIS)

4.UZSAKYMUS ATSIUSTI IKI BALADZIO 3 D. (UZSAKYMAS BUS SIUNCIAMAS BALANDZIO 6-7 D)

5. KAI GAUSIU IS JENS ATSAKYMA SU SIUNTIMO KAINA PRANESIU FORUME
PADALINUS ANT VISU PARASYSIU KIEK REIKS MOKET UZ SIUNTIMASI IR TADA GREITAI TURESITE MAN PERVEST PINIGELIUS smile.gif

6. uz darba imu 5 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 16, 16:02)
NORIU PRIMINTI UZSAKYMO TAISYKLES  smile.gif

per kiek laiko atkeliauja siuntinukas?

Atėne, aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti