QUOTE(astute0210 @ 2009 03 15, 17:32)
labai gerai
QUOTE(violence @ 2009 03 15, 17:39)
dar dėl kapsulių
1-os kapsulės veidui man per vakarą - per akis
Manau, vieno pakelio tikrai užtektų
QUOTE(bryyla @ 2009 03 15, 17:49)
o CC neissausina odos? viskas normaliai?
tikrai ne
Aš CC kartais tarsi kaukę palaikau ilgiau, nei užtektų laiko tik veidą nuprausti. CC uždeda tokią nenusakomą plėvelę, ne riebalingą, bet kažkokią, tai kaip tik odelė saugoma lieka
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 15, 19:17)
tai ka daryti nakti?
iš pradžių labai sklandžiai su odos neprimaitinimu naktį gal ir nebus. Reikia pereinamojo laikotarpio, kol oda pati pradės dirbti. Per tą laiką gali kartais truputį ir tempti. Patarčiau kombinuoti su ampulėmis ar kokiu nors labiau atpalaiduojančiu hidrolatu ir pratinti veidą prie pokyčių
paskui bus gerai
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 15, 20:00)
Jau ne pirmą kartą skaitau, kad CC naudojate rytais, gal galite paaiškinti kam rytais taip valyti tą veidą, juk niekur labai jis neišsipurvino ? ir kiekvieną rytą CC?
Kol kas aš vandeniu nuplaunu, švarus jis pas mane
tikrai ne visos taip daro - ir aš nematau prasmės ryte veidą su CC šveisti po nakties
Vakare CC, o ryte pilnai užtenka vandens. Kartais iš pradžių nusiprausiu su apyšilčiu, po jo - su šaltu
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 00:30)
truputi paprotinkit, o tai uzkliuvo "nereikia sveisti....", o tai kaip tada su tuo CC? jis turi kokiu tai granuliu?
dar toks durnas klausimelis. juk oda per nakti uzsideda (nezinau, kaip cia teisingiau parasyti) savo sluoksni. ryte ji imam ir nuplaunam su prausikliais, ar taip nekenkiama odai
ar tikrai neuztektu nuplauti tik vandenuku ir patepti kremuku?
CC nors ir yra grūdelių, bet nei pagal savo paskirtį, nei pagal savybes jis nėra odos šveitiklis - tai yra švelnus veido prausiklis
kiekviena sprendžia pagal save - vienai maloniau nusiprausti ryte "rimtai", man - vien su vandeniu. Mano oda mišri, kartais į riebumą, bet vandens - pakanka švarai palaikyti