Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 15, 22:00)
cia bus uzsakinejama is buvusios ebay parduotuveles, tik dabar jos nebelike, renkames is sarasiuko, kuri atsiunte pardavejas 4u.gif

o kur šitas sąrašiukas g.gif norėč ir aš kažko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 15, 21:00)
Jau ne pirmą kartą skaitau, kad CC naudojate rytais, gal galite paaiškinti kam rytais taip valyti tą veidą, juk niekur labai jis neišsipurvino ?  ir kiekvieną rytą CC? ax.gif Kol kas aš vandeniu nuplaunu, švarus jis pas mane  g.gif
Aš dar nebandžiusi Hauschkos kosmetikos, tik ruošiuosi nuvažiuoti į Stepono g. nusipirkti pabandymui  ax.gif žodžiu nepatyrusi, todėl ir klausimai tokie, gal kam pasirodys keisti  g.gif

ne keisti biggrin.gif pas ka riebi oda, pilnai suprantu, kad reikia nuplauti, o mano pvz. misri, issausejusi, tai man net viena karta dienoj plaunant isausina prausiklis doh.gif tai kolkas neradau sau tinkamo retkarciais panaudot blush2.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 15, 21:14)
o kaip pasireiske pleiskanojimas? uztepus nupleiskanodavo?

ne manes klauset, bet man nupleisknodavo po kurio laiko, ne is karto. Gal vidury dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 15, 20:00)
Jau ne pirmą kartą skaitau, kad CC naudojate rytais, gal galite paaiškinti kam rytais taip valyti tą veidą, juk niekur labai jis neišsipurvino ?  ir kiekvieną rytą CC?

kol kas savo recepto neturiu, aklai pasikliauju Elytės ir Hauschkos rekomedacijomis 4u.gif kol oda nesispyrioja tol draugaujam, po to aš ją priversiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 19:01)
Hauschka liepia nenaudoti naktiniu kremu, odai reikia nakti ilsetis, o kremai ja tik apkrauna.
Nereikia odos sveisti, ji ne vonios grindys  biggrin.gif 
Ir ju produktai tarsi skatina oda pacia sau padeti. Na kad oda yra protinga, jei per daug lepini, ji visai aptingsta... nereikia krauti daug priemoniu, tik paprasta prieziura..  rolleyes.gif 
Cia tokie pagrindiniai ir kurie man labiausiai istrigo  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 16, 00:01)

truputi paprotinkit, o tai uzkliuvo "nereikia sveisti....", o tai kaip tada su tuo CC? jis turi kokiu tai granuliu?
dar toks durnas klausimelis. juk oda per nakti uzsideda (nezinau, kaip cia teisingiau parasyti) savo sluoksni. ryte ji imam ir nuplaunam su prausikliais, ar taip nekenkiama odai g.gif ar tikrai neuztektu nuplauti tik vandenuku ir patepti kremuku?
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 15, 17:32)

labai gerai 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 15, 17:39)
dar dėl kapsulių  rolleyes.gif

1-os kapsulės veidui man per vakarą - per akis smile.gif Manau, vieno pakelio tikrai užtektų ax.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 15, 17:49)
o CC neissausina odos? viskas normaliai?  g.gif

tikrai ne smile.gif Aš CC kartais tarsi kaukę palaikau ilgiau, nei užtektų laiko tik veidą nuprausti. CC uždeda tokią nenusakomą plėvelę, ne riebalingą, bet kažkokią, tai kaip tik odelė saugoma lieka smile.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 03 15, 19:17)
tai ka daryti nakti? doh.gif 

iš pradžių labai sklandžiai su odos neprimaitinimu naktį gal ir nebus. Reikia pereinamojo laikotarpio, kol oda pati pradės dirbti. Per tą laiką gali kartais truputį ir tempti. Patarčiau kombinuoti su ampulėmis ar kokiu nors labiau atpalaiduojančiu hidrolatu ir pratinti veidą prie pokyčių smile.gif

paskui bus gerai biggrin.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 15, 20:00)
Jau ne pirmą kartą skaitau, kad CC naudojate rytais, gal galite paaiškinti kam rytais taip valyti tą veidą, juk niekur labai jis neišsipurvino ?  ir kiekvieną rytą CC? ax.gif Kol kas aš vandeniu nuplaunu, švarus jis pas mane  g.gif

tikrai ne visos taip daro - ir aš nematau prasmės ryte veidą su CC šveisti po nakties wink.gif Vakare CC, o ryte pilnai užtenka vandens. Kartais iš pradžių nusiprausiu su apyšilčiu, po jo - su šaltu smile.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 00:30)
truputi paprotinkit, o tai uzkliuvo "nereikia sveisti....", o tai kaip tada su tuo CC? jis turi kokiu tai granuliu?

dar toks durnas klausimelis. juk oda per nakti uzsideda (nezinau, kaip cia teisingiau parasyti) savo sluoksni. ryte ji imam ir nuplaunam su prausikliais, ar taip nekenkiama odai  g.gif ar tikrai neuztektu nuplauti tik vandenuku ir patepti kremuku?

CC nors ir yra grūdelių, bet nei pagal savo paskirtį, nei pagal savybes jis nėra odos šveitiklis - tai yra švelnus veido prausiklis schmoll.gif

kiekviena sprendžia pagal save - vienai maloniau nusiprausti ryte "rimtai", man - vien su vandeniu. Mano oda mišri, kartais į riebumą, bet vandens - pakanka švarai palaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 16, 00:30)

turi turi mirksiukas.gif nusiprausus oda lieka kaip ir su kažkokiu maloniu sluoksniu kaip minėjo smile.gif
tik su CC nešveiti veido, o tarsi su delnais "įstumi" į odą ax.gif tai turėtų trukti apie 4min, kartais į vonią su timeriu einu lotuliukas.gif čia yra filmukas apie rytinę rutiną veido priežiūros, aš ja vadovaujuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 15, 22:28)
o kur šitas sąrašiukas  g.gif norėč ir aš kažko  cool.gif

El.pasta parasyk arba atsiusk az tada atsiusiu sarasiuka jis exel formatu smile.gif
Atsakyti
Katuti, teisingai supratau, tu su juo ir makiaza nusivalai? turiu minty, tusa wink.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 16 kovo 2009 - 12:27
vis kalbate apie ta CC, o kaip prausimosi pienelis? patika? kaip suprantu jis yra dar labiau svelnesnis uz CC? g.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 16, 10:04)
turi turi  mirksiukas.gif nusiprausus oda lieka kaip ir su kažkokiu maloniu sluoksniu kaip minėjo smile.gif
tik su CC nešveiti veido, o tarsi su delnais "įstumi" į odą ax.gif  tai turėtų trukti apie 4min, kartais į vonią su timeriu einu  lotuliukas.gif  čia yra filmukas apie rytinę rutiną veido priežiūros, aš ja vadovaujuos  ax.gif

paziurejau ta filmuka ax.gif
tai cia taip su CC prausia, o veida su kuo paskui patepa? su roziu kremu gal? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 16, 12:32)
vis kalbate apie ta CC, o kaip prausimosi pienelis? patika? kaip suprantu jis yra dar labiau svelnesnis uz CC?  g.gif
Papildyta:

paziurejau ta filmuka  ax.gif
tai cia taip su CC prausia, o veida su kuo paskui patepa? su roziu kremu gal?  blush2.gif

pienelis tai kaip pienelis, na toks švelnutėlis biggrin.gif makiažui valyti ir berods sausos, jautrios odos prausimui kaip ir vietoj CC 4u.gif
na tepiesi pasirinktą kremuką dienai ax.gif berods, kad ten rožių, aš naudoju rožių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 16, 12:59)
pienelis tai kaip pienelis, na toks švelnutėlis biggrin.gif makiažui valyti ir berods sausos, jautrios odos prausimui kaip ir vietoj CC  4u.gif
na tepiesi pasirinktą kremuką dienai  ax.gif berods, kad ten rožių, aš naudoju rožių  ax.gif

o pienelis gerai oda nuvalo? su juo kaip ir praustis galima ar tik su vatos tamponeliu valyti? g.gif
kokia tavo oda? patinka roziu kremas? ax.gif gal esi bandziusi ir light?
mastau vis kuri pirkti... arteja vasara, tai galvoju light, nors mano oda labai jautri ir sausa, tai neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti