Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 06, 22:01)

o kaip kitos laikosi niekas nieko neraso  unsure.gif

Pasidariau tyrimus, nieko blogo nerado, o gerl pozymiai grizta po truputi doh.gif
Gal sakau profilaktiskai sugerti koki gasec 20 14tabl. g.gif
Atsakyti
Man tai lyg ir geriau, tik va tą puvimo skonį kartais jaučiu. Tada geriu Maloxą. O valgyt leido viską, bet po truputį ir atsargiai.
Atsakyti
Man irgi kiek geriau,su tabletem,aisku,bet geriau ax.gif Buvau siandien turguje bulviu,o ten ant prekystaliu sviezi svoguneliai,ridikeliai,salotos...o kvapas sviezienos...net silpna pasidare,tai pasistengiau labai greit is ten issinesdinti,Dievuleliau,kaip norisi viso to gerio,kaip tai iskesti,o tuoj dar uogos prasides... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 04 07, 20:46)
Dievuleliau,kaip norisi viso to gerio,kaip tai iskesti,o tuoj dar uogos prasides... verysad.gif

o man jau bus galim DAUG KAS wub.gif Leis ir uogas ir kitus gerius thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 04 07, 21:46)
Man irgi kiek geriau,su tabletem,aisku,bet geriau ax.gif Buvau siandien turguje bulviu,o ten ant prekystaliu sviezi svoguneliai,ridikeliai,salotos...o kvapas sviezienos...net silpna pasidare,tai pasistengiau labai greit is ten issinesdinti,Dievuleliau,kaip norisi viso to gerio,kaip tai iskesti,o tuoj dar uogos prasides... verysad.gif

Iskesi. As daugiau kaip puse metu nevalgiau jokiu sv. darzoviu ir vaisiu, isskyrus bananus. O kaip norejosi doh.gif o dar, kai darzoves savos pasodintos augo doh.gif
Bet nieko, su ta mintimi, kad tik pasveikciau....atsisakiau visko, ko tik neleido gydytoja valgyti. Tai ir tu... jei noresi, nors ir sunkiai, bet atsilaikysi. mirksiukas.gif Kad tik sveika butum
Papildyta:
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 07, 21:52)
o man jau bus galim DAUG KAS  wub.gif  Leis ir uogas ir kitus gerius  thumbup.gif  blush2.gif

Na va, o tu bijojai mirksiukas.gif Juk sakem, kad viskas bus O.K. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 04 07, 20:56)
Na va, o tu bijojai  mirksiukas.gif  Juk sakem, kad viskas bus O.K.  thumbup.gif

tikiuosi, nes kolkas tik rugsciu nejauciu, bet pooperacinis laikotarpis nerealiai sunkus verysad.gif niekam nelinkiu tokios operacijos. dabar daug blogiau nei pries operacija, bet suprantu, kad tai laikina, vasara jau atsigaudinesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 04 07, 21:56)
Iskesi. As daugiau kaip puse metu nevalgiau jokiu sv. darzoviu ir vaisiu, isskyrus bananus. O kaip norejosi  doh.gif  o dar, kai darzoves savos pasodintos augo  doh.gif 
Bet nieko, su ta mintimi, kad tik pasveikciau....atsisakiau visko, ko tik neleido gydytoja valgyti.  Tai ir tu... jei noresi, nors ir sunkiai, bet atsilaikysi.  mirksiukas.gif  Kad tik sveika butum

Turesiu iskesti,nekur desiuos,kenciu jau pusantru metu be jokios sviezienos schmoll.gif Bet zinai,kaip organizmas pavasari vitaminu reikalauja,o cia tik sintetinius vartot belieka verysad.gif Tuo labiau,kai zinau,kad kiekvienas "nuejimas sonan" gali baigtis uzkilusia temperatura ir nedarbingumu (pora kartu jau taip buvo nuo juodos duonos gabalelio)
O i bananus jau ziureti nebegaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 07, 22:03)
tikiuosi, nes kolkas tik rugsciu nejauciu, bet pooperacinis laikotarpis nerealiai sunkus  verysad.gif  niekam nelinkiu tokios operacijos. dabar daug blogiau nei pries operacija, bet suprantu, kad tai laikina, vasara jau atsigaudinesiu  rolleyes.gif

O gal gali pasipasakoti, kaip jauteisi pries operacija ir kokie pojuciai dabar? Ka skauda, ar daug guli ir pan? Tau bus lengviau skausma iskesti pasipasakojus, o mes zinosim ko tiketis, jei sugalvosim, tokia operacija darytis wub.gif
Beje, kad ir kaip dabar blogai jaustumeisi, vis tiek kazkada prasvieses ir gyvenimas taps tikrai normalus thumbup.gif Gi tam ir operacija dareisi 4u.gif Svarbiausia nenusiminti, truputuka pakenteti ir viskas bus tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 08, 07:25)
O gal gali pasipasakoti, kaip jauteisi pries operacija ir kokie pojuciai dabar? Ka skauda, ar daug guli ir pan? Tau bus lengviau skausma iskesti pasipasakojus, o mes zinosim ko tiketis, jei sugalvosim, tokia operacija darytis  wub.gif
Beje, kad ir kaip dabar blogai jaustumeisi, vis tiek kazkada prasvieses ir gyvenimas taps tikrai normalus  thumbup.gif Gi tam ir operacija dareisi  4u.gif Svarbiausia nenusiminti, truputuka pakenteti ir viskas bus tiesiog  thumbup.gif

as pasipasakoti galiu, tik nezinau ar verta, nes mano operacija sekminga ir viskas gereja dvigubai greiciau nei kitiem, bet jei kas butu papasakoje kas manes laukia, nebuciau atsigulusi ant operacinio stalo schmoll.gif todel nerasysiu tam, kad jei kam prireiks, nebutu taip baisu vaziuoti i ligonine blush2.gif galit klausti pavienius dalykus, bet bendro vaizdo nepiesiu, ypac tau Austejyte blush2.gif manau kolkas tu vienintele, kuriai gali tekti tai pereiti, nes Vilniuje jei yra beretto, tai net neklausia ar nori operuotis, sake butina unsure.gif
po vakaryksciu 2 "priepoliu" jau atsigaunu, tikiuosi taip bus visa diena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 03, 19:20)
Na, mano patirtis tokia, kad as geriu Raniberl pries miega 300 mg, tai nakti man buna visai neblogai  thumbup.gif

Jo, as irgi geriu Raniberl jau kelinta karta is eiles pries nakti. Manau, del streso rugstys kyla g.gif ir kiekviena kart vakare, kai reikia eit miegot, matyt per diena itempta galva buna...
Atsakyti
QUOTE(Ganda @ 2009 04 08, 12:30)
Jo, as irgi geriu Raniberl jau kelinta karta is eiles pries nakti. Manau, del streso rugstys kyla  g.gif ir kiekviena kart vakare, kai reikia eit miegot, matyt per diena itempta galva buna...

Taip, stresas blogas palydovas gyvenime. Kiek tik imanoma reikia jo vengti. O siaip tai galvociau, kad Raniberl reiktu pagerti tol, kol pageres sveikata mirksiukas.gif Ir dar priedo raminanciu arbateliu reiktu pagerti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 08, 08:51)
as pasipasakoti galiu, tik nezinau ar verta, nes mano operacija sekminga ir viskas gereja dvigubai greiciau nei kitiem, bet jei kas butu papasakoje kas manes laukia, nebuciau atsigulusi ant operacinio stalo  schmoll.gif  todel nerasysiu tam, kad jei kam prireiks, nebutu taip baisu vaziuoti i ligonine  blush2.gif  galit klausti pavienius dalykus, bet bendro vaizdo nepiesiu, ypac tau Austejyte  blush2.gif  manau kolkas tu vienintele, kuriai gali tekti tai pereiti, nes Vilniuje jei yra beretto, tai net neklausia ar nori operuotis, sake butina  unsure.gif
po vakaryksciu 2 "priepoliu" jau atsigaunu, tikiuosi taip bus visa diena  cool.gif

Zinau, kad jie rekomenduoja daryti operacija, buvau as Santariskese blush2.gif Bet zinok as nebijau pooperaciniu skausmu, tubut labiau bijau pacios baimes lotuliukas.gif Na, bet vis tiek kazkada ja teks iveikti doh.gif
O kas tau nutiko, kad priepuoliai buvo? Gal vel sirdele sustreikavo?
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 08, 15:10)
O kas tau nutiko, kad priepuoliai buvo? Gal vel sirdele sustreikavo?

oi ne, cia pooperaciniai malonumai biggrin.gif aisku sake menesiukui taip, bet jau noreciau kad dabar baigtusi blush2.gif
Atsakyti