Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

Sveikos, dažnai paskaitinėjušį puslapį, nes pati kovoju su gerl, ir kažkaip užstrigo Malibu istorija. Norėčiau palinkėti jai kuo geriausio.
Sveik mergyte, viskas dar priešaky, gyvenimas gražus, kad ir kiek išbandymų mums tektų. Laikykis, yra žmonių, kuriems rūpi, nors tavęs visai nepažįstame 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popuri: 03 balandžio 2009 - 17:20
[quote=raganiuketuke,2009 04 03, 13:22]
Mergytes snd zinios is mums brangios mergaites Malibu;Vakar buvo nekas,sukilo temperatura,sustreikavo sirdute,gavau daug ukoliuku wub.gif Siandien jau geriau,valgau kosytes trintas ir sveikstu wub.gif Meldziuos uz ja kasdien-kasryt,stiprybes ir dar karta dvasines ramybes,bei tyriausios sveikatos wub.gif O kai Malibukas mano sugryz,mes butinai jai pasveikus susibegsime ir prisiminsime tai kaip grazia pasakos pabaiga wub.gif ar bus norinciu jungtis kartu? mirksiukas.gif [font=Geneva][size=7][color=Chocolate]Neturime saulutės, kuri šviestų tik mums... ir nereikia. Neturime žvaigždėto dangaus... ir nereikia. Neturime smėlėto jūros kranto... ir nereikia. Neturime tavęs.... bet mums tavęs taip reikia cia mirksiukas.gif

Kaip smagu zinoti, kad jai viskas gerai wub.gif Labai laukiu griztancios wub.gif O del susibegimo as visom keuriom uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 03, 13:21)
Sveika, prisijungusi  4u.gif  As tai pirmiausia pabandyciau kokia savaitike pries miega pagerti vaistuku nuo rugstingumo ir pasiziureti, ar gereja ar ne. Jei negeres, tai gal vertetu kreiptis i gydytoja. Siaip dar priedo gali pabandyti ir linu seklu klijukus pagerti  4u.gif  Ir dietos turetum pasilaikyti, bent jau kol jausi pagerejima. Man tai siek tiek keistoka, kad rugstys tik nakti kyla  g.gif  Gal kartais kokie stresai tave kankina? Tokiu atveju reiktu kokiu raminanciu arbateliu pavartoti.

Aciu Austejyte uz patarimus smile.gif
Man taip pat labai keista,kad naktimis rugstingumas padideja.Anksciau budavo po valgio rugstingumas pakildavo,bet tikrai ne nakty.Rytais liezuvis apsineses baltai ir kvapas nemalonus burnos.Nervu sistema turiu tikrai negelezine ir esu labai jautri.Reiktu pameginti arbatu kokiu,nes ir nemiga kankina doh.gif
O linu seklu klijukus kaip jus ruosiate?Skaitinejau dabar internete,kad 1saukstelis linu seklu su viena stikline vandens.Ar toki santyki darote?
Atsakyti
QUOTE(Ganda @ 2009 04 03, 15:39)
O rekomenfuotum pries miega gerti Raniberl? Jei jauti, kad rugstys kilt pradeda...  4u.gif

Na, mano patirtis tokia, kad as geriu Raniberl pries miega 300 mg, tai nakti man buna visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 04 03, 19:17)
Aciu Austejyte uz patarimus smile.gif
Man taip pat labai keista,kad naktimis rugstingumas padideja.Anksciau budavo po valgio rugstingumas pakildavo,bet tikrai ne nakty.Rytais liezuvis apsineses baltai ir kvapas nemalonus burnos.Nervu sistema turiu tikrai negelezine ir esu labai jautri.Reiktu pameginti arbatu kokiu,nes ir nemiga kankina doh.gif
O linu seklu klijukus kaip jus ruosiate?Skaitinejau dabar internete,kad 1saukstelis linu seklu su viena stikline vandens.Ar toki santyki darote?

Mano irgi organizmas labai jautrus, tai kas tik ne taip, is karto viskas spazmuoja. Tai as pageriu valerijono tabletytes ir man geriau pasidaro. Dar ir tas labai reklamuojamas Sedatif visai neblogas thumbup.gif
O linu seklas tai as mazdaug darau 1 didelis saukstas linu seklu ir apie 350 ml vandens (bet gal ir tas mazesnis santykis geras - 1 saukstelis seklu ir stikline vandens). Truputuka viska paverdu ir palieku pastoveti. Svarbiausia, kad seklos klijukus isskirtu. Man geriausiai geriasi, kai tas skystis yra siltas.
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 03, 22:42)
Mano irgi organizmas labai jautrus, tai kas tik ne taip, is karto viskas spazmuoja. Tai as pageriu valerijono tabletytes ir man geriau pasidaro. Dar ir tas labai reklamuojamas Sedatif visai neblogas  thumbup.gif
O linu seklas tai as mazdaug darau 1 didelis saukstas linu seklu ir apie 350 ml vandens (bet gal ir tas mazesnis santykis geras - 1 saukstelis seklu ir stikline vandens). Truputuka viska paverdu ir palieku pastoveti. Svarbiausia, kad seklos klijukus isskirtu. Man geriausiai geriasi, kai tas skystis yra siltas.

As anksciau skeptiskai ziuredavau i visus budus naturaliai gydytis zolelemis ar antpilais,bet dabar norisi kuo naturaliau.Tikiuosi gal dar susitvarkys visi tie skrandzio negerumai su linu kisieliumi ir nereikes pradeti gerti omeprazolio.Tad reikes nusipirkti vaistineje linu seklu ir darysiuos kisieliu smile.gif
O visai nervinei itampai ir stresui labai gerai veikia magnio ir b grupes vitaminai.Pavartojus juos jauciuosi ramesne ir ne tokia dirgli.Kartais taip pat as isgeriu valerijono lasiuku nakciai.Gerai yra pasakyta,kad daugelis ligu yra nuo nervu..
Atsakyti
Aciu visoms uz siltus, nuosirdzius palinkejimus, telefonas kaito nuo skambuciu ir zinuciu.
Jauciuosi labai issekusi, nors skausmai rimsta, jau nesileidziu nuskausminamu, bet galva vis uzkliuna uz spinteles, televizoriaus, duru, o labiausiai sekina koloriju trukumas. I diena krenta 0.5-0.7 kg. Tas dziugina, tik ne tokie tempai. Jau sveikstu ir siaip milzinisku greiciu. galiu valgyti ko negalejau ir pamirsau rugsti. Na 3 men bus sunku, nors ryjimas nesutriko, nes labai tiksliai atitaike proporcijas. Turiu 5 pjuvius, sveikesne stemple ir grazia ateiti. Norisi parasyti daug, tik mintys sokineja ir liejasi klaviatura, tai nepykit. Pabegau keliom val pas seima siandien, o vakarop grisiu i ligonine blush2.gif
Mano maistas labai juokingas bus 3 men ir net sakyciau graudus, bet po pusmecio busiu pilnavertis zmogus, net jei ir gersiu vaistkus wub.gif
Aciu, Aciu, Aciu visoms
Lekiu atsigulti, nes sunku ilgiau sedeti dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 05, 14:17)
Aciu visoms uz siltus, nuosirdzius palinkejimus, telefonas kaito nuo skambuciu ir zinuciu.
Jauciuosi labai issekusi, nors skausmai rimsta, jau nesileidziu nuskausminamu, bet galva vis uzkliuna uz spinteles, televizoriaus, duru, o labiausiai sekina koloriju trukumas. I diena krenta 0.5-0.7 kg. Tas dziugina, tik ne tokie tempai. Jau sveikstu ir siaip milzinisku greiciu. galiu valgyti ko negalejau ir pamirsau rugsti. Na 3 men bus sunku, nors ryjimas nesutriko, nes labai tiksliai atitaike proporcijas. Turiu 5 pjuvius, sveikesne stemple ir grazia ateiti. Norisi parasyti daug, tik mintys sokineja ir liejasi klaviatura, tai nepykit. Pabegau keliom val pas seima siandien, o vakarop grisiu i ligonine  blush2.gif
Mano maistas labai juokingas bus 3 men ir net sakyciau graudus, bet po pusmecio busiu pilnavertis zmogus, net jei ir gersiu vaistkus  wub.gif
Aciu, Aciu, Aciu visoms
Lekiu atsigulti, nes sunku ilgiau sedeti dar  blush2.gif

Malibu, kaip smagu girdeti is taves toki optimizma ir dziaugsma thumbup.gif
Sveik, ir grieztai laikykis gyd. nurodymu...
Laukiam sugriztant 4u.gif
Atsakyti
Senai besilankiau,darbai uzspaude,o tiek naujienu!
Malibu,kaip dziugu,kad tau viskas eina geryn thumbup.gif greit busi visiskai sveikutele thumbup.gif Tik dabar labai ziurek save,tai dabar svarbiausia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Malibu, labai labai dziaugiuosi, kad tu sveiksti. Linkiu, kad dabartinis optimizmas neisblestu ir kuo greiciau sugriztum pas mus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 05, 14:17)
Jauciuosi labai issekusi, nors skausmai rimsta, jau nesileidziu nuskausminamu, bet galva vis uzkliuna uz spinteles, televizoriaus, duru, o labiausiai sekina koloriju trukumas. I diena krenta 0.5-0.7 kg. Tas dziugina, tik ne tokie tempai. Jau sveikstu ir siaip milzinisku greiciu. galiu valgyti ko negalejau ir pamirsau rugsti. Na 3 men bus sunku, nors ryjimas nesutriko, nes labai tiksliai atitaike proporcijas. Turiu 5 pjuvius, sveikesne stemple ir grazia ateiti. Norisi parasyti daug, tik mintys sokineja ir liejasi klaviatura, tai nepykit. Pabegau keliom val pas seima siandien, o vakarop grisiu i ligonine  blush2.gif
Mano maistas labai juokingas bus 3 men ir net sakyciau graudus, bet po pusmecio busiu pilnavertis zmogus, net jei ir gersiu vaistkus  wub.gif
Aciu, Aciu, Aciu visoms
Lekiu atsigulti, nes sunku ilgiau sedeti dar  blush2.gif

Džiaugiamės už tave ir linkime kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Aciu, kolkas tik skausmai ir tikra kancia, bet veliau tureciau but patenkinta wub.gif
o kaip kitos laikosi niekas nieko neraso unsure.gif
Atsakyti