Malibu,
Linkiu tau stiprybes ir ramybes viduje
Kaip ne viena karta sakiau, viskas bus gerai
O mes lauksim taves naujai uzgimusios
sveikos as čia kaip ir naujokė labai šiltai jūs čia bendraujat tai nutariau paguodos paiškot
...turiu aš ta pačią bėdą jau kokius keturis metus ir jau nebežinau ką daryt prieš gerą pusmetį buvau pas daktarą tai rado ta bakterija išrašė antibijotikų ir rūkštį reguliojančių vaistų..tai kol gėriau vaistus viskas buvo gerai, bet kai nustojau po 3men vėl prasidėjo rūkštis ir skusmas dešinei pusei.. o dėl maisto tai nesvarbu ką valgau ar net nevalgau padidėjusį rūkštingumą jaučiu...pradėjau čia skaityt ir išsigandau kad gal man irgi tik viena išeitis beliko operacija
...turiu aš ta pačią bėdą jau kokius keturis metus ir jau nebežinau ką daryt prieš gerą pusmetį buvau pas daktarą tai rado ta bakterija išrašė antibijotikų ir rūkštį reguliojančių vaistų..tai kol gėriau vaistus viskas buvo gerai, bet kai nustojau po 3men vėl prasidėjo rūkštis ir skusmas dešinei pusei.. o dėl maisto tai nesvarbu ką valgau ar net nevalgau padidėjusį rūkštingumą jaučiu...pradėjau čia skaityt ir išsigandau kad gal man irgi tik viena išeitis beliko operacija
QUOTE(Ingute-Sausainis @ 2009 03 31, 23:24)
sveikos as čia kaip ir naujokė labai šiltai jūs čia bendraujat tai nutariau paguodos paiškot
Sveika prisijungusi prie musu
Kol neisbandei visu gydymosi budu, tol apie operacija nevertetu galvoti. Pirmiausia ka reikia padaryti, tai susitvarkyti savo gyvenima, kad jame butu kuo maziau stresu. Galima pagerti raminanciu vaistuku (kad ir valerijono tabletyciu), jeigu nervu situacija bloga. Reikia isbandyti ir liaudiskas priemones - bulviu sultis, morku sultis, medu su siltu vandeniu, saltalanki, homeopatinius vaistukus. Taip pat gali vartoti ir PSI (protonu siurblio inhibitorius).
Bet gal tau tiesiog nepabaige tos bakterijos isgydyti, todel tu vel blogai jautiesi? Turi vel eiti pas gydytoja, ir sakyti, kad tau negerai.
Siaip PSI gali gerti bele kada, kada tik pasijunti blogai. Tai vadinama gydymu pagal poreiki. Mano gastro gydytojas sako, kad cia nereikia laukti ir kenteti, tik pasijunti blogai, tai ir gerk.
Nebijok tu vaistu, prie ju nepriprantama, kaip buna su raminamaisiais ar pan. Bet aisku, geriausia, kai gydyma paskiria gydytojas, tada kazkaip buna ramiau.
Pabandyk paskaitineti visa sita tema ir dar ankstesnes temas, gal rasi atsakymu ir receptu ir galesi kazka sau pritaikyti.
Jei kas neaisku, rasyk Visos mielai cia esancios merginos mielai pasidalins savo patirtimi
Ir dar... turi butinai valgyti, nes nevalgymas silpnina organizma ir labai kelia rugsti. Koks skirtumas, ar valgai ar nevalgai, bet vis tiek blogai jautiesi. Tai geriau jau valgyti Tik aisku, nevalgyk neleistinu produktu (rukytu, keptu, marinuotu, metos, cesnaku, zaliu svogunu, negerk kavos, stiprios arbatos ir kt.).
aciu labai uz patarimus, bet va aš ko bijau kad begeriant vaistus nuo vieno kad nepašlytų kas kita..kaip pvz kepenys...o tas arbatėles tai aš visokias jau bandžiau bet apsistojau prie Jadvygos žolelių rinkinio..jis rūkštingumo nenuima visai bet skausmą palengvina...o del maisto tai skaičiau mergaitės visokiom košytėm sriubytėm gydotės.. aš tai negaliu ju valgyt labiau rūkštis kyla nei nuo betko kito...
gal kas turit kokios info apie maisto derinima?
gal kas turit kokios info apie maisto derinima?
Sulaukiau mergytes Malibu skambucio Ji po operacijos jau,kadangi kalbejausi su ja tik po narkozes,tai aimanavo mazute,kad skauda(suprantama po operacijos gyvos zaizdeles,o jom reikia laiko gyti)Maldauju dievulio,kad ji stipretu ir su kasdiena atrodytu vis sveikesne ir stipresne Visa seimyna buvo salia Skambinsiu jai vel neuzilgo,pranesiu kaip ji Laukiame Jos sugryztant KAŽKAS
Kažkam tu esi viskas, kiekvieną minutę.
Kažkas labai tavimi didžiuojasi.
Kažkas galvoja apie tave.
Kažkas rūpinasi tavimi.
Kažkas ilgisi tavęs.
Kažkas nori kalbėtis su tavimi.
Kažkas nori būti su tavimi.
Kažkas tikisi, jog tu nesi bėdoje.
Kažkas yra tau dėkingas už suteiktą paramą.
Kažkas nori laikyti tavo ranką.
Kažkas tikisi, kad tau viskas sekasi gerai.
Kažkas nori, kad būtum laimingas.
Kažkas nori, kad surastum jį.
Kažkas švenčia tavo sėkmę.
Kažkas nori tau įteikti dovaną.
Kažkas galvoja, kad tu ESI dovana.
Kažkas tiki, kad tu nesi viską deginanti ugnis ar viską stingdantis šaltis.
Kažkas nori tave apkabinti.
Kažkas kažkas myli tave.
Kažkas nori lepinti tave mažomis dovanėlėmis.
Kažkas žavisi tavo stiprybe.
Kažkas šypsosi, kai galvoja apie tave.
Kažkas nori išsiverkti ant tavo peties.
Kažkas nori išeiti su tavimi ir būti laimingas.
Kažkas galvoja, kad tu esi pasaulis.
Kažkas nori tave apsaugoti.
Kažkas padarytų viską dėl tavęs.
Kažkas nori, kad tu jam atleistum.
Kažkas yra labai dėkingas už tavo atleidimą.
Kažkas nori juoktis su tavimi, prisimenant senus laikus.
Kažkas prisimena tave ir nori, kad būtum su juo.
Kažkas giria tave.
Kažkas nori žinoti, kad tavo meilė yra besąlyginė.
Kažkas vertina tavo patarimą.
Kažkas nori pasakyti tau kaip jis tavimi rūpinasi.
Kažkas nori žiūrėti senus filmus su tavimi.
Kažkas nori pasakoti tau apie savo sapnus.
Kažkas nori laikyti tave savo rankose.
Kažkas nori, kad TU laikytum jį savo rankose.
Kažkas brangina tavo dvasią.
Kažkas norėtų SUSTABDYTI laiką dėl tavęs.
Kažkas meldžia Dievą tavo draugystės ir meilės.
Kažkas negali sulaukti kada pamatys tave.
Kažkas nori, kad niekas nesikeistų.
Kažkas myli tave už tai kas esi.
Kažkas dievina buvimą su tavimi.
Kažkas tikisi, kad gali užaugti su tavimi.
Kažkas turi dainą, kuri primena tave.
Kažkas nori būti skirtas tau.
Kažkas džiaugiasi, kad tu esi jo draugas.
Kažkas nori būti tavo draugu.
Kažkas galvoja apie tave visas naktis.
Kažkas yra gyvas dėl tavęs.
Kažkas kaltins save visą gyvenimą praradęs tavo draugystę.
Kažkas nori, kad atpažintum jį.
Kažkas nori tave geriau pažinti.
Kažkas tiki, kad esi jo sielos draugas.
Kažkas nori būti šalia tavęs.
Kažkas pasigenda tavo vadovavimo ir patarimo.
Kažkas vertina tavo vadovavimą ir patarimą.
Kažkas tiki tavimi.
Kažkas pasitiki tavimi.
Kažkas nori, kad nusiųstum jam šį laišką.
Kažkam reikia tavo paramos.
Kažkam reikia, kad tu juo tikėtum.
Kažkam reikia, kad leistum būti savo draugu.
Kažkas verks, kai perskaitys šita!
BŪKIM atidūs kiekvienam, gerbkim ir rūpinkimės kiekvienu, kuris šalia mūsų!
Nes jis GALI būti tuo KAŽKUO!
Kažkam tu esi viskas, kiekvieną minutę.
Kažkas labai tavimi didžiuojasi.
Kažkas galvoja apie tave.
Kažkas rūpinasi tavimi.
Kažkas ilgisi tavęs.
Kažkas nori kalbėtis su tavimi.
Kažkas tikisi, jog tu nesi bėdoje.
Kažkas yra tau dėkingas už suteiktą paramą.
Kažkas nori laikyti tavo ranką.
Kažkas tikisi, kad tau viskas sekasi gerai.
Kažkas nori, kad būtum laimingas.
Kažkas nori, kad surastum jį.
Kažkas švenčia tavo sėkmę.
Kažkas nori tau įteikti dovaną.
Kažkas galvoja, kad tu ESI dovana.
Kažkas tiki, kad tu nesi viską deginanti ugnis ar viską stingdantis šaltis.
Kažkas nori tave apkabinti.
Kažkas kažkas myli tave.
Kažkas nori lepinti tave mažomis dovanėlėmis.
Kažkas žavisi tavo stiprybe.
Kažkas šypsosi, kai galvoja apie tave.
Kažkas nori išsiverkti ant tavo peties.
Kažkas nori išeiti su tavimi ir būti laimingas.
Kažkas galvoja, kad tu esi pasaulis.
Kažkas nori tave apsaugoti.
Kažkas padarytų viską dėl tavęs.
Kažkas nori, kad tu jam atleistum.
Kažkas yra labai dėkingas už tavo atleidimą.
Kažkas nori juoktis su tavimi, prisimenant senus laikus.
Kažkas prisimena tave ir nori, kad būtum su juo.
Kažkas giria tave.
Kažkas nori žinoti, kad tavo meilė yra besąlyginė.
Kažkas vertina tavo patarimą.
Kažkas nori pasakyti tau kaip jis tavimi rūpinasi.
Kažkas nori žiūrėti senus filmus su tavimi.
Kažkas nori pasakoti tau apie savo sapnus.
Kažkas nori laikyti tave savo rankose.
Kažkas nori, kad TU laikytum jį savo rankose.
Kažkas brangina tavo dvasią.
Kažkas norėtų SUSTABDYTI laiką dėl tavęs.
Kažkas meldžia Dievą tavo draugystės ir meilės.
Kažkas negali sulaukti kada pamatys tave.
Kažkas nori, kad niekas nesikeistų.
Kažkas myli tave už tai kas esi.
Kažkas dievina buvimą su tavimi.
Kažkas tikisi, kad gali užaugti su tavimi.
Kažkas turi dainą, kuri primena tave.
Kažkas nori būti skirtas tau.
Kažkas džiaugiasi, kad tu esi jo draugas.
Kažkas nori būti tavo draugu.
Kažkas galvoja apie tave visas naktis.
Kažkas yra gyvas dėl tavęs.
Kažkas kaltins save visą gyvenimą praradęs tavo draugystę.
Kažkas nori, kad atpažintum jį.
Kažkas nori tave geriau pažinti.
Kažkas tiki, kad esi jo sielos draugas.
Kažkas nori būti šalia tavęs.
Kažkas pasigenda tavo vadovavimo ir patarimo.
Kažkas vertina tavo vadovavimą ir patarimą.
Kažkas tiki tavimi.
Kažkas pasitiki tavimi.
Kažkas nori, kad nusiųstum jam šį laišką.
Kažkam reikia tavo paramos.
Kažkam reikia, kad tu juo tikėtum.
Kažkam reikia, kad leistum būti savo draugu.
Kažkas verks, kai perskaitys šita!
BŪKIM atidūs kiekvienam, gerbkim ir rūpinkimės kiekvienu, kuris šalia mūsų!
Nes jis GALI būti tuo KAŽKUO!
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 02, 08:46)
Raganiuketuke, perduok didziausiu linkejimu Malibu, kai jai skambinsi. Linkiu, kad greiciau pasveiktu
Butiniausiai
Jungiuosi as prie jusu
Man pries penkis metus nustate gastrita,kankino rugstingumas.Geriau omeprazoli ir maloxa.Skrandzio endoskopini tyrima jau dariausi keturis kartus.Kiekvienais metais paumejus skrandzio negalavimams vel kartodavau gydymo kursa su omeprazoliu, o kai pakildavo rugstingumas malox labai padedavo.Jau daugiau nei 1.5metu su rugstingumu neturejau problemu tai dziaugiausi,kartais skrandis sustreikuodavo tai isgerdavau virskinimo fermentu.Bet paskutiniu metu vel viskas atsinaujino.Naktimis jauciu rugstuma burnoje,kartais kartumas,o sianakt taip surakino pilva,kad nuo skausmo pabudau.
Tai dabar nezinau ar pradeti gerti omeprazoli ar pirmiau issitirti skrandi Galvoju gal pradzioje pries einant gultis suciulpti maloxa,kad nesukiltu rugstis nakty,nes diena jauciuosi kuo puikiausiai jokio rugstingumo.
Dietos nesilaikau,bet turbut reikia pradeti,nes taip nesinori vel pradeti vartoti vaistu
Man pries penkis metus nustate gastrita,kankino rugstingumas.Geriau omeprazoli ir maloxa.Skrandzio endoskopini tyrima jau dariausi keturis kartus.Kiekvienais metais paumejus skrandzio negalavimams vel kartodavau gydymo kursa su omeprazoliu, o kai pakildavo rugstingumas malox labai padedavo.Jau daugiau nei 1.5metu su rugstingumu neturejau problemu tai dziaugiausi,kartais skrandis sustreikuodavo tai isgerdavau virskinimo fermentu.Bet paskutiniu metu vel viskas atsinaujino.Naktimis jauciu rugstuma burnoje,kartais kartumas,o sianakt taip surakino pilva,kad nuo skausmo pabudau.
Tai dabar nezinau ar pradeti gerti omeprazoli ar pirmiau issitirti skrandi Galvoju gal pradzioje pries einant gultis suciulpti maloxa,kad nesukiltu rugstis nakty,nes diena jauciuosi kuo puikiausiai jokio rugstingumo.
Dietos nesilaikau,bet turbut reikia pradeti,nes taip nesinori vel pradeti vartoti vaistu
QUOTE(Tresor @ 2009 04 03, 11:58)
Jungiuosi as prie jusu
Sveika, prisijungusi As tai pirmiausia pabandyciau kokia savaitike pries miega pagerti vaistuku nuo rugstingumo ir pasiziureti, ar gereja ar ne. Jei negeres, tai gal vertetu kreiptis i gydytoja. Siaip dar priedo gali pabandyti ir linu seklu klijukus pagerti Ir dietos turetum pasilaikyti, bent jau kol jausi pagerejima. Man tai siek tiek keistoka, kad rugstys tik nakti kyla Gal kartais kokie stresai tave kankina? Tokiu atveju reiktu kokiu raminanciu arbateliu pavartoti.
Mergytes snd zinios is mums brangios mergaites Malibu;Vakar buvo nekas,sukilo temperatura,sustreikavo sirdute,gavau daug ukoliuku Siandien jau geriau,valgau kosytes trintas ir sveikstu Meldziuos uz ja kasdien-kasryt,stiprybes ir dar karta dvasines ramybes,bei tyriausios sveikatos O kai Malibukas mano sugryz,mes butinai jai pasveikus susibegsime ir prisiminsime tai kaip grazia pasakos pabaiga ar bus norinciu jungtis kartu? Neturime saulutės, kuri šviestų tik mums... ir nereikia. Neturime žvaigždėto dangaus... ir nereikia. Neturime smėlėto jūros kranto... ir nereikia. Neturime tavęs.... bet mums tavęs taip reikia cia
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 03, 13:21)
Sveika, prisijungusi As tai pirmiausia pabandyciau kokia savaitike pries miega pagerti vaistuku nuo rugstingumo ir pasiziureti, ar gereja ar ne. Jei negeres, tai gal vertetu kreiptis i gydytoja. Siaip dar priedo gali pabandyti ir linu seklu klijukus pagerti Ir dietos turetum pasilaikyti, bent jau kol jausi pagerejima. Man tai siek tiek keistoka, kad rugstys tik nakti kyla Gal kartais kokie stresai tave kankina? Tokiu atveju reiktu kokiu raminanciu arbateliu pavartoti.
O rekomenfuotum pries miega gerti Raniberl? Jei jauti, kad rugstys kilt pradeda...