Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

Sveikos, seniai buvau pas jus. Namie remontas- tai nėra kaip prisėsti prie kompo. Man skrandžio rentgenas parodė skrandžio ir dvylikapirštės spazmus. Ir kad nuo jų net pakito skrandžio forma. Tai sakė gali būti streso poveikis g.gif ir esą dėl to galiu jausti puvimo kvapą, nes viskas atkyla. Gydymo jokio nėra. Jei kiltų rūgštys Raniberl ir Malox (nežinau ar taip parašiau). Tai pagrindinė priežastis dėl ko atsinaujina erozijos. Tai va ir nežinau, ką čia veikti toliau. Rūgščių nejaučiu tik tą puveną. Gal dar pas ką tokia problema yra?
Atsakyti
labas, ilgai nebuvau, bet sąmoningai, nes išvis nenorėjau galvoti apie savo problemas doh.gif Bet dabar nesusilaikiau ir užsukau ax.gif
Pačiai ne kas su tuo refliuksu, skauda gerklę ir skrandį. Buvau jau pas kitą Lor, bet tas pasakė tą patį - refliuksas doh.gif Tai matyt taip ir yra doh.gif Bet ką man daryt, kai man nuimt tas prakeiktas rugštis. jau gėriau ir pariet ir lanzuli (nuo jo išvis sutodavo skrandis), dabar vėl emoprozoli, nes nera pinigu. Pacios rugšties nejaučiu kol geriu vaistus, bet tik ciulpimą ir gerklės skausmą. Tyrimas darytas pries mėn. Nerodė jokio uždegimo skrandžio, tik paraudusią stemplę. Negi man vėl eit darytis tyrimą, jau gydytoja mane kaip į beprotę pažiūrės doh.gif O aš vis bijau, kad ko nepražiopsočiau verysad.gif ta baimė tai kartais net panika virsta, jau depresija susirgsiu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2009 03 25, 16:23)
labas, ilgai nebuvau, bet sąmoningai, nes išvis nenorėjau galvoti apie savo problemas doh.gif  Bet dabar nesusilaikiau ir užsukau  ax.gif
Pačiai ne kas su tuo refliuksu, skauda gerklę ir skrandį. Buvau jau pas kitą Lor, bet tas pasakė tą patį - refliuksas doh.gif Tai matyt taip ir yra doh.gif Bet ką man daryt, kai man nuimt tas prakeiktas rugštis. jau gėriau ir pariet ir lanzuli (nuo jo išvis sutodavo skrandis), dabar vėl emoprozoli, nes nera pinigu. Pacios rugšties nejaučiu kol geriu vaistus, bet tik ciulpimą ir gerklės skausmą. Tyrimas darytas pries mėn. Nerodė jokio uždegimo skrandžio, tik paraudusią stemplę. Negi man vėl eit darytis tyrimą, jau gydytoja mane kaip į beprotę pažiūrės doh.gif O aš vis bijau, kad ko nepražiopsočiau verysad.gif ta baimė tai kartais net panika virsta, jau depresija susirgsiu doh.gif  verysad.gif

Aš manau jei blogai jautiesi ir eik pas gydytoją- jų darbas gydyti. Man kai taip būdavo- eidavau. Tyrimo visą laiką nedarė - tiesiog skirdavo vaistukus savijautai pagerinti. O dėl rūgščių labai padėjo griežta dieta. Dar ir iki dabar valgau dažnai virtą ar garintą maistą. Tiesa, dabar geriu kavą su grietinėle, nes gydytoja jau leido nebesilaikyti dietos- kaip skanu thumbup.gif Bet nežadu ja piktnaudžiauti, nes bijau, kad vėl neprasidėtų erozijos. Tik va pastebiu- gerklė labai jautri po ligų pasidarė, nuryjant kietesnį maistą- labai nemalonu ax.gif
Atsakyti
Miela, trude, mes jau esame siek tiek pazistamos, tai malonu vel susitikti 4u.gif
As irgi turiu ta pati refliuksa. Bet kazkodel jis man labai sustipreja tuo laikotarpiu, kai gyvenu Lietuvoje. Nes Lietuvoje naudoju, matyt, daug riebesni maista, daugiau to maisto, labiau sau leidziu pasimegauti ivairiais pyragaiciais, saldainiais ir t.t. Gerta be galo, be krasto tu Parietu, Omeprozoliu, Mezymu, bet, kai isvaziuoju is Lietuvos, nebeskiriu tiek laiko maisto gaminimui, nebelepinu saves skaniais lietuviskais, riebiais, ar tarkuotu bulviu patiekalais, kazka truputi uzvalgai ir gerai..., tai ir apie tuos vaistus net nebeprisimenu. Darau prielaida, kad vistiek maitinames negerai, tai ir tu rugsciu neatsiginame. Be to, jos gal kyla ir nuo streso..? Reikia gerai pagalvoti, ka mes darome ne taip... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2009 03 25, 16:40)
Miela, trude, mes jau esame siek tiek pazistamos, tai malonu vel susitikti 4u.gif
As irgi turiu ta pati refliuksa. Bet kazkodel jis man labai sustipreja tuo laikotarpiu, kai gyvenu Lietuvoje. Nes Lietuvoje naudoju, matyt, daug riebesni maista, daugiau to maisto, labiau sau leidziu pasimegauti ivairiais pyragaiciais, saldainiais ir t.t. Gerta be galo, be krasto tu Parietu, Omeprozoliu, Mezymu, bet, kai isvaziuoju is Lietuvos, nebeskiriu tiek laiko maisto gaminimui, nebelepinu saves skaniais lietuviskais, riebiais, ar tarkuotu bulviu patiekalais, kazka truputi uzvalgai ir gerai..., tai ir apie tuos vaistus net nebeprisimenu. Darau prielaida, kad vistiek maitinames negerai, tai ir tu rugsciu neatsiginame. Be to, jos gal kyla ir nuo streso..? Reikia gerai pagalvoti, ka mes darome ne taip... 4u.gif

Sveika 4u.gif Ar dabar esi jau Lietuvoj?
Dėl maisto tai, kad riebiai stengiuosi nieko nevalgyt, bet aišku ne visada gal išeina.
Dėl įtampos taip, ji nuolatinė mano palydovė. Po dukrytės gimimo, ji manęs neapleidžia schmoll.gif Šeima sako, kad esu kaip bomba, kuri gali tuoj tuoj sprogti. Bandau dirbt su savimi, bet ne visada pavyksta, o jei pavyksta tai labai trumpam. Menkutis nemalonumas išmuša vėl žemę iš po kojų. Kai jau atrodo, kad atrandu stabilumą, čia vėl jo netenku. verysad.gif Nu bet čia matyt ne šioje temoje apie tai išsiplėsti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

O Gasek'as jums nesukelia nuovargio? Man tai jis toki nuovargi sukelia, kad vos paslenku unsure.gif
Nors pastaruoju metu ir Nolpaza kazkaip irgi vargina. Turbut jau busiu zaizdele isitaisiusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 03 26, 12:58)
Sveikos,

O Gasek'as jums nesukelia nuovargio? Man tai jis toki nuovargi sukelia, kad vos paslenku  unsure.gif
Nors pastaruoju metu ir Nolpaza kazkaip irgi vargina. Turbut jau busiu zaizdele isitaisiusi  verysad.gif

Man nuovargis apskritai lydi ir su vaistais nesusietas, nes jei pakeiciu, jis nesitraukia, bet baigiu priprasti...

merginos kam reikia gasec 40mg po nepilnai lt 30uz ta bonkute (14) kapsuliu
Gavau po blatu, reikia pasakyti kieki dar siandiena
Rasykit greit, o tai praziopsosim proga, is farmacininku giminiu suzinojau, kad gaseco is vis neliks
Taigi laukiu kam ir kiek
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 26, 14:16)
Man nuovargis apskritai lydi ir su vaistais nesusietas, nes jei pakeiciu, jis nesitraukia, bet baigiu priprasti...

merginos kam reikia gasec 40mg po nepilnai  lt 30uz ta bonkute (14) kapsuliu
Gavau po blatu, reikia pasakyti kieki dar siandiena
Rasykit greit, o tai praziopsosim proga, is farmacininku giminiu suzinojau, kad gaseco is vis neliks
Taigi laukiu kam ir kiek

O kodėl? Gal dar žinai kokių vaistukų nebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2009 03 26, 10:13)
Sveika 4u.gif Ar dabar esi jau Lietuvoj?

Na labai trumpai, tik dvi savaites buvau - rytoj jau isvaziuoju.
Na...nezinau, ka patarti.., nes vel ispampau per tas dvi savaites, isgeriau visa vyro Mezyma, nakti puksiu, raugeju ir vis prisiekineju, kad jau nuo ryto viskas bus kitaip. blush2.gif
Sekmes tau, Trude. Tvardyk savo emocijas 4u.gif
Greitai nebeparasysiu, nes ten, kur vaziuoju, labai prastas mano internetas ir mano parasytu komentaru net neissiuncia. Ate. smile.gif
Atsakyti
Mind, o tu mezym geri, nes tai stoja skrandis, nevirskina ar dar del kokiu priezasciu?
Atsakyti
QUOTE(Ganda @ 2009 03 28, 20:44)
Mind, o tu mezym geri, nes tai stoja skrandis, nevirskina ar dar del kokiu priezasciu?

Mezym geriu, kai nevirskina, arba, kai jauciu, kad padauginau pavalgyti (ukiskai kalbant, kai apsiryju biggrin.gif ) Su virskinimu turiu problemu. Ir tos rugstys kyla, bet dabar retai jau. Ka tik paskaiciau internete, kad labai gerai yra vartoti cinamona. Jis daug kam naudingas : naikina bakterijas, mazina kraujo spaudima, gerai sanariams, mazina cholesteroli, o taip pat gerina virskinima ir mazina rugstis. Tai siandien ryte geriau tokia arbata : i puodeli silto vandens dejau du valg.saukstus medaus ir viena arb.sauksteli cinamono. Taip reikia kasdien. Ziuresiu, kas is to gausis.
Atsakyti
Niekada nepamiršk: tai ne tavo sumanymas, kad gyveni,

ir kad kvėpuoji, sprendimas ne tavo.

Niekada nepamiršk: tai kito mintis, kad tu gyveni,

ir kad kvėpuoti gali - Jo dovana tau.

Niekada nepamiršk: taip niekas negalvoja ir nejaučia,

Ir nesielgia kaip tu, ir niekas nesišypso, kaip tu dabar šypsais.

Niekada nepamiršk: niekas nemato lygiai tokio pat dangaus kaip tu, ir niekad visko

Nežinos, ką tu žinai.

Niekada nepamiršk: tavo veido daugiau neturi niekas pasaulyje, ir tokias akis turi tik tu.

Niekada nepamiršk: tu turtingas, nesvarbu, turi pinigų ar stokoji jų.

Tu gali gyventi! Niekas negyvena taip kaip tu!

Tu esi lauktas, ne koks atsitiktinumo vaikas, ne

užgaida gamtos,

ir nesvarbu, ar tu esi harmonijoj,

ar dainuoji savo dainą.

Tu esi mintis Dievo,

Nepakartojama, be to,

Tu esi tu!
user posted image Sweikateles ir stiprybes,lauksim taves cionai sugryztant po sekmingos operacijos wub.gif
Atsakyti