Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(klaida @ 2009 03 25, 08:30)
per diena stikline saltalankiu sulciu.

naminiu ar pirktiniu? arba kiek procentu jos- 100?
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 25, 08:33)
naminiu ar pirktiniu? arba kiek procentu jos- 100?

Naminiu. Rudeni tuo pasirupinau, nes ir seimynai skanu.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 03 25, 08:35)
Naminiu. Rudeni tuo pasirupinau, nes ir seimynai skanu.

blink.gif eisiu dar 2 gydytoju paklaust del ju, nes 2 mano sake, kad max i para 100 ml, nes ten neralus kiekis vitaminu, o ju perdozavimas labai negerai g.gif turiu ir as naminiu, bet mums tiek neleidzia gerti, o vaikams sake tik po valgoma sauksta arba labai poreikiui esant iki 50 ml g.gif
pasiteirausiu dabar jau, gal apgavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 25, 08:45)
blink.gif  eisiu dar 2 gydytoju paklaust del ju, nes 2 mano sake, kad max i para 100 ml, nes ten neralus kiekis vitaminu, o ju perdozavimas labai negerai  g.gif  turiu ir as naminiu, bet mums tiek neleidzia gerti, o vaikams sake tik po valgoma sauksta arba labai poreikiui esant iki 50 ml  g.gif
pasiteirausiu dabar jau, gal apgavo  g.gif

As tas sultis praskiedziu su vandeniu tiek, kad gautusi skanus gerimas. Kazkur sauksta grynu sulciu pilu i stikline ir dapilu vandens iki virsaus. Tas sultis isgeriu ne is karto, per kelis kartus (pagal nora). Nezinau kiek ten ju galima, bet man taip tinka.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 03 25, 09:08)
As tas sultis praskiedziu su vandeniu tiek, kad gautusi skanus gerimas. Kazkur sauksta grynu sulciu pilu i stikline ir dapilu  vandens iki virsaus. Tas sultis isgeriu ne is karto, per kelis kartus (pagal nora). Nezinau kiek ten ju galima, bet man taip tinka.

as maniau grynas, todel ir norejau klausti, ar nieko nesidaro nuo tokio kiekio. apie sulciu itaka geras internetinis puslapis yra. jo deka ir gaminausi saltalankiu sultis, tik aliejaus nesiryzau, nes daug darbo blush2.gif
isvarcius visus sio puslapio skyrelius galima rasti daug geru dalyku sveikatai wub.gif
gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 25, 09:25)
as maniau grynas, todel ir norejau klausti, ar nieko nesidaro nuo tokio kiekio. apie sulciu itaka geras internetinis puslapis yra. jo deka ir gaminausi saltalankiu sultis, tik aliejaus nesiryzau, nes daug darbo  blush2.gif
isvarcius visus sio puslapio skyrelius galima rasti daug geru dalyku sveikatai  wub.gif
gal kam pravers  ax.gif

Grynu net nuryti negaleciau doh.gif
Siaip dar praktikuoju tokias sultis: morka, zalias burokas ir obuolys. Gautas sultys praskiedziu vandeniu ir ilasinu kelis laselius alyvos. Sias sultis darau kai uzauga savos darzoves.
Atsakyti
gal kuriai netiko gasec ir guli nenaudojami vaistukai, nupirkciau pigiau, arba keisciausi i omeprozol actavis blush2.gif man tik gasekas nuima visus simptomus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 25, 10:26)
gal kuriai netiko gasec ir guli nenaudojami vaistukai, nupirkciau pigiau, arba keisciausi i omeprozol actavis  blush2.gif  man tik gasekas nuima visus simptomus  unsure.gif

Man irgi tik Gasec tiko. Bet ziuriu, kad nebera Gasec 40
Atsakyti
o aš šaltalankio alieju daraus jau pora metu pati...ir pasakyčiau efektas geresnis negu pirktiniu bent man...
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 03 25, 10:51)
Man irgi tik Gasec tiko. Bet ziuriu, kad nebera  Gasec 40

gasec vaistinese turetu buti, cia tik internetas, bet patiko maximali kaina lotuliukas.gif pirkusi visose vaistinese esu, bet niekad zemiau 35 nekainavo 14 tableciu biggrin.gif vaziuosiu nusipirkti, nesvarbu kokio stiprumo, nes jau klykiu nuo skausmo ir deginimo, nes kelias dienas pasibaigus negeriau, turiu visa poka omeprozol actavis, bet jis man kaip vanduo, nereaguoju ne kiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 25, 10:59)
gasec vaistinese turetu buti, cia tik internetas, bet patiko maximali kaina  lotuliukas.gif  pirkusi visose vaistinese esu, bet niekad zemiau 35 nekainavo 14 tableciu  biggrin.gif 

Gal cia dar kainos nepakeistos g.gif Bandysiu nusipirkti PL, jei parduos ir bus pigiau nei cia. Maciau, kad ten yra, bet tik su receptais ir kainos nerodo. verysad.gif
Atsakyti
SOS gasec neliko vaistinese, o 20 mg kaina kaip 40 doh.gif KAS TURITEEEEEEEEE? PERKU blush2.gif
Atsakyti