Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(*Malibu* @ 2009 09 30, 21:06)
tik ne be raminancius. skirybos labai audringos, o mano nervine bukle visai isbalancuota. tikiuosi tai netruks kokius 5 metus ir galesiu but visapusiskai laiminga  verysad.gif

ateis ir i tavo namus ramybe

QUOTE(denaxa @ 2009 10 01, 21:22)
Jau rasiau cia gal kokius tris kartus doh.gif Vnz.,imi puslitrini "sloikeli" uzsukamu dangteliu,prispaudi alijosiaus sulciu taip mazdaug per kokius keturis centimetrus nuo dugno,idedi pora geru saukstu medaus ir iki virsaus pripili Rygos balzamo,uzsuki dangteli ir kratai,kai istirpsa medus gali jau ir vartoti.Gerti reikia du kartus per diena po valgoma sauksta (30 ml) pries valgi.

as ir tik dabar uzsiseivinau biggrin.gif nors kiek kartu skaiciau
Atsakyti
https://www.level.lt...is-priemonemis/nezinau kas per knyga cia, bet prie musu ligos reiktu ja perskaityti, nes ji surista su nervais, stresu, itemta dienotvarke, mazu vaiku auginimu. gal visdelto ji mums padetu? mirksiukas.gif kaip knygu grauzike, tikrai ja isigysiu ir gal net pajusiu teigiamu dalyku isanalizavus visus puslapius, juk vistiek geriau nei chemija ryt ax.gif
Atsakyti
sveikos,mano vyras gere Gasec-20,bet taip ir nebaige kurso.liko 2.5 pakuotes.galioja iki 2011-02 men.yra cekis.parduociau pigiau nei vaistineje,jei ka domina rasykit i A.Z surasysiu viska smulkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2009 10 08, 19:31)
sveikos,mano vyras gere Gasec-20,bet taip ir nebaige kurso.liko 2.5 pakuotes.galioja iki 2011-02 men.yra cekis.parduociau pigiau nei vaistineje,jei ka domina rasykit i A.Z surasysiu viska smulkiau 4u.gif

bereikalo nebaige, sitas reikalas greit atsinaujina, dar turbut prireiks patiems unsure.gif
Atsakyti
sveikutes likimo drauges ax.gif vis skaitau bet parasyti neisdrisdavau. Suzinojau apie toki papilda, gal kuri bandet, gal vis geriau butu nei tuos vaistus ryti doh.gif bet atbaido mane kad ten yra metos g.gif gi ju negalima esant padidejusiam rugstingumui g.gif Pageriau savaitele lyg nieko, o toliau bijau vartoti g.gif

AMWAY FRUITTABS - su pipirmėčių skoniu.Natūralus (gamtinis) palydovas esant šiandieniniam karštligiškam gyvenimo būdui.

Esant tokiam karštligiškam gyvenimo būdui yra nesunku priprasti blogai maitintis - kartais per daug suvalgoma arba net persivalgoma. Todėl AMWAY FRUITTABS tabletės - maisto praturtintojai iš natūralių šaltinių, esant tokioms gyvenimo sąlygoms, turi būti visad po ranka

AMWAY FRUITTABS - susideda iš natūralių sudedamųjų dalių: citrusinių vaisių ląstelienos (skaidulų) ir kalcio magnio karbonato (dolomito) iš Norvegijos kalnų. Šių sudedamųjų dalių suderinimas prisideda prie puikios Jūsų savijautos, o be to, kai persivalgoma arba suvartojama daug kavos ar alkoholio. Kiekviena pakuotė susideda iš dėžutės, talpinančios 200 pipirmėčių skonio kramtomųjų tablečių.
Citrusinių vaisių ląsteliena: rinktinės balastinės medžiagos iš citrusinių vaisių sukuria švelnią apsaugą, esant padidėjusiam rūgštingumui. Dolomitas: gamtiniai kalcio ir magnio šaltiniai. Dolomitas kaip junginys yra žinomas turintis rūgščių neutralizavimo savybių.
Atsakyti
Kazkaip ramu cia pasidare. Kaip laikotes, mergaites? Kaip sveikateles? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

Parekomenduokite koki gastroenterologą Klaipėdoje. Buvau pas Žindžių ir dar pas vieną miesto ligoninėje. Noriu dar trečio nuomonės smile.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2009 10 29, 09:16)
Sveiki,
Parekomenduokite koki gastroenterologą Klaipėdoje. Buvau pas Žindžių ir dar pas vieną miesto ligoninėje. Noriu dar trečio nuomonės smile.gif
Ačiū

sveikutes...man viskas normos ribose...tik buvau apsirgus angina tai nuo vaistu buvo stemplės uždegimas prasidėjas...bet savaitėle pagėriau vaistukus ir tas nelemtas kosulys baigėsi...o jau buvo isismarkaves...dėl daktaro...šiaip žindžius yra labai geras daktaras...ko nesuprato kiti jis vienintelis man tikraja liga nustatė taigi tuo žmogumi aš asmeniškai labai pasitikiu...kaip jums sveikatėlės mergytės kaip gyvenat...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 10 29, 09:28)
sveikutes...man viskas normos ribose...tik buvau apsirgus angina tai nuo vaistu buvo stemplės uždegimas prasidėjas...bet savaitėle pagėriau vaistukus ir tas nelemtas kosulys baigėsi...o jau buvo isismarkaves...dėl daktaro...šiaip žindžius yra labai geras daktaras...ko nesuprato kiti jis vienintelis man tikraja liga nustatė taigi tuo žmogumi aš asmeniškai labai pasitikiu...kaip jums sveikatėlės mergytės kaip gyvenat...

Pritariu Jusu nuomonei,as taipogi su gyditoju Zindziumi turiu visuomet pasimatymu(endoskopavimui)tai nuostabus medikas,kuo silciausi atsiliepimai mirksiukas.gif Kiek tu gyditoju buvau apejusi,tai naudos,bei patarimu kaip gyventi ir kaip susitaikyti su ta isvarza negavau ne is vieno(dar toks gyd Arunas Kancauskas)neblogai dirba,jis Vetrunges treciame berods aukste,ta klinika kur visos nestutes eina,ten ir jo kabinetas yra,bei miesto ligonineje girdejau kazkokia gyditoja is K berods pavarde irgi kazkokius stebuklus daro?bet negaliu nieko komentuoti,kadangi visa tai girdejau tik is moters kuri buvo pas ja wub.gif O mano sveikatele puiki,geriu Pariet saziningai,bei pradejau laikytis dietos,nes kai pamaciau,kad nuo 68kg patapau beveik 80kg,susimasciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

rado vėl tą nelemtą Helicobakter Pylori. Paskyrė chlaritromiciną ir metronodazolį - "nepernešė" organizmas ir sublogavau. Siūlymai - gerti vieną chlaritromiciną arba su amoksicilinu (taip esu gėrusi gruodžio mėnesį). Nežinau, ką daryti. Pakentėčiau su metronidazoliu, jei nepykintų iki vėmimo. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 29 spalio 2009 - 23:03
QUOTE(caprice @ 2009 10 30, 00:02)
Sveikos,

rado vėl tą nelemtą Helicobakter Pylori. Paskyrė chlaritromiciną ir metronodazolį - "nepernešė" organizmas ir sublogavau. Siūlymai - gerti vieną chlaritromiciną arba su amoksicilinu (taip esu gėrusi gruodžio mėnesį). Nežinau, ką daryti. Pakentėčiau su metronidazoliu, jei nepykintų iki vėmimo.  verysad.gif

šiaip papykindavo ir mane bet paskutinėm dienom naudojimo tai kažkaip dabaigiau...o tu bakterijas kokias nors geri....linex ar panašiai ka nors...šiaip pasimokinau jau geriant antibiotikus geriu ir bakterijas...nes buvau isigijus jau dovana nuo antibiotiku grybeli...o per koki laika tau čia ji atsinaujino...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 10 30, 12:23)
šiaip papykindavo ir mane bet paskutinėm dienom naudojimo tai kažkaip dabaigiau...o tu bakterijas kokias nors geri....linex ar panašiai ka nors...šiaip pasimokinau jau geriant antibiotikus geriu ir bakterijas...nes buvau isigijus jau dovana nuo antibiotiku grybeli...o per koki laika tau čia ji atsinaujino...

Kad mane ne šiaip pykina, o išgėrus po valandos viskas ėjo lauk... verysad.gif Geriu "gerąsias" bakterijas kasdieną.

Kaip minėjau, buvo šią bakteriją radę gruodžio mėnesį. Dabar vėl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 30 spalio 2009 - 12:25