Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(wity @ 2009 09 25, 21:14)
galiu kazkiek nudziuginti, kas vartoja nexium vaistus. camelia vaistinese jis yra dabar labai atpiges, berods 20mg kainuoja 32lt, o 40mg - 46lt. kad juos reikia gerti ir ilgai tai ne kas, bet kad gali tiek pigiau nusipirkt vis sis tas g.gif  rolleyes.gif pati va suzinojau, tai uzsipirksiu ateiciai smile.gif
Papildyta:
sekmes gydantis ir neprarandant optimizmo!

aciukas, reik ir man pasipirkti
Atsakyti
Uzsidariau nedarbinguma,ryt einu darban.Neisivaizduoju,kaip pavyks atsikelti 4h (gerai dar,kad dar anksciau nereikia doh.gif ),atpratau jau tiek ilgai besiilsedama doh.gif Ale reikes kaip nors.Vnz.,einu valgyt vakarienes ir miegucio,o nuo rytdienos vel isikinkau i junga,taigi iki kito savaitgalio forume nesivaidensiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wity @ 2009 09 25, 22:14)
galiu kazkiek nudziuginti, kas vartoja nexium vaistus. camelia vaistinese jis yra dabar labai atpiges, berods 20mg kainuoja 32lt, o 40mg - 46lt. kad juos reikia gerti ir ilgai tai ne kas, bet kad gali tiek pigiau nusipirkt vis sis tas g.gif  rolleyes.gif pati va suzinojau, tai uzsipirksiu ateiciai smile.gif
Papildyta:
sekmes gydantis ir neprarandant optimizmo!

O koks kiekis? Ar cia nebus 7 tabletes? Neseniai kazkurioj vaistinej klausiau del Nexium, tai 14 tab.kainuoja apie 118 Lt (40 mg).
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 09 28, 10:11)
O koks kiekis? Ar cia nebus 7 tabletes? Neseniai kazkurioj vaistinej klausiau del Nexium, tai 14 tab.kainuoja apie 118 Lt (40 mg).

ju nera dideliai kiekias turbut, tai gali but ax.gif

As taip gerai jauciuosi po operacijos, nereikia vaistuku, viskas gerai, nu kartais maistas linkes uzstrigti, bet niekis, ir tas gerkles skausmas mazas dar buna, bet siaip tai kaip ir ner to gerl ax.gif uztat tik paskaitau jus ir nesikisu blush2.gif
Linkiu visims kuo greiciau pamirsti ta liga, but sveikutem 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite parašyti tikslias proporcijas to vaisto su Rygos balzamu ir kokiomis dozėmis jį gert 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 09 28, 10:11)

Aha, pasiskambinau, tai is tikruju pas juos akcija, tai 14 tab. 40 mg ~46 Lt. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Malibu* @ 2009 09 28, 10:40)
ju nera dideliai kiekias turbut, tai gali but  ax.gif 

As taip gerai jauciuosi po operacijos, nereikia vaistuku, viskas gerai, nu kartais maistas linkes uzstrigti, bet niekis, ir tas gerkles skausmas mazas dar buna, bet siaip tai kaip ir ner to gerl  ax.gif uztat tik paskaitau jus ir nesikisu  blush2.gif
Linkiu visims kuo greiciau pamirsti ta liga, but sveikutem  4u.gif

Kaip smagu girdeti, kad bent vienai is musu gerai sekasi thumbup.gif Labai dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
apskritai patariu pirkti vaistus camelijos vaistinese, nes ten tikrai yra pigesni vaistai, na bent jau dauguma, tuo jau pati isitikinau smile.gif kai pastoviai turi pirkti vaistus, tai ir tie keli litai gerai, kad susitaupo thumbup.gif ten galima isigyt camelia kortele nuolaidu ir su ja 10 procentu viskas pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wity @ 2009 09 29, 21:11)
apskritai patariu pirkti vaistus camelijos vaistinese, nes ten tikrai yra pigesni vaistai, na bent jau dauguma, tuo jau pati isitikinau smile.gif kai pastoviai turi pirkti vaistus, tai ir tie keli litai gerai, kad susitaupo thumbup.gif ten galima isigyt camelia kortele nuolaidu ir su ja 10 procentu viskas pigiau smile.gif

na matyt ka pirksi, man ten gaunasi gerokai brangiau, tiek vaiku vitaminai, tiek nuo gerl vaistai, nuo 2 bonkuciu 10 litu permoku. cia jau kiekvienas turetu atsirinkt kam kur. man dazniausiai gaunasi visdelto eurovaistinej ir sutaupau net ne kelis bent po keliolika litu. matyt vieni vaistai ten pigesni, kiti kitur, o treti dar kazkur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 09 30, 13:03)
na matyt ka pirksi, man ten gaunasi gerokai brangiau, tiek vaiku vitaminai, tiek nuo gerl vaistai, nuo 2 bonkuciu 10 litu permoku. cia jau kiekvienas turetu atsirinkt kam kur. man dazniausiai gaunasi visdelto eurovaistinej ir sutaupau net ne kelis bent po keliolika litu. matyt vieni vaistai ten pigesni, kiti kitur, o treti dar kazkur  4u.gif

taip taip visur visokiu kainu yra...o aš prekinuosi norfos vaistinėja...kažkaip man ten pigiau atrodo...bet kai staigiai prireikia tai artimiausioja kuria randu...
Atsakyti
as ir dazniausiai camelijo prekinuos, bent jau nexiuma ir dantu pasta ten pigiausiai iseina ax.gif

Malibu saunu kad jau gali be vaistuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 09 30, 21:25)
Malibu saunu kad jau gali be vaistuku thumbup.gif

tik ne be raminancius. skirybos labai audringos, o mano nervine bukle visai isbalancuota. tikiuosi tai netruks kokius 5 metus ir galesiu but visapusiskai laiminga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 09 28, 10:49)
Gal kas galite parašyti tikslias proporcijas to vaisto su Rygos balzamu ir kokiomis dozėmis jį gert  4u.gif

Jau rasiau cia gal kokius tris kartus doh.gif Vnz.,imi puslitrini "sloikeli" uzsukamu dangteliu,prispaudi alijosiaus sulciu taip mazdaug per kokius keturis centimetrus nuo dugno,idedi pora geru saukstu medaus ir iki virsaus pripili Rygos balzamo,uzsuki dangteli ir kratai,kai istirpsa medus gali jau ir vartoti.Gerti reikia du kartus per diena po valgoma sauksta (30 ml) pries valgi.
Atsakyti