Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(Tresor @ 2009 09 23, 12:53)
Man irgi vis nesiliauja rugstys kilti doh.gif Dabar ryte pastebiu, kad burnoje atsirado tokios kaip gleives. Su liezuviu perbraukus per dantis jis apsivelka. Bet gal man nuo balinancios dantu pastos. Ar taip kam nors yra buve?

man pilna tu gleiviu ir vis norisi ju iskoseti, manau cia nuo rugsciu g.gif pastoviai turiu gerti vaistus kitaip mane jos nukankintu doh.gif
Atsakyti
Vat vat,mane irgi tas rugstingumas jau doh.gif Pastoviai Pariet geriu,bet buna ir pasviesejimu wub.gif tik kartais paskausta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 09 22, 22:08)
Ačiū už info. wink.gif O Rygos balzamo pirkti būna pas mus? Ir kokia kaina? blush-anim-cl.gif

Taip,yra,praktiskai visose pardese,tokiam rudam keramikiniam butely,yra triju isfasavimu,bet geriausiai is karto dideli imti,puses litro,apie 40lt kainuoja (ar 36lt,nepamenu,senokai pirkau),kartais dar akciju jam buna.Man tas bonkes gaila ismesti,grazios tokios,tai jau nebezinau kur deti,prisikaupe doh.gif
Atsakyti
as ir be nexiumo sunkiai, buna savaite galiu gerti tik ryte, o buna ir neuztenka, tiesiog nesuprantu, atrodo pavalgau kita karta ir maziau leistino, bet taip nebuna blogai kai laikausi dietos doh.gif
net nezinau kiek galima bus ji taip gerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 09 23, 13:53)
Man irgi vis nesiliauja rugstys kilti doh.gif Dabar ryte pastebiu, kad burnoje atsirado tokios kaip gleives. Su liezuviu perbraukus per dantis jis apsivelka. Bet gal man nuo balinancios dantu pastos. Ar taip kam nors yra buve?

mano buna dantys tokie irgi...išsiplauni o po keliu minučiu vėl aptraukti košia...bet pastebėjau kai liežuvis buna baltas...
Atsakyti
Viskas tada aisku del tu gleiviu, anksciau man taip nebudavo. Dabar kai stipriai paumejo pries menesi tai vis ir kankinuosi verysad.gif Pabudau ryte su griauzianciu skrandziu..Dar savaite liko man pagerti omepa, tai nezinau kaip reikes kovoti su rugstimis po to..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 09 24, 11:16)
Viskas tada aisku del tu gleiviu, anksciau man taip nebudavo. Dabar kai stipriai paumejo pries menesi tai vis ir kankinuosi verysad.gif Pabudau ryte su griauzianciu skrandziu..Dar savaite liko man pagerti omepa, tai nezinau kaip reikes kovoti su rugstimis po to..

Va taip ir toliau kovosi,nusipirksi dar omepo...ar kazko kito,kas padeda...As panogastina ir raniberla dabar geriu.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 23, 16:24)
Taip,yra,praktiskai visose pardese,tokiam rudam keramikiniam butely,yra triju isfasavimu,bet geriausiai is karto dideli imti,puses litro,apie 40lt kainuoja (ar 36lt,nepamenu,senokai pirkau),kartais dar akciju jam buna.Man tas bonkes gaila ismesti,grazios tokios,tai jau nebezinau kur deti,prisikaupe doh.gif

Tai visą puse litro ir supilti? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 25 rugsėjo 2009 - 17:43
QUOTE(Tresor @ 2009 09 24, 10:16)

taip ir gersi toliau, ispradziu man buvo skirtos dvi savaites nexiumo, po to 4, po to 8, bet tik neisgeriu ir nekas, o kai kada ir isgerus nekas doh.gif
Atsakyti
galiu kazkiek nudziuginti, kas vartoja nexium vaistus. camelia vaistinese jis yra dabar labai atpiges, berods 20mg kainuoja 32lt, o 40mg - 46lt. kad juos reikia gerti ir ilgai tai ne kas, bet kad gali tiek pigiau nusipirkt vis sis tas g.gif rolleyes.gif pati va suzinojau, tai uzsipirksiu ateiciai smile.gif
Papildyta:
sekmes gydantis ir neprarandant optimizmo!
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 09 25, 18:42)
Tai visą puse litro ir supilti?  blush-anim-cl.gif

Taip,visa smile.gif Gatava laikau tam paciam balzamo butely,ir tamsus,ir patogu isipilti ax.gif bet gausis daugiau nei puse litro,nes alijosiaus sultys irgi vieta uzima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 26, 20:07)
Taip,visa smile.gif Gatava laikau tam paciam balzamo butely,ir tamsus,ir patogu isipilti ax.gif bet gausis daugiau nei puse litro,nes alijosiaus sultys irgi vieta uzima smile.gif

Ir dar klausimėlis: kiek viską užmaišius reikia palaikyti? smile.gif 4u.gif
Atsakyti