Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(wity @ 2009 08 31, 17:44)
man skaudet nieko neskauda, tik taip atsibodo pastovus krenkstimas.kai pavalgau tai ir pradedi pastoviai skrepliotis ir atrodo, kad kazkas gerklej.ir taiop kasdien.. verysad.gif vaistai man to nenuima na arba reikia gal ilgai juos vartot g.gif nebezinau ka daryt, nes jau taip nusiboooodo, kad nuotaikos nera.gal is jusu kas susidure su ta problema?lauxiu patarimu.. ax.gif

man tokius negalavimus tik nexiumas nuima ir tik po kokios savaites gerimo, bet tik sumazinu iki vienos ir vel jauciu kad pareina doh.gif
Atsakyti
Na merginos,kur gi vel visos pradingot,a gal jau sveikos? 4u.gif As tai va jau trecia savaite "ant biuletenio",ir nei velnio nieks man nepraeina,pykinimas beveik pastovus,ir paskaudena vis,nuovargis nezmoniskas,nieko daryt negaliu.Ir nezinau,ka cia daktare darys su manim ,gal jau nebegales nedarbingumo testi,o i darba eiti su tokia savijauta negaliu... schmoll.gif gal cia man pervargimas sakau,o ne tik skrandis...tuo labiau kad ir temperatura tokia apie 37 pakyla...
Atsakyti
Aš tai niekur nedingau bye1.gif
Tik irgi sveikatėlė nelabai kokia... Vasara buvo pakankamai gera ir vaistų nedaug reikėjo, o va dabar ir vėl prasidėjo bėdos...Bjaurus daiktas tas GERL, bet ką jau čia bepadarysi verysad.gif
Atsakyti
Mano sveikata taip pat neypatinga..Jau geriu daugiau nei savaite omeprazoli, bet rugstis vis kyla ypac nakty doh.gif O uzvakar ko tik negeriau (medu su siltu vandeniu, linu semenu kisieliu, arbata nuo rugstingumo) taip sukilo rugstis tai pagerejo tik pries ryta.
Zadu eiti ryti zarna uz poros savaiciu, nes jau neramu darosi..
Ir vis svarstau gal man omeprazolis nelabai padeda, gal reikia kazka kita bandyti g.gif
Atsakyti
Laba diena, skautau jus dažnai 4u.gif .
Turiu tą bėdą, rašiau kasdaise truputį.
Noriu klausti, ar vien mitybos reguliavimu pavyko kuriai pagerint savo būklę, o gal ir visai 'pamiršt' apie rėmenį?
Ir dar - gal kuri šarminančius maisto papildus vartojot , pvz., Basica?

Jau antri metai geriu Lanzuli 15 mg, omeprazolio dozė maža, bet man padeda. Geriu dabar kas antrą dieną. Stemplės žaizdelės apgydžiau, bet matyt , visiškai neužgydžiau. Nes savaitę nepagėriau vaistukų - pajutau, kad rūgštys kyla ir graužia kaip reikiant.
Atsakyti
sveikutes
kaip gaila kad daugumai vel po vasaros blogiau verysad.gif
man visai padeda jadvygos zoles, buvau pas ja nuvaziavus man padare toki zoleliu misini specialu, pasakyciau veiksminga, reikia gerti pries ir po maisto, nu tikrai nuima ta deginima, bet deja ne visam laikui ax.gif geriu tik men, gal po triju men kitaip bus ax.gif
man jei ne tie skrepliai ir gerkles paskaudenimas tai butu gan neblogai doh.gif ar ka ir kankina tas skreples doh.gif ypac ryte doh.gif
noreciau leliuka planuot, bet kaip jei pastoviai turiu gerti nexiuma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 10 rugsėjo 2009 - 12:16
QUOTE(Reniss @ 2009 09 10, 13:15)
noreciau leliuka planuot, bet kaip jei pastoviai turiu gerti nexiuma verysad.gif

As ir pastoviai geriau visu rusiu omeprozolius, bet nusprendziau kad noriu leliuko ir zinok visai nesigailiu ax.gif Nes pirmuosius 7 menesius buvau visai pamirsusi ka reiskia rugstys, jos vargino tik du paskutinius menesius, bet dabar jau kaip ir geriau mirksiukas.gif Zinau, kad gyvena pas mane ta bjaurybe bakterija, bet ja issigydysiu kai nustosiu maitint, tikiuosi ir rugstys ka reiskia pamirsiu visam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 09 10, 12:24)
As ir pastoviai geriau visu rusiu omeprozolius, bet nusprendziau kad noriu leliuko ir zinok visai nesigailiu ax.gif Nes pirmuosius 7 menesius buvau visai pamirsusi ka reiskia rugstys, jos vargino tik du paskutinius menesius, bet dabar jau kaip ir geriau mirksiukas.gif Zinau, kad gyvena pas mane ta bjaurybe bakterija, bet ja issigydysiu kai nustosiu maitint, tikiuosi ir rugstys ka reiskia pamirsiu visam blush2.gif

o pries pastojant ir nestumo metu ir gerei vaistus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 09 10, 14:14)
o pries pastojant ir nestumo metu ir gerei vaistus ax.gif

Pries pastojant geriau, vos tik suzinojusi, kad laukiuosi iskart nustojau gert ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 09 10, 13:46)
Pries pastojant geriau, vos tik suzinojusi, kad laukiuosi iskart nustojau gert ax.gif

o pries tai ar labai kankino ts rugstys, bijau kad be vaistu nestumo metu neissiversiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 09 10, 18:31)
o pries tai ar labai kankino ts rugstys, bijau kad be vaistu nestumo metu neissiversiu g.gif

Kankino labai doh.gif Bet uztai dabar jauciuosi daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
Ryt einu pas gastroenterologa konsultacijai.Blyn,nebegales man jau tikriausiai biuletenio ilgiau testi,o i darba eiti negaliu,vis pykina,ypac tik atsikelus pora valandu kosmarai buna,o kartais ir vakare.Jei ne tas pykinimas tai puse velnio butu,galima butu gyvent doh.gif
Atsakyti