Na,man stemple labai spazmuoja,jokie kvepavimai nepadeda,plius skausmas klaikus skrandzio (daktaras labai zmoniskas buvo,stengesi kaip imanydamas),o dar tai,kad kokias tris dienas po to tik skystimeli galejau gerti...
Visa kita tik nurijus islekdavo atgal
O uzmarina tai tik gerkle,jos man ir neskaudejo,bet pati stemple ir skrandis...staugt norejosi nuo skausmo.Kai jau siaip ne taip istrauke ta zarna (ir ta buvo padaryti sunku,nes vos sujudinus-stemples spazmai
),tai jau atsikelus ten dar prie kriaukles tampiausi,ziaugciojau
Na,gastroenterologe sake,kad taip buna kartais,kad tyrimo neina padaryt,ji ir pasake kad Grybo gatvej su narkoze daro.Bronchoskopija man yra dare be narkozes,tai patikek,gerokai malonesne procedura,ir nieko neskauda (nors kitiems kaip tik atvirksciai atrodo
)
Del narkozes,tai 10 metu vaiku chirurgijoj esu pradirbus,maciau,ir kaip uzmiega,ir kaip atsibunda,aisku,cia visaip gali buti,bet nuo to,kas lemta-nepabegsi
Papildyta:
Keisk vaistus,nesikankink.As sitos rusies vaistu irgi negaliu vartoti,buvo israse,tai gerai,kad nakciai isgeriau,bet poveikis vis tiek kitai dienai liko,dirbau kaip sapnuodama-per smegenine gerokai "dave".
Kol kas pantoprazoliu esu patenkinta-padeda
FGS-fibrogastroskopija
geriu ir as ta panoprazoli, bet man toks karscio musimas lyg nuo jo, taip atrodo silta nuo kaklo iki pilvo
o kiek tu geri, ar tai rytais po 40mg