Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(denaxa @ 2009 08 23, 17:03)

spazmu kad nebutu galima priestai vaistuku isgerti mirksiukas.gif
betkuriuo atveju linkiu sekmes ir kuo maziau "nuotykiu" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 08 23, 17:08)
spazmu kad nebutu galima priestai vaistuku isgerti  mirksiukas.gif
betkuriuo atveju linkiu sekmes ir kuo maziau "nuotykiu" 4u.gif

Aciu 4u.gif Labai noreciau be nuotykiu,bet kad jie ,zarazos-neatsiejama mano gyvenimo dalis,niekaip manes ramybeje palikti nenori doh.gif
Atsakyti
O man isgyre kad lanzul geriausi,ir kainavo nemazai man,pinigu dabar neturiu kitus vel pirkt,kaip nors reik pabaigt lanzul o simptomai tai mieguistumas , troškulys,bet tai žiauriausia kad akys net limpa...bet gal po to bus geriau skrandziui?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 23, 20:02)
O man isgyre kad lanzul geriausi,ir kainavo nemazai man,pinigu dabar neturiu kitus vel pirkt,kaip nors reik pabaigt lanzul o simptomai tai mieguistumas , troškulys,bet tai žiauriausia kad akys net limpa...bet gal po to bus geriau skrandziui?

ai tai nebaisus tie simptomai mirksiukas.gif papureni pagalve, pasidedi vandenuko ir puti i aki mirksiukas.gif thumbup.gif dar relaksine kokia knyga pasiimk, kad prabundant turetum ka veikti be vandens thumbup.gif lanzulo neesu gerusi berods g.gif sunku prisiminti jau blush2.gif as sidriuka gurksnoju, negerai, bet i diena po viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2009 08 20, 10:16)
Bet va ar paskausta kam nors ten uz krutinkaulio?nieks neparaso blush2.gif         

Vat aš ir galvoju, gal man čia visai ne širdį skauda, o nuo stemplės išvaržos, ir dar lyg kliuksėtų-pulsuotų kartais, tai gal čia taip ant širdies spaudžia, ar kam panašiai yra?
Atsakyti
Man ir taip yra,itarinejau sirdi,bet matyt mano skrandis tas randas daugiau kaireje puseje....dar nuo to lanzul pilvą labai pučia doh.gif
Atsakyti
Jei yra vartojančių Nexium, tai atlikusias tabl parduočiau už pusę kainos. Rašyti až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaškė: 25 rugpjūčio 2009 - 09:57
QUOTE(RimPol @ 2009 08 25, 08:47)
Vat aš ir galvoju, gal man čia visai ne širdį skauda, o nuo stemplės išvaržos, ir dar lyg kliuksėtų-pulsuotų kartais, tai gal čia taip ant širdies spaudžia, ar kam panašiai yra?

QUOTE(lucero @ 2009 08 25, 09:00)
Man ir taip yra,itarinejau sirdi,bet matyt mano skrandis tas randas daugiau kaireje puseje....dar nuo to lanzul pilvą labai pučia doh.gif

cia sirdele ir yra ir nereikia bijoti, tai tik permusimai nuo skrandzio bedu, kol skrandis nebus sveikas galimas dalykas ir sirdele kartais gali slubuoti. daktarai tai vadina elektrocistolem jei gerai uzrasiau. sake tai visai nepavojinga 4u.gif as tuos permusimus turiu 11 metu jau doh.gif dauguma zmoniu ju turi, bet nejaucia, o as jauciu kiekviena ir tas nepatinka, nors tik nemalonus jausmas blush2.gif uzburtas ratas, nervai, skrandis, galvos skausmas, sirdele doh.gif viskas taip glaudziai susieta, o kur dar kiti dalykai, zarnynas, kepenys ir t.t . bet pirmas gydymas tai nervukai, nesvarbu ar tai joga ar mielas uzsiemimas ar cheminiai/homeopatiniai vaistai, bet pirmas stoteles punktas- galvoje doh.gif Sunku stresinej situacijoj valdytis, neisgyventi nelaimiu, bet reikia stengtis wub.gif
visom po 4u.gif kad pageretu tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 08 25, 13:31)
cia sirdele ir yra ir nereikia bijoti, tai tik permusimai nuo skrandzio bedu, kol skrandis nebus sveikas galimas dalykas ir sirdele kartais gali slubuoti. daktarai tai vadina elektrocistolem jei gerai uzrasiau. sake tai visai nepavojinga  4u.gif  as tuos permusimus turiu 11 metu jau  doh.gif  dauguma zmoniu ju turi, bet nejaucia, o as jauciu kiekviena ir tas nepatinka, nors tik nemalonus jausmas  blush2.gif  uzburtas ratas, nervai, skrandis, galvos skausmas, sirdele  doh.gif  viskas taip glaudziai susieta, o kur dar kiti dalykai, zarnynas, kepenys ir t.t . bet pirmas gydymas tai nervukai, nesvarbu ar tai joga ar mielas uzsiemimas ar cheminiai/homeopatiniai vaistai, bet pirmas stoteles punktas- galvoje  doh.gif  Sunku stresinej situacijoj valdytis, neisgyventi nelaimiu, bet reikia stengtis  wub.gif
visom po  4u.gif  kad pageretu tik  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
Labai Ačiū Malibu,esi visiškai teisi,įsivariau aš gastritą su savo nervais doh.gif ir tikrai panašu į užburtą ratą...bet aš tikiu ,kad išeisiu iš jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 23, 16:08)
Na,man stemple labai spazmuoja,jokie kvepavimai nepadeda,plius skausmas klaikus skrandzio (daktaras labai zmoniskas buvo,stengesi kaip imanydamas),o dar tai,kad kokias tris dienas po to tik skystimeli galejau gerti... doh.gif Visa kita tik nurijus islekdavo atgal  doh.gif O uzmarina tai tik gerkle,jos man ir neskaudejo,bet pati stemple ir skrandis...staugt norejosi nuo skausmo.Kai jau siaip ne taip istrauke ta zarna (ir ta buvo padaryti sunku,nes vos sujudinus-stemples spazmai doh.gif ),tai jau atsikelus ten dar prie kriaukles tampiausi,ziaugciojau doh.gif Na,gastroenterologe sake,kad taip buna kartais,kad tyrimo neina padaryt,ji ir pasake kad Grybo gatvej su narkoze daro.Bronchoskopija man yra dare be narkozes,tai patikek,gerokai malonesne procedura,ir nieko neskauda (nors kitiems kaip tik atvirksciai atrodo doh.gif )
Del narkozes,tai 10 metu vaiku chirurgijoj esu pradirbus,maciau,ir kaip uzmiega,ir kaip atsibunda,aisku,cia visaip gali buti,bet nuo to,kas lemta-nepabegsi  cool.gif
Papildyta:
Keisk vaistus,nesikankink.As sitos rusies vaistu irgi negaliu vartoti,buvo israse,tai gerai,kad nakciai isgeriau,bet poveikis vis tiek kitai dienai liko,dirbau kaip sapnuodama-per smegenine gerokai "dave".
Kol kas pantoprazoliu esu patenkinta-padeda smile.gif
FGS-fibrogastroskopija ax.gif

geriu ir as ta panoprazoli, bet man toks karscio musimas lyg nuo jo, taip atrodo silta nuo kaklo iki pilvo g.gif toks silumos pojutis g.gif o kiek tu geri, ar tai rytais po 40mg
Atsakyti
Geriu rytais po 20mg,kol kas uztenka tiek.Pilnai rugsciu nenuima,bet nors valgyti galiu,nepykina taip baisiai,na,ir needa taip labai rugstys bent jau iki pietu ax.gif Vakarais ranitidino mosteliu 300mg.,bet beveik nepadeda ax.gif
Atsakyti