Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(daliuk @ 2009 08 19, 20:46)
man lygiai tas pats...po bakterijos gydymo viska pradėjau valgyt....sukyla sučiulpiu frutin ar arbatos nuo rugšties ir praeina...nu biški dabar bliogiau kai pomidorai prasidėjo...suvalgau po kelis kilus musėt per diena pomidorinė esu tai jaučiu pareina juodai rugštys nes liežuvis jau baltas ir burnoja jau ir ne kas...gausiu rimtesniu jau išgert nuo rugšties kad neprisižaisčiau  unsure.gif

O kokią arbatą nuo rūgšties geri? :}
Atsakyti
Man jau ilga laiką baltas liezuvis. Gal kuri geret lanzul ar lanobax?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 08 19, 22:23)
O kokią arbatą nuo rūgšties geri? :}

takažole arba gastrosan arbatas...jau kai buvo laabai blogai gėriau bulviu sultis....tikrai nuostabus dalykas ir man padėjo...
Atsakyti
O kaip pasidaryt bulviu sultis? O jum nebuvo vartojant vaistus pasireiskes pykinimas ir mieguistumas?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 20, 09:40)
Man jau ilga laiką baltas liezuvis. Gal kuri geret lanzul ar lanobax?kokie atsiliepimai?

Sveika,as geriau lanzul (berods taip vadinasi?)man jis neblogai,o ir kainyte nedidele.Bet as pakolkas istikima Pariet tai jis man pats paciu thumbup.gif Bet va ar paskausta kam nors ten uz krutinkaulio?nieks neparaso blush2.gif As nestumo metu jokiu papildu negeriau,nicnieko,nes nuo visu ju mane pykindavo,net skrandis skaudet pradedavo ir dabar nelabai juos priimu,o kas liecia vaistus,jei po keliu dienu pasijauciu prasciau nuo vaistu,nutraukiu ir tokiu nebeperku schmoll.gif
Papildyta:
Na ka ryt gavau vizita pas savo gyd Zindziu,eisiu zarneles vel ryti rolleyes.gif ui bijau,uzmirsau jau ta procedura wub.gif ryt zinosiu kaip jauciuosi as ten viduje,parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redauta: 20 rugpjūčio 2009 - 09:13
QUOTE(lucero @ 2009 08 20, 10:09)
O kaip pasidaryt bulviu sultis? O jum nebuvo vartojant vaistus pasireiskes pykinimas ir mieguistumas?

jeigu šviežios bulvikės tai švariai nuplaunu ir su sulčiaspaude...aš gėriau 3 kartus 20 min.prieš valgi berods puse didelio puodelio 3 savaites...bet intikia radau kad geriama ir 2 kartus...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 08 19, 20:46)
man lygiai tas pats...po bakterijos gydymo viska pradėjau valgyt....sukyla sučiulpiu frutin ar arbatos nuo rugšties ir praeina...nu biški dabar bliogiau kai pomidorai prasidėjo...suvalgau po kelis kilus musėt per diena pomidorinė esu tai jaučiu pareina juodai rugštys nes liežuvis jau baltas ir burnoja jau ir ne kas...gausiu rimtesniu jau išgert nuo rugšties kad neprisižaisčiau  unsure.gif

O as jau prisizaidziau,rytoj einu pas daktare,nedarbinguma pasiimsiu,nebepajegiu dirbti kaip blogai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 20, 22:50)
O as jau prisizaidziau,rytoj einu pas daktare,nedarbinguma pasiimsiu,nebepajegiu dirbti kaip blogai... schmoll.gif

Ir as einu siandien,va pries 10,ui kazkaip nemalonus jausmas blush2.gif Denaxa,o kas tau?taip blogai jautiesi?ar tau seimos gyditojas duoda nedarbinguma?(atsiprasau,kad tiek daug klausimuku)Sveikatytes tau ir visoms mergytems wub.gif
Atsakyti
sveikutes
Redauta sekmes lauksim ziniu ax.gif
Denaxa kas tau dabar, paumejo, gi visai puikiai jauteisi doh.gif

as ir bandziau bulves gerti, nu kaip man negera nuo ju pasidarydavo, taip uzeidavo pykinti doh.gif o va morku sultys visai nieko, jas taip pat galima gerti kaip bulves

man butu viskas tvarkoj jei ne tas gerkles perstejimas, sugeriau nexium 8 sav kursa, bet kazkaip nera gerai, va ir pasinervuoti teko doh.gif o ta zaizda gali atsirasti nuo keliu stresiuku g.gif
perejau dabar prie controloc ax.gif Zindzius sake sugerti 8 savaites ta nexiuma ir po to prireiks tik begerti, bet man kazkaip ne taip jei negeriu ryte ir vakare doh.gif
Atsakyti
Sveikos,as jau po visu proceduru;0NU GALVOJAU KOJAS PAKIRS PRIE KABINETO,O BIJOJAU blush2.gif gavau atsakyma,kad isvarzele niekur nedings ji yra,o va tik erozija turiu,tai visa men Parieto kursas,po 1tab kas dien ir visa menesy,o toliau viskas gerai wub.gif Nuramino,nu gyditojas Zindzius nuostabus medikas wub.gif Taip gerai viska nupasakoja:)Taip,kad kitas vizitas gal po puse metu,gal po metu,kada tik pasiilgsiu sake:)Va tokias naujienas gavau siandiena.Sveikatytes Jums.O del omeprozolio parasysiu ryt viska ka pasakojo,kuom skiriasi nuo nexium ir pariet.Snd isvaziuojame i gamta,turim sveciu is Uk,tai reikia prablaskyti,pas save namai jau atsibodo,noriu i svecius:)))) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2009 08 21, 08:34)
Ir as einu siandien,va pries 10,ui kazkaip nemalonus jausmas blush2.gif Denaxa,o kas tau?taip blogai jautiesi?ar tau seimos gyditojas duoda nedarbinguma?(atsiprasau,kad tiek daug klausimuku)Sveikatytes tau ir visoms mergytems wub.gif

Rugstys nerealiai keliasi,ir pykina baisiai,is ryto einu vonion ziaukciot,kaip bloga buna,jokios tabletkos nebepadeda,o alijosiu visa suvalgiau doh.gif O taip buvo viskas jau gerai...Bet praeitas menuo labai sunkus buvo,itemptas,darbe vyrai sako kad cia nuo pervargimo ir nervu man taip blogai (pernai tuo paciu metu paumejimas ziaurus buvo).
Nedarbinguma-taip,seimos gydytoja duoda.Siaip jei dirbciau kokiam kitam darbe,tai gal ir galeciau dirbti,bet kai uz vairo darbas,ir vezi kruva zmoniu,o cia pykina ir jau kelio nebematai nuo blogumo ir skausmo-na,mazu maziausia,nesaugu,ir savo pacios,ir vezamu zmoniu atzvilgiu,sito darbo sergant dirbti negalima doh.gif
Tai va,israse man gydytoja Panogastino (sake naujas vaistas,gal pades) ryte,ranitidino 300mg nakciai,ir dar kol nedirbu nervams aptvarkyti (o jie siuo metu man visai nelaiko unsure.gif ) Eglonyl,sake butent skrandininkams gerai sitie vaistukai,tai vakare ismeginsiu ketvirtuka tabletes.
Ir dar-varysiu i Grybo gatve suzinoti kiek tas tyrimas (FGS) su narkoze kainuoja,nes "gyvai" tai nebepasirysiu dar karta ko gero,o pasitikrinti reiketu...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 08 20, 14:44)
jeigu šviežios bulvikės tai švariai nuplaunu ir su sulčiaspaude...aš gėriau 3 kartus 20 min.prieš valgi berods puse didelio puodelio 3 savaites...bet intikia radau kad geriama ir 2 kartus...

Ačiū už atsakymą. Bulvių sultys iš tiesų gerai, šitą ir aš esu bandžiusi.

Bet kad ir geriu tuos vaistus nuo rūgšties, ji vis vieną, rodos, ne nuo jų priklauso, o nuo to, kaip save kontroliuoju... Ir pastebėjau, kad be ranitidino nakčiai visai riesta būna... Gėriau ir vieną Pantoprazolį iš ryto, ir vakare dar + ranitidino, tai išvada tokia, kad be antro varianto užgraužtų mane rūgštis... Negaliu, nerimauju labai dėl stemplės, dar labiau dėl dantų, žinau, kad pastovi rūgštis jiems nieko gero...
Atsakyti