Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

Ei,merginos,kur visos prapuolet? Ar gal jau sveikos? lotuliukas.gif Keliu temute virsun,labai jau uzkista kazkur toli buvo... ax.gif
Atsakyti
laba ax.gif

turiu klausimeli-ar esate,kuri is jusu dariusis H.pylori tyrima is kraujo? koks to tyrimo patikimumas g.gif ar geriau kai ja is skrandzio nustato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 18, 18:37)
Ei,merginos,kur visos prapuolet? Ar gal jau sveikos? lotuliukas.gif Keliu temute virsun,labai jau uzkista kazkur toli buvo... ax.gif

vasara linksmybiu ir relaxo metas biggrin.gif

QUOTE(KAIWA @ 2009 08 18, 19:30)
laba  ax.gif
turiu klausimeli-ar esate,kuri is jusu dariusis H.pylori tyrima is kraujo? koks to tyrimo patikimumas g.gif  ar geriau kai ja is skrandzio nustato  blush2.gif

kraujas rodo antikunius. net issigydzius ja, kraujas rodys antikunius, tad jis visai nepatikimas, nes gal jos nebera net. o is skrandzio patikima-rodys dabartine bukle 4u.gif Sekmes ir kad jos nerastu 4u.gif
Atsakyti
Na taip vasarele -Rojus sielai wub.gif Merginos ar Jums kartais paskaudena ten kur saules rezginys?man per men viena karta taip nutinka,ar cia kalta isvarzele?ar prisivalgymas?jei buna tokiu simtomu tai kiek tai tesiasi ir kuom nuraminate? wub.gif
Atsakyti
man kas diena ar kas kelias ten suskausta, nieko nedarau, nes sake gydytoja nieko nepakeisiu, tai spazmas. anksciau trukdavo ilgai ir budavo, kad be niemesil neissiversdavau, bet retai kada geriau vaistus, o dabar paskausta 10-20 min ir praeina. dazniausiai iskart pavalgius ar net valgant apsireiksdavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 08 05, 18:46)
nu ir kaip dabar sveikatėlė...man buvo toks varijantas kad apsoliučiai joks nei omepro...nei panto...nei lanzop...nu vienu žodžiu jokie su zolis galune nebepadėjo...o daktarė tik keitė ir keitė...net kepenu priepuoli nuo ju buvau apturėjus...nuvažiavau i privatu gruodi ir ka...omeprozoliu ar tu iš tos serijos nebgėriau...užtenka ir frutino kai pačiulpiu nuo rūgšties...kalta buvo piloris bakterija...išsigydžiau ir dabar tikrai nėra to kas buvo anksciau...tai vat mėgink bakterija gydyt jeigu ja turi...jeigu ne tada net nežinau neturėtu ta dozė pakenkt nes musu ligoniukės tokius geria..

Ogi taip... banguotai... Tai geriau, tai blogiau. Kai visai prispaudžia, vakare išgeriu ranitidino. Bakteriją man buvo radę. Gydė. Darė vėl tyrimą. Atsakymas buvo + -. Antibiotikų šį kartą neskyrė. Po kiek laiko vėl tyrė skrandį, bet šio tyrimo nedarė. Kitas vizitas nusimato tik spalio pabaigoje. Liežuvis baltas, rūgštis prisistato kas kiek laiko, geriu vaistus ar ne. Bijau, kad pakenks dantims, nežinau, kaip juos apsaugoti...
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 08 19, 00:19)
Ogi taip... banguotai... Tai geriau, tai blogiau. Kai visai prispaudžia, vakare išgeriu ranitidino. Bakteriją man buvo radę. Gydė. Darė vėl tyrimą. Atsakymas buvo + -. Antibiotikų šį kartą neskyrė. Po kiek laiko vėl tyrė skrandį, bet šio tyrimo nedarė. Kitas vizitas nusimato tik spalio pabaigoje. Liežuvis baltas, rūgštis prisistato kas kiek laiko, geriu vaistus ar ne. Bijau, kad pakenks dantims, nežinau, kaip juos apsaugoti...

papasakosiu toki dalyka...pas mano daktarike sesė gydos...irgi refliuksas...tai vat visada buvo pas ja ta bakterija stipri...vis sako nereik nereik gydyt...nu ir ka begeriant omeprozoli atsiveria skrandi žaisdos puola ja gydyt tada ir naikint bakterija...tai ivyksta kazkur kovo menesi...aišku ji paprašo daktarės kad tokius vaistus išrašytu kaip man privačiam bet toji atsisako sako aš turiu kitus gydymo metodus...išgeria ji tuos antibiotikus...ir po triju mėn. vėl eina ryt...nu ir ka...bakterija stipri...išvada tokia kad per silpna dozė vaistu jos neužmušė...aš kai einu ryt visada testuka su savim nešuosi...
Atsakyti
dekui Malibu uz atsakyma 4u.gif

as jau 4 metus kankinuosi su tuo refliuksu, bakterijos man net nemato reikalo istirti schmoll.gif paskutiniais metais man labai paastrejo liga iki tokio lygio, kad geriu arkliskas dozes nexium (iki 80 mg parai)- nepadeda.valgyt nustojau beveik vien tik verkti norisi nuo tokios busenos doh.gif pinigu vaistam iseina be proto daug verysad.gif ieskau informacijos apie ta bakterija, gal gi ji cia kalta del tu mano bedu tokiu stipriu ir ieskau gero gydytojo nes jau nebezinau,kur ieskoti pagalbos ir ka daryti - viskas beviltiskai atrodo kazkaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 08 19, 08:24)
papasakosiu toki dalyka...pas mano daktarike sesė gydos...irgi refliuksas...tai vat visada buvo pas ja ta bakterija stipri...vis sako nereik nereik gydyt...nu ir ka begeriant omeprozoli atsiveria skrandi žaisdos puola ja gydyt tada ir naikint bakterija...tai ivyksta kazkur kovo menesi...aišku ji paprašo daktarės kad tokius vaistus išrašytu kaip man privačiam bet toji atsisako sako aš turiu kitus gydymo metodus...išgeria ji tuos antibiotikus...ir po triju mėn. vėl eina ryt...nu ir ka...bakterija stipri...išvada tokia kad per silpna dozė vaistu jos neužmušė...aš kai einu ryt visada testuka su savim nešuosi...

Aš irgi nešuosi ir paskutinį kartą nešiausi, bet daryti jo nedarė, atseit nėra erozijų, nieko, tai ir daryti nereikia. Nustebau. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KAIWA @ 2009 08 19, 11:21)
dekui Malibu uz atsakyma  4u.gif

as jau 4 metus kankinuosi su tuo refliuksu, bakterijos man net nemato reikalo istirti schmoll.gif  paskutiniais metais man labai paastrejo liga iki tokio lygio, kad geriu arkliskas dozes nexium (iki 80 mg parai)- nepadeda.valgyt nustojau beveik vien tik verkti norisi nuo tokios busenos  doh.gif  pinigu vaistam iseina be proto daug  verysad.gif  ieskau informacijos apie ta bakterija, gal gi ji cia kalta del tu mano bedu tokiu stipriu ir ieskau gero gydytojo nes jau nebezinau,kur ieskoti pagalbos ir ka daryti - viskas beviltiskai atrodo kazkaip verysad.gif

Bakterija cia maziausiai kalta! Is to ka nupasakojot visiskai aisku, kad gydyt reikia kita gala blush-anim-cl.gif Turiu omeny psichoterapija. Seniai irodyta, kad tai psichosomatine liga.
Deja, nieko negaliu parekomenduot Kaune. Reikia ieskot gero psichoterapeuto (nepainiot su psichologu ir psichiatru) ar gomeopata. mirksiukas.gif
Visos tabletes yra laikinos priemones. Net jei su antibiotikais sunaikinsit H.Pylori, vis tiek liks padidejusi skrandzio sulciu sekrecija.
Zodziu, salint reikia priezasti, o ne simptomus. clap_1.gif
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Man buvo panasiai kaip ir KAIWAI,niekas nebepadejo ir visiskai nebegalejau valgyti, bakterija(pati paprasiau to tyrimo,mokamas buvo,is kraujo),ir po antibiotiku kurso jau galejau valgyti.Aisku,rugstys liko,laiks nuo laiko paumejimai kamuoja,kartais geriau,kartais blogiau,bet nors valgyti galiu ax.gif
Ir siuo metu sakes koks pablogejimas schmoll.gif pykina nuolat,rugstys jau visa burna isedusios,gerkle ir liezuvi skauda,i darba einu dantis sukandus,reiketu biuleteni pasiimti ir pasigydyt normaliai,bet kad labai mazai moka dabar uz ji,tai kenciu kol kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 19, 20:25)
Man buvo panasiai kaip ir KAIWAI,niekas nebepadejo ir visiskai nebegalejau valgyti, bakterija(pati paprasiau to tyrimo,mokamas buvo,is kraujo),ir po antibiotiku kurso jau galejau valgyti.Aisku,rugstys liko,laiks nuo laiko paumejimai kamuoja,kartais geriau,kartais blogiau,bet nors valgyti galiu ax.gif
Ir siuo metu sakes koks pablogejimas  schmoll.gif pykina nuolat,rugstys jau visa burna isedusios,gerkle ir liezuvi skauda,i darba einu dantis sukandus,reiketu biuleteni pasiimti ir pasigydyt normaliai,bet kad labai mazai moka dabar uz ji,tai kenciu kol kas... ax.gif

man lygiai tas pats...po bakterijos gydymo viska pradėjau valgyt....sukyla sučiulpiu frutin ar arbatos nuo rugšties ir praeina...nu biški dabar bliogiau kai pomidorai prasidėjo...suvalgau po kelis kilus musėt per diena pomidorinė esu tai jaučiu pareina juodai rugštys nes liežuvis jau baltas ir burnoja jau ir ne kas...gausiu rimtesniu jau išgert nuo rugšties kad neprisižaisčiau unsure.gif
Atsakyti