Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 22, 19:41)
na laseliai ant pagalves neturetu buti. kai isgrauzia nosies gleivine, tai nosi puciant, ar valant tik taip pamatydavau, bet nebego taip, kad laseliais  unsure.gif  vitaminas c tau reikalingas kad sustiprinti kraujagysles ir kapiliarus. pagerk jo (ascorutin)  4u.gif  ir gydytojui pasakyk, maza kas. o kaip tavo spaudimas? pagalve auksta?

Na dabar jau tada sunerimavau g.gif Atvirai pasakius i tai nekreipiau demesio. Reikes nusipirkti kazko kraujagyslems pastiprinti ir pasitikrinti krauja.
Spaudimas tai mano net labai zemas, svaigsta galva, kaip suprantu nuo auksto spaudimo gali kraujuoti is nosies. O pagalve mano aukstoka, nes ant zemos negaliu miegoti pilvas visas idumba.
Atsakyti
sveikutes

oras geras tai ir nesinori namie tunoti, kazkaip kur isejus ir nebera laiko apie savo bedas galvoti. Geras vandeniukas pas mus prasom visos iprie juros, vitaminu ziemai pasisemti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 07 23, 15:02)
sveikutes

oras geras tai ir nesinori namie tunoti, kazkaip kur isejus ir nebera laiko apie savo bedas galvoti. Geras vandeniukas pas mus prasom visos iprie juros, vitaminu ziemai pasisemti biggrin.gif

Siais metai neteks turbut i pajuri verysad.gif
Atsakyti
o aš gyvenu...kiekviena diena kai šventė...sveikata gera...renkuosi vaistažolikes iš savo darželio žiemai...ikalu net alaus retsykiais....ir ačiū dievui nieko kolkas blogo nejaučiu...jokiu nervu...tik atsipalaidavimas....juk vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 07 23, 23:16)
o aš gyvenu...kiekviena diena kai šventė...sveikata gera...renkuosi vaistažolikes iš savo darželio žiemai...ikalu net alaus retsykiais....ir ačiū dievui nieko kolkas blogo nejaučiu...jokiu nervu...tik atsipalaidavimas....juk vasara    biggrin.gif

nu taip uzkliuvo tavo dziaugsmas, puiki nuotaika, labai dziaugiuosi uz tave. ir avataras naujas, svytejimas vidinis net ir jame atsispindi. Saunuole wub.gif
Atsakyti
Linkejimai visoms Jums Mergytes.Ir as jau nebeturiu laiko cia beprisesti,ech ta vasarele wub.gif O darkrikstyjome savo mazaja padauzele::)Papirkau pablogejus sveikatelei Lanzup,nu geras vaistukas,padejo,kazin ar daug kuo skiriasi nuo Pariet?O cia vasariskai nuotaikai is musu asmeninio albumo wub.gif user posted image user posted image user posted image wub.gif Va sitaip mes nusiteike buvome per tokia svente:)
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2009 07 26, 17:58)
Linkejimai visoms Jums Mergytes.Ir as jau nebeturiu laiko cia beprisesti,ech ta vasarele wub.gif O darkrikstyjome savo mazaja padauzele::)Papirkau pablogejus sveikatelei Lanzup,nu geras vaistukas,padejo,kazin ar daug kuo skiriasi nuo Pariet? Va sitaip mes nusiteike buvome per tokia svente:)

Sveikinu prauzus tokiai graziai sventei!!!! Tavo abi mazyles tiesiog nuostabios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

O Lanzup tai as niekad nevartojau... Ar jis originalas?
Atsakyti
Redauta, nu kaip papuosei/pagyvinai tema wub.gif Grazios nuotraukytes, net labai.
as tai geriu vel vaistukus, truputi bande raugulys atsirasti ir neskanu burnoje, nors siaip nera nieko blogo daugiau. jauciuosi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 27, 10:40)
Redauta, nu kaip papuosei/pagyvinai tema  wub.gif  Grazios nuotraukytes, net labai.
as tai geriu vel vaistukus, truputi bande raugulys atsirasti ir neskanu burnoje, nors siaip nera nieko blogo daugiau. jauciuosi gerai  thumbup.gif

Smagu girgdeti,kad tu wub.gif Stiprybes ir ramybes tau wub.gif Kaip tavo mazieji?Austejyte ir tau linkejimai 4u.gif
Atsakyti
tai, kad dickiai pas mane. rodos gerai, nes tiek tematau. kartais grizta uzvalgyti ir viskas, o po to vakare tik i vonia ir i lovas visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 27, 11:10)
tai, kad dickiai pas mane. rodos gerai, nes tiek tematau. kartais grizta uzvalgyti ir viskas, o po to vakare tik i vonia ir i lovas visi  smile.gif

wub.gif o tai gal sveikatelei pagerejus ir apie sesyte pagalvosit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2009 07 27, 11:14)
wub.gif o tai gal sveikatelei pagerejus ir apie sesyte pagalvosit wub.gif

schmoll.gif ne uz ka. nebent ivaikinti mergyte jau kokiu 3 metuku, nebenoriu vargo, bemiegiu naktu, streso (nes vel sukils visi refliuksai pilnumoj) ir be to man sake geriausiu atveju vaika isnesiociau 6 men ir tada persileidimas. mano pilvo raumenys perplyse ir tarpas 4 cm, reikia operacijos, bet as nesidarysiu, nes gimdyti nesiruosiu, o kai iskris isvarza, operuodami nemokamai sukabins, nes dabar valdiskai kainuotu5000-6000 lt, privaciai 19000 lt doh.gif nebent pries klimaksa bus galima padurniuot ir jaunyste prisiminti. tada jau ir brandumas kitas ir kantrybe kita ir supratingumas. ax.gif
Atsakyti