Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

pize kaze, tai kur visos ciuciundros g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 21, 22:35)
pize kaze, tai kur visos ciuciundros  g.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 21, 23:23)

tai, kad tema baigia isnykti jau blink.gif aisku smagu, kad neliko dejuojanciu ir aimanuojanciu, bet smagu butu ir pasidziaugti teigiamais rezultatais. as taip pasiil;gstu daugumos, ir net nezinau kaip sekasi g.gif aisku vasara niekas nenori sedet prie kompo, bet galetu brukstelt kartais zodeli kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 21, 23:30)
tai, kad tema baigia isnykti jau  blink.gif  aisku smagu, kad neliko dejuojanciu ir aimanuojanciu, bet smagu butu ir pasidziaugti teigiamais rezultatais.  as taip pasiil;gstu daugumos, ir net nezinau kaip sekasi  g.gif  aisku vasara niekas nenori sedet prie kompo, bet galetu brukstelt kartais zodeli kita  ax.gif

Mažai kuom galiu paguosti ax.gif
Aš čia tyli skaitytoja šitoje temoje smile.gif
O ten kur daugiausiai reiškiuosi- irgi tylu... Atostogauja visos mamulės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 21, 23:49)
Mažai kuom galiu paguosti  ax.gif
Aš čia tyli skaitytoja šitoje temoje  smile.gif
O ten kur daugiausiai reiškiuosi- irgi tylu... Atostogauja visos mamulės  smile.gif

na tokioj skaudzioj temoj ir nesitikiu kad puslapiai pilsis vienas po kito, bet karta savaiteje tikrai butu smagu is visu isgirsti kazka. bet jei tylu, matyt viskas gerai, tikiuosi bent jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 22, 00:22)
na tokioj skaudzioj temoj ir nesitikiu kad puslapiai pilsis vienas po kito, bet karta savaiteje tikrai butu smagu is visu isgirsti kazka. bet jei tylu, matyt viskas gerai, tikiuosi bent jau  ax.gif

nera gerai, bet bent jau vasaros dziaugsmai visas bedas uzgozia thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju Mlibu už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 07 22, 08:48)
nera gerai, bet bent jau vasaros dziaugsmai visas bedas uzgozia  thumbup.gif

Tikra tiesa smile.gif Per atsostogas pamirsau visus skrandzio rupescius. Valgiau saslykus ir skrandis atlaike smile.gif O dabar grizus vel viskas grizta i savo vietas, skrandi pagrauzia, rugstis kyla g.gif Vel tenka maista derinti.
Paskaitinejau paskutines zinutes ir nustebau, kad nuo gerl gali kraujuoti is nosies blink.gif As vis pastebiu, kad pas mane ant pagalves po nakties nedideli kraujo laseliai buna..Anksciau man nudegino nosyje kazka loristas buvo viskas gerai. Bet dabar supratau kame reikalas, kad kraujuoja nosis, nes naktimis man dazniausiai skrandzio negerumai ir buna..
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 07 22, 08:48)
nera gerai, bet bent jau vasaros dziaugsmai visas bedas uzgozia  thumbup.gif

smagu norws tiek ir dziaugiuosi uz tave, kad bent kazkas leidzia trumpam pamirsti bedeles wub.gif Stiprybes tau didziausios Austejyte wub.gif

QUOTE(Judiciukas @ 2009 07 22, 10:54)
Dėkoju Mlibu už palaikymą  4u.gif

tai, kad mes visos cia viena kita palaikom, tik as daugiau prie kompo turbut pasedziu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Tresor @ 2009 07 22, 11:38)
As vis pastebiu, kad pas mane ant pagalves po nakties nedideli kraujo laseliai buna..Anksciau man nudegino nosyje kazka loristas buvo viskas gerai. Bet dabar supratau kame reikalas, kad kraujuoja nosis, nes naktimis man dazniausiai skrandzio negerumai ir buna..

na laseliai ant pagalves neturetu buti. kai isgrauzia nosies gleivine, tai nosi puciant, ar valant tik taip pamatydavau, bet nebego taip, kad laseliais unsure.gif vitaminas c tau reikalingas kad sustiprinti kraujagysles ir kapiliarus. pagerk jo (ascorutin) 4u.gif ir gydytojui pasakyk, maza kas. o kaip tavo spaudimas? pagalve auksta?
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 22, 19:41)
smagu norws tiek ir dziaugiuosi uz tave, kad bent kazkas leidzia trumpam pamirsti bedeles  wub.gif  Stiprybes tau didziausios Austejyte  wub.gif
tai, kad mes visos cia viena kita palaikom, tik as daugiau prie kompo turbut pasedziu  doh.gif  biggrin.gif
na laseliai ant pagalves neturetu buti. kai isgrauzia nosies gleivine, tai nosi puciant, ar valant tik taip pamatydavau, bet nebego taip, kad laseliais  unsure.gif  vitaminas c tau reikalingas kad sustiprinti kraujagysles ir kapiliarus. pagerk jo (ascorutin)  4u.gif  ir gydytojui pasakyk, maza kas. o kaip tavo spaudimas? pagalve auksta?
Malibu, o geriamą vitaminą c galima vartoti turint GERL? blink.gif Aš visad visko rūgštaus vengiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 22 liepos 2009 - 18:56
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 22, 19:55)
Malibu, o geriamą vitaminą c galima vartoti turint GERL? blink.gif  Aš visad visko rūgštaus vengiu  blush2.gif

galima, man visi gastroenterologai ir terapeutai rase, tik as negeriau blush2.gif sake jie ne skrandyje tirpsta. visi vienbalsiai garantavo, kad poveikio gerl'ui nebus. bet man ir taip buvo kruvos vaistu iki 12 tableciu per diena, tai negeriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 22, 19:59)
galima, man visi gastroenterologai ir terapeutai rase, tik as negeriau  blush2.gif  sake jie ne skrandyje tirpsta. visi vienbalsiai garantavo, kad poveikio gerl'ui nebus. bet man ir taip buvo kruvos vaistu iki 12 tableciu per diena, tai negeriau  blush2.gif

Oho, geras smile.gif Visada buvau įsitikinus, kad jie skrandyje tirpsta blush2.gif
Siaubas, 12 tablečių doh.gif blink.gif
Atsakyti