pize kaze, tai kur visos ciuciundros
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 21, 23:23)
tai, kad tema baigia isnykti jau aisku smagu, kad neliko dejuojanciu ir aimanuojanciu, bet smagu butu ir pasidziaugti teigiamais rezultatais. as taip pasiil;gstu daugumos, ir net nezinau kaip sekasi aisku vasara niekas nenori sedet prie kompo, bet galetu brukstelt kartais zodeli kita
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 21, 23:30)
tai, kad tema baigia isnykti jau aisku smagu, kad neliko dejuojanciu ir aimanuojanciu, bet smagu butu ir pasidziaugti teigiamais rezultatais. as taip pasiil;gstu daugumos, ir net nezinau kaip sekasi aisku vasara niekas nenori sedet prie kompo, bet galetu brukstelt kartais zodeli kita
Mažai kuom galiu paguosti
Aš čia tyli skaitytoja šitoje temoje
O ten kur daugiausiai reiškiuosi- irgi tylu... Atostogauja visos mamulės
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 21, 23:49)
Mažai kuom galiu paguosti
na tokioj skaudzioj temoj ir nesitikiu kad puslapiai pilsis vienas po kito, bet karta savaiteje tikrai butu smagu is visu isgirsti kazka. bet jei tylu, matyt viskas gerai, tikiuosi bent jau
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 22, 00:22)
na tokioj skaudzioj temoj ir nesitikiu kad puslapiai pilsis vienas po kito, bet karta savaiteje tikrai butu smagu is visu isgirsti kazka. bet jei tylu, matyt viskas gerai, tikiuosi bent jau
nera gerai, bet bent jau vasaros dziaugsmai visas bedas uzgozia
Dėkoju Mlibu už palaikymą
QUOTE(Austejyte @ 2009 07 22, 08:48)
Tikra tiesa Per atsostogas pamirsau visus skrandzio rupescius. Valgiau saslykus ir skrandis atlaike O dabar grizus vel viskas grizta i savo vietas, skrandi pagrauzia, rugstis kyla Vel tenka maista derinti.
Paskaitinejau paskutines zinutes ir nustebau, kad nuo gerl gali kraujuoti is nosies As vis pastebiu, kad pas mane ant pagalves po nakties nedideli kraujo laseliai buna..Anksciau man nudegino nosyje kazka loristas buvo viskas gerai. Bet dabar supratau kame reikalas, kad kraujuoja nosis, nes naktimis man dazniausiai skrandzio negerumai ir buna..
QUOTE(Austejyte @ 2009 07 22, 08:48)
smagu norws tiek ir dziaugiuosi uz tave, kad bent kazkas leidzia trumpam pamirsti bedeles Stiprybes tau didziausios Austejyte
QUOTE(Judiciukas @ 2009 07 22, 10:54)
Dėkoju Mlibu už palaikymą
tai, kad mes visos cia viena kita palaikom, tik as daugiau prie kompo turbut pasedziu
QUOTE(Tresor @ 2009 07 22, 11:38)
As vis pastebiu, kad pas mane ant pagalves po nakties nedideli kraujo laseliai buna..Anksciau man nudegino nosyje kazka loristas buvo viskas gerai. Bet dabar supratau kame reikalas, kad kraujuoja nosis, nes naktimis man dazniausiai skrandzio negerumai ir buna..
na laseliai ant pagalves neturetu buti. kai isgrauzia nosies gleivine, tai nosi puciant, ar valant tik taip pamatydavau, bet nebego taip, kad laseliais vitaminas c tau reikalingas kad sustiprinti kraujagysles ir kapiliarus. pagerk jo (ascorutin) ir gydytojui pasakyk, maza kas. o kaip tavo spaudimas? pagalve auksta?
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 22, 19:41)
smagu norws tiek ir dziaugiuosi uz tave, kad bent kazkas leidzia trumpam pamirsti bedeles Stiprybes tau didziausios Austejyte
tai, kad mes visos cia viena kita palaikom, tik as daugiau prie kompo turbut pasedziu
na laseliai ant pagalves neturetu buti. kai isgrauzia nosies gleivine, tai nosi puciant, ar valant tik taip pamatydavau, bet nebego taip, kad laseliais vitaminas c tau reikalingas kad sustiprinti kraujagysles ir kapiliarus. pagerk jo (ascorutin) ir gydytojui pasakyk, maza kas. o kaip tavo spaudimas? pagalve auksta?
Malibu, o geriamą vitaminą c galima vartoti turint GERL? Aš visad visko rūgštaus vengiu
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 22, 19:55)
Malibu, o geriamą vitaminą c galima vartoti turint GERL? Aš visad visko rūgštaus vengiu
galima, man visi gastroenterologai ir terapeutai rase, tik as negeriau sake jie ne skrandyje tirpsta. visi vienbalsiai garantavo, kad poveikio gerl'ui nebus. bet man ir taip buvo kruvos vaistu iki 12 tableciu per diena, tai negeriau
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 22, 19:59)
galima, man visi gastroenterologai ir terapeutai rase, tik as negeriau sake jie ne skrandyje tirpsta. visi vienbalsiai garantavo, kad poveikio gerl'ui nebus. bet man ir taip buvo kruvos vaistu iki 12 tableciu per diena, tai negeriau
Oho, geras Visada buvau įsitikinus, kad jie skrandyje tirpsta
Siaubas, 12 tablečių