Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

sveikutes

ar kuri geret Controloc, man ji israse vietoj nexiumo, nes nuo jo ziauriai viduriai kieteja doh.gif kazi kaip nuo to butu g.gif sake cia tipo naujas vaistas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 07 18, 10:51)
sveikutes

ar kuri geret Controloc, man ji israse vietoj nexiumo, nes nuo jo ziauriai viduriai kieteja doh.gif kazi kaip nuo to butu g.gif sake cia tipo naujas vaistas ax.gif

isbandysi pati ir geriausiai zinosi mirksiukas.gif man nexium kazkada buvo israse, tai nuo ketvircio tabletes kaip adrenalino gavus akys stacios buvo visa nakti ir tokia sumaistis viduje kazkokia, itampa, tai sake priesingai suveike nei turetu. tai pries savaite ismeciau visa dezute nes jau garantija pasibaige doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

padidėjęs rūgštingumas - taipogi mano palydovas. Teko gulėti Santariškėse, nes situacija su skrandžiu buvo nepavydėtina... Prarijus "šlangą" nustatė, kad yra refliuksas iš tulžies į dvylikapirštę žarną. blink.gif Todėl ir jausdavau skausmą nuo skrandžio it slystantį kairiau... Prie to gėrio rado Helicobacter Pylori. verysad.gif Aišku, sekė dešimties dienų antibiotikų kursas, vaistai nuo rūgštingumo, kurių jau n buvau išgėrusi besigydydama gimtame mieste, bet... BET rūgštis graužia ir toliau, jau dvejus metus "draugaujame". verysad.gif Aišku, būna geriau, būna blogiau, bet kad visai atsitrauktų - ne, o ir vaistu per amžius juk negersi... O dar jei suvalgau šokolado ir pan., tai kryžius, rūgštis ne vieną ir ne dvi dienas graužia. sad.gif Visas šis "gerumas" prasidėjo susirgus kasos uždegimu, tada ir rūgštis "užpuolė", skrandžio uždegimai, erozijos, plius tulžies puslė persisukusi, taip kad... krepšelis "gėrybių". O jei skausmai užpuola, tai šauk tu briedį, Nošpa + Analginas leidžiami, tik tada akyse prašviesėja...

P.S. norėjau jūsų paklausti, ar esate kuri mėginusi vartoti vaistuką nuo rūgšties Controloc Kokie būtų atsiliepimai? Iš anksto ačiū.

P.P.S. kiek žinau ir kiek gėriau, tai vaistai nuo padidėjusio rūgštingumo geriami ryte, prieš valgį. O vakare, prieš miegą, jums nėra buvę paskirta pvz.: ranitidino, ranigastro? Nieko blogo būtų tiek per dieną išgerti ar nėra tam reikalo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 20 liepos 2009 - 20:59
QUOTE(caprice @ 2009 07 20, 21:52)
P.P.S. kiek žinau ir kiek gėriau, tai vaistai nuo padidėjusio rūgštingumo geriami ryte, prieš valgį. O vakare, prieš miegą, jums nėra buvę paskirta pvz.: ranitidino, ranigastro? Nieko blogo būtų tiek per dieną išgerti ar nėra tam reikalo?

kol liga nesunki pilnai pakanka rytinio vaistu isgerimo, jei nepadeda ar sunkesnis atvejis geriama ir nakciai tie patys kur ryte arba raniberlas (tas pats ranitidinas) 150/300 mg 4u.gif
ramybe ir serink maista pagal tai ka manai galinti valgyti ir ne 4u.gif beja svoris irgi itakoja, bet dauguma neturi virsvorio. as cia vienintele turbut smile.gif
Atsakyti
Norejau paklasuti po kiek laiko Jums pasireiksia teigiamas vaistu PSI nuo rugstingumo poveikis? As kazkaip nejauciu pagerejimo isgerus net savaite. Rugstis burnoje laikosi, griauzia. O isgerus raniberl iskart viskas nurimsta. Ar yra kam nors taip?
Atsakyti
*Malibu*,

ačiū už atsakymus. 4u.gif

Beje, merginos, ar gali būti, kad dėl iškrypusio stuburo skranduką skaudėtų? Šeimos daktarė tokią hipotezę buvo iškėlusi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 20 liepos 2009 - 21:10
QUOTE(Frija @ 2009 07 20, 22:00)
Norejau paklasuti po kiek laiko Jums pasireiksia teigiamas vaistu PSI nuo rugstingumo poveikis? As kazkaip nejauciu pagerejimo isgerus net savaite. Rugstis burnoje laikosi, griauzia. O isgerus raniberl iskart viskas nurimsta. Ar yra kam nors taip?

po menesio, bet kartais uztenka poros savaiciu kurso 4u.gif raniberlas negydo, tik nuima rugsti tam kartui, o omeprozoliai gydo 4u.gif

QUOTE(caprice @ 2009 07 20, 22:09)
ar gali būti, kad dėl iškrypusio stuburo skranduką skaudėtų? Šeimos daktarė tokią hipotezę buvo iškėlusi.  g.gif

gali, bet tokiu atveju turetu but siaubingai iskrypes. as igimta kreivuma turiu, taip jau sudetas kunas, bet nuo to neskauda. ar geri kokiu raminanciu (zoliniu, arbatu, ar cheminiu) daznai skrandininkams skiria, nes jie daro teigiama poveiki dideli. gal itampoje, strese viskas slypi? joga sako geras dalykas 4u.gif
Atsakyti
*Malibu*

anksčiau su nervukais buvo sunku, aišku, dėl tų pačių ligų. Teko vaistų nuo jų gerti, ką jau apie arbatėles kalbėti. Bet dabar esu išmokusi kovoti. Aišku, kartais kliūva žmogui itin sunki našta, bet aš pasiguodžiu, kad visus mus gyvenimas myli, tik kai kuriuos kažkaip sadistiškai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 20 liepos 2009 - 21:32
Merginos norečiau, kad Jūs pasidalintumėte su manimi dėl tų gerklės skausmų. Aš ir taip nervašikė, o kai prasideda tie gerklės skausmai, tai iš vis einu iš proto. Gal galetumėt apibudinti, kaip tuo metu atrodo Jūsų gerklė? Man visi, terpiautas, Lor. gastro tikina, kad tai man nuo gerl. Tačiau ar gali taip būti jog nuo gerl mano liežuvis lyg visas apsivėlęs katino plaukais, o gerklėje, tartum jų gniužulas. Pats liežuvis baltas kaip popierius. Pradžioje, beveik gerklėje paburkęs, ir tos liaukos padideję. Gerklė atrodo tarsi išdeginta. Aš jau nebežinau, atrodo kartais aprimsta, bet po to vėl tarsi katino plauku prisiėdus. Ar tai normalu prie gerl? As nebežinau kur kreiptis, mane gazdina toks mano gerklės vaizdas, nors visi daktarai vienu balsu teigia jog tai lėtinis faringitas, nosiaryklės tepinėlis nieko nerodo. Aš aišku nenoriu sau ieškoti ligų, bet toks vaizdelis mane varo į neviltį. Prašau Jūsų, pasidalinkit su manim Jūsų išgyvenimais, gal žinojimas jog man tai nuo skrandžio leis man ramiau naktimis miegoti, ir nebeprisigalvoti nieko cray.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judiciukas @ 2009 07 21, 01:22)
Merginos norečiau, kad Jūs pasidalintumėte su manimi dėl tų gerklės skausmų. Aš ir taip nervašikė, o kai prasideda tie gerklės skausmai, tai iš vis einu iš proto. Gal galetumėt apibudinti, kaip tuo metu atrodo Jūsų gerklė? Man visi, terpiautas, Lor. gastro tikina, kad tai man nuo gerl. Tačiau ar gali taip būti jog nuo gerl mano liežuvis lyg visas apsivėlęs katino plaukais, o gerklėje, tartum jų gniužulas. Pats liežuvis baltas kaip popierius. Pradžioje, beveik gerklėje paburkęs, ir tos liaukos padideję. Gerklė atrodo tarsi išdeginta. Aš jau nebežinau, atrodo kartais aprimsta, bet po to vėl tarsi katino plauku prisiėdus. Ar tai normalu prie gerl? As nebežinau kur kreiptis, mane gazdina toks mano gerklės vaizdas, nors visi daktarai vienu balsu teigia jog tai lėtinis faringitas, nosiaryklės tepinėlis nieko nerodo. Aš aišku nenoriu sau ieškoti ligų, bet toks vaizdelis mane varo į neviltį. Prašau Jūsų, pasidalinkit su manim Jūsų išgyvenimais, gal žinojimas jog man tai nuo skrandžio leis man ramiau naktimis miegoti, ir nebeprisigalvoti nieko  cray.gif  4u.gif

taip, tai normalu, tik tas pojutis gniuzulo gerkleje tai nerviniu pagrindu 4u.gif letinis faringitas dings, kai dings liga. dar ir oda gali nertis (gleivine) ir nosies gleivine kraujuoti, nes rugstys degina viska. cia nenormalu kaip sveikam, bet kaip serganciam gerl- normalu. nepanikuok, nusiramink ir maziau be reikalo lakstyk pas gydytojus. tai sumazins dali negalavimu, ramybe geriausias vaistukas, ar ne paneles? smile.gif o nakcia miegok pakeltu lovos virsugalviu, maziau dirgins, maziau skaudes ir viskas graziau atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Na su nervais, pas mane jau senokai ne fontanai verysad.gif
Kiekvievą dieną pradedu su mintimi, kad pati save turiu ištraukti iš tos duobės schmoll.gif tik dėje ne visada pavyksta bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(Judiciukas @ 2009 07 21, 12:07)
Na su nervais, pas mane jau senokai ne fontanai  verysad.gif
Kiekvievą dieną pradedu su mintimi, kad pati save turiu ištraukti iš tos duobės  schmoll.gif tik dėje ne visada pavyksta  bicycle.gif

o tu pabusk ir negalvok apie jokias "duobes", mylek save, artimus, gyvenima, o jie uz ta meile "patrauks ta duobe" is tavo minciu ir kelio 4u.gif
Atsakyti