Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(denaxa @ 2009 07 06, 11:17)
Na,as jei sociai privalgius arba jei iskart kazko skysto isgerus atsigulu tai jauciu kaip maistas i stemple eina,tada tenka kiek vertikalesne padeti priimti,kad visai nepabegtu,vnz.,kaip mazas vaikas ax.gif
O grikius,nepamirsk,tik "ant vandens" virk,kitaip naudos ypatingos nebus.
beje,as irgi "bulvine",bet kai skrandis pablogeja tai negaliu visai bulviu valgyti,net sriuba be ju verdu,pykina doh.gif Aplamai stengiuosi isiklausyti i organizma ko jis praso,ir jei jau labai kazkokio produkto nesinori,nors jis ir labai naudingas butu-nevalgau.

As taip pat pastebejau, kad nuo bulviu apsunkeju, pilvas issipucia..Stengiuosi daugiau salotu isideti, o bulviu tik kelias mazytes ar viena didesne.
Dabar stengiuosi susitvarkyti visas skrandzio problemas, nes vaziuosiu atostogauti kita savaite, tai nesinori tureti virskinimo negalavimu. Bet teks tureti kelionineje vaistineleje omeprazolio butinai. Bet galvoju gal pasikeitus aplinkai susitvarkys skrandis, nes man visi tie negerumai del perdeto jautrumo.
Atsakyti
sveikutes

o jums nebuna kad slapinantis perstetu, atrodo kaip rygtimis slapintumeisi doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 07 07, 11:54)
sveikutes

o jums nebuna kad slapinantis perstetu, atrodo kaip rygtimis slapintumeisi doh.gif  g.gif

cia jau ne gerl, slapimtakiu uzdegimas. priduok slapima i poliklinika, lai paziuri, jo negydydama gali prisisaukti komplikaciju, buvau uzdelsusi menesi ar du, pradejo spaudimas sokineti, ko niekad neesu turejusi, o sekantis uzdegimas pasipyle grynuoju krauju. bet tu pirma issitirk, nes cia tai smulkmena.
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 07, 12:59)
cia jau ne gerl, slapimtakiu uzdegimas. priduok slapima i poliklinika, lai paziuri, jo negydydama gali prisisaukti komplikaciju, buvau uzdelsusi menesi ar du, pradejo spaudimas sokineti, ko niekad neesu turejusi, o sekantis uzdegimas pasipyle grynuoju krauju. bet tu pirma issitirk, nes cia tai smulkmena.

tai va issityriau viskas tvarkoj su juo, man ne visada persti, o uzeina tokais momentais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 07 07, 14:10)
tai va issityriau viskas tvarkoj su juo, man ne visada persti, o uzeina tokais momentais doh.gif

o inkstus irgi ziurejo, buna smeliukas, bakterijos, bet tai tikrai su slapimtakiais pusle ar inkstais susieta. man taip buna nuo mazu dienu, bet ir randa laikas nuo laiko. pagerk carelady jei turi, ten brukniu ar spanguoliu ekstraktas. buna ir vaistinese arbatu visokiu, nereikia cia jokiu rimtu vaistu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 07, 13:25)
o inkstus irgi ziurejo, buna smeliukas, bakterijos, bet tai tikrai su slapimtakiais pusle ar inkstais susieta. man taip buna nuo mazu dienu, bet ir randa laikas nuo laiko. pagerk carelady jei turi, ten brukniu ar spanguoliu ekstraktas. buna ir vaistinese arbatu visokiu, nereikia cia jokiu rimtu vaistu  schmoll.gif

eisiu poryt pas gine gal ji dar ka patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 07 07, 14:35)
eisiu poryt pas gine gal ji dar ka patars ax.gif

o tai tau kur tada petrsti, pati slapimtaki ar ... tai gal tau uzdegimas su moteriskom kai sukontaktuoja su slapimu, bet tokiu atveju perstetu ir nesilapinant g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 07, 13:40)
o tai tau kur tada petrsti, pati slapimtaki ar ... tai gal tau uzdegimas su moteriskom kai sukontaktuoja su slapimu, bet tokiu atveju perstetu ir nesilapinant  g.gif

tai va labiau ir persti po pasislapinimo g.gif
Atsakyti
Atejau pas jus issiverkti merginos verysad.gif
Jau kazkada tiek verkiau, tai gal dar galima verysad.gif
Po operacijos tapau be galo laiminga, nieko neliko is gerl, pamirsau ji, bet tai pasirodo ne pabaiga ir toli grazu ne laiminga... verysad.gif
Vaistukai kuriuos geriam ir operacijos gali sukelti osteoporoze, tai griauciu liga kai reteja kaulai, dauguma zinot minimaliai kas tai. Kai nebegaledama istverti skausmu nuejau pas savo gydytoja iskart pasiunte tirtis, pasirodo man osteoporoze, o cia nukopinau nuo ko ji prasideda daznai:

Rizikos veiksniai:
1. Vyresnis amžius (>50 metų);
2. Moteriška lytis;
3. Paveldimumas (buvę osteoporozės atvejai šeimoje);
4. Smulkus sudėjimas;
5. Mažas svoris;
6. Menopauzė;
7. Pašalintos kiaušidės iki 45 metų;
8. Nejudrumas (ypač nuolatinis gulėjimas lovoje dėl įvairių ligų);
9. Mažas kalcio ar vitamino D kiekis maiste;
10. Alkoholio vartojimas;
11. Rūkymas;
12. Pernelyg gausus kofeino vartojimas (daugiau kaip trys puodeliai kavos, arbatos ar kolos per dieną);
13. Kai kurios medicininės problemos (hipertireozė, hiperparatireozė, Kušingo liga, lėtinė obstrukcinė plaučių liga, skrandžio operacijos, kt.);
14. Vaistai: gliukokortikoidai, kai kurie vaistai nuo epilepsijos, aliuminio turintys rūgštingumą mažinantys vaistai, skydliaukės hormonai, heparinas.
o kai paskaiciau pora straipsniu, tai isvis silpna pasidare. laukiu dabar kol paskirs gydyma verysad.gif
O tai ir nekaltas rugstingumas kuris sukelia ir riaumatus ir osteoporozes ir vezi ir dar daug daug dalyku verysad.gif tik si karta nepalusiu, nepasiduosiu taip lengvai, kovosiu uz savo kuna ir gyvenima cool.gif
Dar vakar erke radau isisiurbusia i pilva tik dar encefalito ar laimo betruksta doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 07 08, 16:36)
Atejau pas jus issiverkti merginos  verysad.gif
Jau kazkada tiek verkiau, tai gal dar galima  verysad.gif
Po operacijos tapau be galo laiminga, nieko neliko is gerl, pamirsau ji, bet tai pasirodo ne pabaiga ir toli grazu ne laiminga... verysad.gif
Vaistukai kuriuos geriam ir operacijos gali sukelti osteoporoze, tai griauciu liga kai reteja kaulai, dauguma zinot minimaliai kas tai. Kai nebegaledama istverti skausmu nuejau pas savo gydytoja iskart pasiunte tirtis, pasirodo man osteoporoze, o cia nukopinau nuo ko ji prasideda daznai:

Rizikos veiksniai:
1. Vyresnis amžius (>50 metų);
2. Moteriška lytis;
3. Paveldimumas (buvę osteoporozės atvejai šeimoje);
4. Smulkus sudėjimas;
5. Mažas svoris;
6. Menopauzė;
7. Pašalintos kiaušidės iki 45 metų;
8. Nejudrumas (ypač nuolatinis gulėjimas lovoje dėl įvairių ligų);
9. Mažas kalcio ar vitamino D kiekis maiste;
10. Alkoholio vartojimas;
11. Rūkymas;
12. Pernelyg gausus kofeino vartojimas (daugiau kaip trys puodeliai kavos, arbatos ar kolos per dieną);
13. Kai kurios medicininės problemos (hipertireozė, hiperparatireozė, Kušingo liga, lėtinė obstrukcinė plaučių liga, skrandžio operacijos, kt.);
14. Vaistai: gliukokortikoidai, kai kurie vaistai nuo epilepsijos, aliuminio turintys rūgštingumą mažinantys vaistai, skydliaukės hormonai, heparinas.
o kai paskaiciau pora straipsniu, tai isvis silpna pasidare. laukiu dabar kol paskirs gydyma  verysad.gif
O tai ir nekaltas rugstingumas kuris sukelia ir riaumatus ir osteoporozes ir vezi ir dar daug daug dalyku  verysad.gif  tik si karta nepalusiu, nepasiduosiu taip lengvai, kovosiu uz savo kuna ir gyvenima  cool.gif
Dar vakar erke radau isisiurbusia i pilva tik dar encefalito ar laimo betruksta  doh.gif

Vaje verysad.gif
O man tai vėl rauguliai kyla. Mažoji naktim nemiega- ir viską vėl ant skrandžio jaučiu. verysad.gif
Aš geležį geriu tik labai gerai pavalgius, nes kitu atveju pykina, o porą kartų ir apsivėmiau nuo jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 07 08, 22:22)
Aš geležį geriu tik labai gerai pavalgius, nes kitu atveju pykina, o porą kartų ir apsivėmiau nuo jos blush2.gif

jei vemi, netinka, reikia keisti i kita. man nestumo metu taip buvo, tai is antro karto pataikiau nuo kurios visai nieko nebuvo, sake daug kam buna kad isvemia. bet as ne medike, reiktu pasiklaus to kas ismano unsure.gif
Atsakyti
Malibu kokie tave skausmai kamavo?
As tai dariausi kraujo tyrimus, tai kalcis tik 1.20. Liepe pagerti kalcio, bet man skrandis vel nelabai priima smile.gif As tai jauciu koju ir ranku pirstu tokius skausmus kaip gelima..Tai truputi pamakstinu, pasukioju lyg ir geriau pasidaro. Kazkada zadejau pasitikrinti kaulu tanki vaistineje nemokamai tikrino, bet taip ir neisejo.
Atsakyti