Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(Giedre.vs @ 2009 03 17, 12:11)
Laikykis. Mes su tavimi smile.gif O aš šiandien buvau Santaruose- tai naujienos neblogos thumbup.gif

saunu girdeti ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 03 17, 12:11)
Laikykis. Mes su tavimi smile.gif O aš šiandien buvau Santaruose- tai naujienos neblogos thumbup.gif

dziugu girdeti, kad sveikstam thumbup.gif
Malibu, dabar laukiam is taves geru naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweikos matau esate patyrę skrandžio reikaluose 4u.gif

Šiandien darė skrandžio tyrimą ir rado:
1. Helicobacter pylori bakteriją;
2. Ir dar sakė tulžis su turiniu ir 12pirštės į skrandį kyla ax.gif

Gal ka plačiau pakomentuosite? Ar išsigydo lengvai ta bakterija?

Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 03 17, 21:00)
Sweikos matau esate patyrę skrandžio reikaluose  4u.gif

2. Ir dar sakė tulžis su turiniu ir 12pirštės į skrandį kyla  ax.gif

ta bakterija turim visi, ziurint kkiek jos, jei zenkliai virsija pagersi vaistukus (antibijotikus) ir viskas
o kad tulzis i skrandi ismetama del apatinio refliukso nieko baisaus. gerai padeda vaistikai kurie nuima spazmus, kad nestumtu tulzies, nes krandyje zusta ji. ir tokiu atveju virskinimo fermentai nepamaiso, nes tulzis skrandyje zusta, grizus i savo vieta su maistu, ji jau nebegali apvirskinti jo toliau, tada maistas slenka ne pilnai suvirskintas ir tai gali itakoti pilvo skausmus 4u.gif
Stengiausi trumpai ir kuo aiskiau 4u.gif
vienu zodziu esi pusiau sveika, tad labai nesureiksmink ir gyvenk pilnaverti gyvenima, optimizmas ir tikejimas pades pamirst viska tuoj mirksiukas.gif
Atsakyti
labai ačiū malibu. 4u.gif

Dabar jau žymiai suprantamiau. bigsmile.gif

Dabar jau aišku kodėl po 5 dienas neinu i tuoaleta dideliam reikalui. Tai čia taip suprasti, kad ir ta tulžis kažkiek įtakoja? ne tik lėta medžiagų apykaita?
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 03 17, 21:15)
labai ačiū malibu.  4u.gif

Dabar jau žymiai suprantamiau.  bigsmile.gif

Dabar jau aišku kodėl po 5 dienas neinu i tuoaleta dideliam reikalui. Tai čia taip suprasti, kad ir ta tulžis kažkiek įtakoja? ne tik lėta medžiagų apykaita?

na 5 dienos per daug. kazkiek itakoja, nu bet gal ne tiek, nes virskinimas tik nedaug sutrikes, o tik truputuka. pietu metu isgerk koki fermenta tikrai pades ir nepakenks 4u.gif semenu pavartok menesi viskas savaime susitvarkys ir dar geri zoliniai vaistukai yra lipokol berods taip vadinasi. jie ne skystina, tik sureguliuoja viska ten ir tustinimasis atsistato i vezes 4u.gif bet semenis bus daaaaug pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 17, 22:22)
na 5 dienos per daug. kazkiek itakoja, nu bet gal ne tiek, nes virskinimas tik nedaug sutrikes, o tik truputuka. pietu metu isgerk koki fermenta tikrai pades ir nepakenks  4u.gif semenu pavartok menesi viskas savaime susitvarkys ir dar geri zoliniai vaistukai yra lipokol berods taip vadinasi. jie ne skystina, tik sureguliuoja viska ten ir tustinimasis atsistato i vezes  4u.gif  bet semenis bus daaaaug pigiau  4u.gif

Esu bandziusi lepikoli ir alieju 30 min pries pusrycius. Net figura negelbėja schmoll.gif bet niekada nekreipdavau demesio kol nieko neskaudejo.
O sėmenys čia sėklas? o kiap jas vartoti į maisrą dėti ar po šaukštuką suvalgyti vienas?
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 03 17, 21:28)
Esu bandziusi lepikoli ir alieju 30 min pries pusrycius. Net figura negelbėja  schmoll.gif bet niekada nekreipdavau demesio kol nieko neskaudejo.
O sėmenys čia sėklas? o kiap jas vartoti į maisrą dėti ar po šaukštuką suvalgyti vienas?

nu lepikoli reikia saziningai 3 men pavartoti. as jo negerusi, bet sako geras, tik kursas ilgas, o vaistai ne pigus unsure.gif
kazkokiu grudu tie semenys. pakelio kaina ar tai 2 lt. tokie kaip lukstai nuo grudu smile.gif ju ten po valgoma sauksta gerai ryte i jogurta ideti ir dar dziovintu slyvu ipjaustyti thumbup.gif man po gimdymo jie stebukla padare, nes visai neiseidavau. maisiau juos visur ir i kotletus ir i blynus, visur ax.gif po menesio pamirsau bedas ir iki siol viskas tvarkoje, nors jau 4 metai kaip nebereikia ju thumbup.gif
juos pirkti maciau maximoj tikrai, kur gatavu blynu teslos ir visa kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 17, 22:38)
nu lepikoli reikia saziningai 3 men pavartoti. as jo negerusi, bet sako geras, tik kursas ilgas, o vaistai ne pigus  unsure.gif
kazkokiu grudu tie semenys. pakelio kaina ar tai 2 lt. tokie kaip lukstai nuo grudu  smile.gif  ju ten po valgoma sauksta gerai ryte i jogurta ideti ir dar dziovintu slyvu ipjaustyti  thumbup.gif  man po gimdymo jie stebukla padare, nes visai neiseidavau. maisiau juos visur ir i kotletus ir i blynus, visur  ax.gif  po menesio pamirsau bedas ir iki siol viskas tvarkoje, nors jau 4 metai kaip nebereikia ju  thumbup.gif
juos pirkti maciau maximoj tikrai, kur gatavu blynu teslos ir visa kita  4u.gif

Na jo 3 men nenaudojau biggrin.gif Gerai reikes pabandyti, bo 5 dienos ir net noror nėra tai jau ne kas smile.gif Dar kartą ačiū už patarimą 4u.gif būtinai paparaskosiu ar veikia mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 03 17, 21:42)
Na jo 3 men nenaudojau biggrin.gif Gerai reikes pabandyti, bo 5 dienos ir net noror nėra tai jau ne kas smile.gif Dar kartą ačiū už patarimą  4u.gif būtinai paparaskosiu ar veikia mane  mirksiukas.gif

dekis zvakute, negerai tiek ilgai, nes jau gaunasi berods toksikacija unsure.gif
yra mini klizmutes tokios. tokios mini tubeles. susileidi vaisstukus ir baigiasi bedos. o tai ir pilva gali skaudeti tiek laiko neisejus. beja svori meti, ar nebus tai kad ivarei stresa organizmui ir sutriko. nuotraukoje ir taip sakalys esi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 03 17, 23:00)
Sweikos matau esate patyrę skrandžio reikaluose  4u.gif

2. Ir dar sakė tulžis su turiniu ir 12pirštės į skrandį kyla  ax.gif

http://www.medicine....e...97&subid=gm
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 17, 22:38)
nu lepikoli reikia saziningai 3 men pavartoti. as jo negerusi, bet sako geras, tik kursas ilgas, o vaistai ne pigus  unsure.gif
kazkokiu grudu tie semenys. pakelio kaina ar tai 2 lt. tokie kaip lukstai nuo grudu  smile.gif  ju ten po valgoma sauksta gerai ryte i jogurta ideti ir dar dziovintu slyvu ipjaustyti  thumbup.gif  man po gimdymo jie stebukla padare, nes visai neiseidavau. maisiau juos visur ir i kotletus ir i blynus, visur  ax.gif  po menesio pamirsau bedas ir iki siol viskas tvarkoje, nors jau 4 metai kaip nebereikia ju  thumbup.gif
juos pirkti maciau maximoj tikrai, kur gatavu blynu teslos ir visa kita  4u.gif

Jeigu gerai pamenu, tai cia bus ne semenys, o selenys. Semenys yra linu seklos, is kuriu verdam klijukus skrandziui, o selenys yra sumalti grudu luksteliai ir jie puikiai valo oragnizma mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti